3 Ağustos 2013 Cumartesi

♥ Bayram Alışverişi ♥






Herkese Hayırlı Kandiller Güzel Geceler Diliyorum !




Bayram alışverişimden önceki Watsons alışverişimde ihtiyacım olan; 
Pure soft intim mendillerini aldım 10 tane var içlerinde ve 2 tane paket 3tl idi! daha önceden rossmandan alıyordum fakat watsonsda binlerce kat daha ucuzz bir fiyatta bu mendiller vede çok menunum.

Palmolive duj jeli=)mini minnacık şeyi denemek içün 1liraya bulunca kaçırmadım.
Şelalelele aseton:süngerli asetonumu bitenlerde gördüyseniz alıcağımı söylemiştim çok pratikler çok seviyorum,ayrıca tek parmağınızın ojesi bozulunca hemen pamuk alıp aseton döküp o parmağı silerken diğer ojeleri batırma riski yok :))2,5 tl idi buda.


Cecile All Day Performance eyelıner 02 siyah göz kalemi,bayadır almak isteyip ertelediğim göz kalemiydi,gözüme hiç sürmedim testerını ama bileğimden anladığım kadarıyla çok kalıcı bir siyahlığı var bakalım benim sulu gözümdeki perfomancesi nasıl olucek !

İsana Kuru Saç Şampuanı,gratisin kuru şampuanını ne zaman gitsem bulamadım bende çareyi rossmanda aradım,birkere kullandım beğendim etkisi güzel yağlı saç derisini saçınızı yıkamışcasına temiz bir his veriyor acil zamanlarda dışarı çıkacağım zaman çok işime yarıyor.6tl de fiyatı var.

Gratisin minik kapları aldım ama hepsinin tek tek kapağı var sanıyordum ben meerse hepsi askerlerin yemek kapları gibi birbirine bitişik :)

Rossmandan Yaptığım Alışveriş
Neutrogenanın normal ayak kremi yoktu bende bu çeşidini aldım,ayaklarım kurudur özellikle topuk bölgesi sürekli ayakta durduğumda soyuluyor ve kuruyor:/normalde ponza taşıyla düzenli olarak ayaklarıma baktığımdan nasır gibi bir sorunum çok şükür olmadı,bakalım bu ayak kremi kuruluğa iyi gelip nemlendiricekmi ayaklarımı kendisi 50ml çok çabuk biteceğine eminim.

İsana sıkılaştırıcı vucut kreminin mini boyu,şuan elimde nivea var hiç bir işe yaramayan nivea! oyüzden bunun miniğini aldımki deneyeyim belki memnun kalırımda büyük boyunu alırım diye.

Essence hem kirpik hem kaş için olan jeli,ben kaş için aldım bir kez kullandım ve gayet memnun kaldım kaşları sabitlemek yerinden oynayıp şeklinin bozulmasını engelliyor hiç kimse olumlu bir yorum yazmamıştı internette birde ben bakayım şuna dedim ve gayette sevdim kendilerini!bulursanız kesinlikle 7liraya alabileceğiniz uygun fiyatlı bir ürün,fiyatının hakkını gani gani veriyor!




Bunlarda bayram indiriminden aldıklarımm,uzun zamandır istediğim tattolarıma kavuştum,♥♥♥pink gold ve eternal gold altın renklerine aşık odum resmen!Pink golddan bir tanecik kalmıştı,ve hemen avuçlarımın arasına aldım sıkı sıkı.Aslında amacım sadece bu pembiş rengi almaktı ama altın renginin de cazibesine kapılıp ikisini 16TL ye almış oldum karlı bir alışveriş oldu sevdim,umarım güle güle sürerken mutlu mutlu kullanırım

Olay 2'si bir arada nemlendirici jel kremide uzun uzun zamandan beri ilk çıktığından beri diyim istiyordum özellikle pompalı oluşu hijyen açısından çok önemli.
Her gittiğimde her olay indirimde belki 30tl den iner diye bekledim ama inmedi kısmet bugüneymiş tamda olay hydro jel nemlendiricim biterken bu indirime girdi ve aldım.

Kate Moss 07 Numara,harika bir nude tam sevdiğim istediğim tonlarda bir ruj oldu.nude tonunda rujum olmadığından almak istedim gloss likit tarzda nude tonlarında kullandığım dudak ürünüm tabiki vardı ama ruj hep eksikti içlerinde.Acaba ışıklar yanıltıyormu beni diye çok tereddüt ettim çok ruj denedim parıltısız ve simsiz bir nude arıyordum çünkü ama eve geldiğimde içim gayet rahattı çünkü istediğim tondu ve oradakinden daha güzel durdu dudağımda.
Olay nemlendirici ve kate mossa toplamda:24,85 ödemişim.







Umarım sizlerde karlı ve aynı zamanda güzel güzel alışverişler yapmışsınızdır,yapmadıysanızda şimdiden kolay gelsin diyip iyi alışverişler diliyorum:)
...
Ve sizlere şimdiden sevdiklerinizle,ailenizle,ve dostlarınızla güzelce vakit geçirip hoş sohbetler ziyaretler yapabiliceğiniz,bol gülümsemeli sevgi dolu,şekermi şeker bir ''Şeker Bayramı''geçirmenizi temenni ediyorum bayramınız kutlu midenizden çukulatalar hiç eksik olmasın''

Sevgilerimle 





14 yorum:

  1. hahah asker kapları :)) güle güle kullan hepiciini :* :*

    YanıtlaSil
  2. tatlım gule gule kullan hepsini , cok guzel seyler almışsın :)

    YanıtlaSil
  3. süperler :) tatoolarına kavuştun sonunda hepimiz mutlu olduk :)

    YanıtlaSil
  4. bir sürü güzel şey almışsın canım benim güzel günlerde kullan rossmann kuru şampuan sprey iyi diye okumuştum. sende beğenmişsin anladığım kadarıyla. mmuah kocaman öperim ♥

    YanıtlaSil
  5. Güzel günlerde kullan canım, gözüm Olay nemlendiricide kaldı sanırım bende bunu alıcam :)

    YanıtlaSil
  6. Vuu bebeğim color tattoo almışsın sonunda sevindim vallahi ☺ Güle güle kullan hepsini öptümm <3<3

    YanıtlaSil
  7. güle güle kullan kuzumm tattooları almışın sonunda yehuu :) o asker kaplarından bende alıyordum tam son anda vazgeçtim o şekilde bitişik kullanışlı olur mu acep? :(

    YanıtlaSil
  8. ♥♥♥Meri♥♥♥
    Aynen mericim,sağolllll varooolll :)

    ♥♥♥BAL BÖCEĞİ İLE KOZMETİK♥♥♥
    Sağolasın tatlım,inş :**

    ♥♥♥MERVE BAL♥♥♥
    AH sorma sorma'':)son anda kaptım pembişi hemencecik.

    ♥♥♥NİLGÜN METE♥♥♥
    Teşekkürler dadlım binim,mucukx en kocamandann :**
    bende isanayı çok beğendim saçta hepsi beyazlık bırakıyor ama onunda püf noktası var tabi ;)

    ♥♥♥OJE BALONOJE♥♥♥
    Tişikkürler elifcim,alırsan şimdiden sana hayırlı olsun diyorum,pompalı ya kullanışlı olacağına inanıyorum.
    Sevgiler:*

    ♥♥♥BUSE YAVUZ♥♥♥
    Rahata erdim kuzumyaa,artık gözüm açık gitmiyicikk'-' tişkürler bende ç00k muahhh !!

    ♥♥♥PEMBE DUDAKLAR♥♥♥
    YEhu huhu fofo totoo !!cidden ukteydi içimde şuanda gözümde var hatta sabahtan beri zınk oturdu gözüme dağılma akma yapmadı..
    canım ben sevmedim ya dediğim gibi tek tek kapaklı olsaydı ayrı ayrı şeyler koyucaktım içine ama ne yazıkki öyle değil :'//

    YanıtlaSil
  9. Güle güle kullan hepsini :) Şu Kate Moss nude rengini bende çok merak ediyorum. Birkaç kişiden senin gibi olumlu not almış, bir bakmalıyım kesinlikle :) Nude rujlara bayılıyorum çünkü, özellikle de yazın!

    YanıtlaSil
  10. ♥♥♥pinkly♥♥♥
    Teşekkür ederim:) Birtanede olsa al bence seveceğine eminim,kesin:)) Yaz kış süper gidiyorlar oldukça,doğal duruyor.

    Sevgiler

    YanıtlaSil
  11. Güle güle kullan canım hepsini:)Isana kremi merak ettim,Nivea almayı düşünüyodum bende,iyi ki almamışım:)

    YanıtlaSil
  12. ♥♥♥Sağolasın kozmetik canavarım :))ayy aman aman iyiki almamışssın ne gerginlik veriyor ne sıkılaştırıyor oriflame'nin sıkılaştırıcısı buna bin basar be ! vucut losyonu gibi birşey yani. İsanayıda;niveayı mecburen bitirip öyle deniyeceğim :/♥♥♥

    YanıtlaSil
  13. ♥ebru♥
    Teşekkürler çok sağolun ;)

    YanıtlaSil

𝓢ö𝔂𝓵𝓮, 𝓹𝓪𝔂𝓵𝓪ş, ç𝓸ğ𝓪𝓵𝓼ı𝓷 🍁