29 Temmuz 2013 Pazartesi

✿The Lıbrary Of Fragrance Baby Powder✿ & ✿Angıe Lovely Vanilla✿Angie Hot Leopard✿










 Bu şirin bebek kokusunu gratisten almıştım !Bitmesin diyede ne kadar az kullanmışım baksanıza :P

İndirimsizken aldığımı hatırlıyorum yani 12lira.

Kokusuna asla kalıcı değil diyenler var ama onların aksine ben kokusunu gayet kalıcı buluyorum ve bayıla bayıla kullanıyorum çok seviyorum !

Yağlı bir yapısı var sıktığınızda fakat gece uyurken sıkıyım sabah uyandığımda o kokusunu hala alıyorum hafifliyor ama kesinlikle kokusu uçup gitmiyor!

Aynı zamanda evden dışarı çıkarkende boyunuma ve kıyafetime sıktığımda akşam eve gelene kadar 8-9 saat kalıyor.

Kokusu ilk başta ağır gibi ama sıkınca ve birsüre sonra hafifliyor korkmayın (:

Daha önce söylediğim gibi kalıcılık tenden tene değişir,kiminin teninde kokular acayip güzel kokar ve kalır kiminin teninde ise sıkarsın anında kaybolur gider!Mesela benim teyzem esmerdir,onda avonun parfümleri okadar değişik ve güzel kokuyor ki herseferinde sorarım bu hangisi diye,avon olduğunu duyunca şaşırırım :) Çünkü avonun kokularından hoşlanmayan biriyim,ama gel görki onun teninde harika kokuyor !

Almak isterseniz indirimde falan kesin kaçırmayın alın diyorum böyle değişik kokuları sevenler için güzel seçenek !


Angienin şekerimsi bu değişik kokusunu set halinde almıştım,10tl'ye deodorant ve parfüm şeklinde 50ml'lik.Birçok yerde var ama Gratislerde daha uygun fiyata bulabilirsiniz.

Kokusu kesinlikle kalıcı ! İlk aldığımda siyah şalıma sıktığımda günlerce çıkmadı mesela üstünden,aynı zamanda kıyafetlerdede kalıcılığı oldukça iyi tavsiye ederim.

Şekerli bir koku ama aynı zamanda içerisinde farklı kokularda mevcut tam şeker kokularını sevmiyorum ,odunsu baharatlı kokular tercihim ,benim parfümlerle olan özel diyaloğum var beni başka başka anlara mekanlara götürürler!bunınla pek bir ana gidemedim ama fazlada sıkılmadan kullandığım bir koku oldu tekrar almam (:


Vanilya kokusunu kim sevmezki kim aşık olmazki !diyeceğim ama benim çevremdekiler sevmiyor ailemde dahil buna onlar sıktığımda resmen ıyykk diyorlar kaçıyorlar benden ühühühü :(....:))

Ankarada çok aradım çok taradım bunu zamanında ama nafile sonuçlarımın sonunda Rebul'un sitesinden sipariş vermek zorunda kalmıştım !

Fakat birsüre sonra gratislere geldiğinde şok oldum vede üzüldüm haliyle az daha bekleseymişim demekki sabır ihsan gösterseymişim muradıma erermişim ama ben kurtluya müstahak ! 

Kokusu inanılmaz kalıcı ve misler gibi vanilya kokuyor çook seviyorum seviyorum başka birşey diyemem sözcük dağarcığım yetmez !!!

Tek kötü yanı açık renkli kıyafetlerinize sarı sarı lekeler bırakmak onuda o kıyafetlere sıkmayıvericeksiniz artık,ogün saçlarınıza falan sıkın süper gidiyor !

Fiyatıda uygun 5tl,daha birkaç çeşidi daha var buradan inceleyebilirsiniz. http://www.rebul.com/alt-kategori/13/kadin-urunleri-parfum




İvett benim bebek gibi şeker perfümlerimde bu kadardı umarım hoşlaşmışsınızdır.
Bir başka yazıyla görüşene dek hoşçakalın !
Sevgiler Öpücükler :-*




12 yorum:

  1. Hepsini güle güle kullan tatlım. Baby Powder güzeldir.bende çok isteyerek Pure Soap almıştım ama tenimde sevemedim nedense şimdi yastıklara sıkıyorum ara sıra :)))

    YanıtlaSil
  2. Gratis'teki diğer vanilya kokularına da bakacağım ama sanırım ben de The Lıbrary Of Fragrance'ın vanilyalı olanını alacağım kuzum, çünkü vanilya kokularına bayılıyorumm! Bu markanın kokularının da hafif olduğunu okudum denemek istiyorum.
    Şu kalıcılık tenden tene değişir kısmına da kesinlikle katılıyorum! Örneğin benim tenimde parfümler çok kalıcı olur ve daha farklı kokar :-D
    Hepsini güle güle kullan, öptüümm :* <3<3

    YanıtlaSil
  3. Baby powder daha önce dikkatimi çekmemişti keza vanilya kokusu da öyle.
    Gitiiğimde vanilya kokusuna ve baby powder a bakıcam:))
    Angie hot'ı kullandım bende seviyorum:)
    Güzel günlerde kullan hepsini canım:*

    YanıtlaSil
  4. ✿Makyaj✿Kelebeği✿
    Teşekkürler Canım,güzel baya bitmesin diye azar azar sıkıyorum bazen gece uyumadan önce sıkıyorum(: SOAP'ı sabun kokusunu sevmemiştim ben,midem bulanmıştı,iyi yapıyorsun en azından onlara temizlik hissi verir=))


    ✿Buse✿Yavuz✿
    Bak kuzumda ben vanilyayıda pek benzetemedim açıkcası vanilya kokusuna çokta hoşuma gitmedi angie gibi olsaydı alırdım,sana tavsiyem angienın vanilyasını alman yönünde.
    Lıbrarininde:)bebek kokusunu alırsın işte süper olur,hem hafif hem kalıcı seninkindede kalıcı olacağından eminim.
    Sağol beybİİİ mucuKKK :*)


    ✿NİLGÜN✿METE✿
    VANİLYA'yı değil ama bebek kokusunu sana daha çok yakıştırırım ben kuzum,hangisini seversin bilmem ama pudra kokusu gibime geliyor =P Angiecik bitaneciktir canımya,en sevdiğimde vanilyası zatin.
    Sağol nilgüşüm daha güzel kokular senin olsun Muaaah !! =*)

    ✿✿✿

    YanıtlaSil
  5. bebek kokusu mu, mmm tam benlikk hiç koklamadım gratis e gittiğimde gidip bakıcam hemen. prensesin kıyafetlerine sıkarım :)

    YanıtlaSil
  6. ✿ Evet:) Senin güzel bebişin kokusu zaten yeter aysel ne gerek var 2.bir bebek kokusuna :)

    YanıtlaSil
  7. The lıbrary of fragrance in bu kokusunu almak istiyordum her gratise gidişimde unututyordum. bayramda bir indirim olursa bakayım. sevgiler...

    YanıtlaSil
  8. :))Umarım bayramda bir indirim olurda bizde ufak tefek alamadıklarımızı alırız.
    Öpücükler :*

    YanıtlaSil
  9. geçen tutturmuştun gratis indirimi diye oldu. Bu sefer bir havadis yok mu canım

    YanıtlaSil
  10. Geçen mi nerede tuturmuştum canım pek anlamadım mesajını :/Ama geçenkindede ondan öncekindede yaptım alışveriş postları var bloğumda .

    YanıtlaSil
  11. baby powder çok güzel kullanmaya kıyamıyorum genelde kazaklarıma ve atkıma sıkıyorum enfes kokuyor :)

    YanıtlaSil
  12. Bende öyle ya kullan kullan yazık ama durmasın öyle diyorum kendime (((:

    YanıtlaSil

𝓢ö𝔂𝓵𝓮, 𝓹𝓪𝔂𝓵𝓪ş, ç𝓸ğ𝓪𝓵𝓼ı𝓷 🍁