1 Mayıs 2013 Çarşamba

♥Golden Rose No:119 &Ben Bir Oje Yaptım&Mini Gratis Alışverişi♥






Hafta sonu sürdüğüm bu ojeleri beşiktaş formamın üzerinde çekmeyi yeğledim,bir beşiktaşlı olarak deli gibi sokaklarda dolaştım giydiğim formanın verdiği mutluluk ve yakışıyorda olması çok başka birşey!Kimse alınmasın ama beşiktaşlı kızlar genelde hoş kızlar oluyor (:

Resimleri dışarıda çektim ojeler hafiften bozulmuştu sanki:/

NYC darbelere karşı koruyamadı malesef ojelerimi kurutma süresi hızlımı dersek evet fırçası falan çok güzel hızlıda sanki pek anlamadım daha ama keşke ojenin sağlamlaşmasını sağlasa darbelere çiziklere karşı korusa.

O kadar uzun ve sert tırnaklarımdan 3'ü kırıldı yanlardan okadarda dikkat edip bakım yapıyordum ki nazara geldiler galiba:(Üzgünüm tırnaklarım çok çabuk uzuyor allahtan ama kesilen tırnaklarımın uzama süresi 1-2 haftayı bulur sanırım.

Kırılanlara ayrı renk sürmeyi tercih ettim 2sine sarı diğer tek olanada lacivert sürdüm,kırılmasaydı iyiydi :'( üüüü

119'u pembenin üzerine sürmeyi tercih ettim,sanki simlerin içinde pembe daha ağırlıklı olarak gözüme çarptı.

Lacivert olanda daha güzel gözüküyor ama simli ojeye bayıldım resmen,ah be Golden Rose alıcağın olsun  niye pahalı pahalı satıyorsun yeeeeeaaaa !!!








Burada baş parmağımda essencenin çift taraflı ojesinin koyu lacivert tarafını kullandım çokta hoş oldu.


Baktım Golden Rose'dan fazla oje alamıyorum en iyisi bütçemi zora sokmayayım dedim ve başladım çalışmalara!! 

Evettttttt Ben Bir Oje Yaptım!!


Golden rosenin 117 numarasındaki ojesine benzetmeye çalıştım azcık,hatta malzemeler kısımımda resimini çekmedim göstermedim ama gittim dolu dolu tarttırıp 750-kuruş tutan parlak siyah pullar aldım,kestim minik minik içine attım pulları ama sert yapıda olduklarından dibine çöktüler :) gülmeyin yaaa (:

Akıl edemeyip ilk halini çekmedim ama şöyle anlatayım ben sizlere siyah hiç görünmeyecek kadar minicik bit kadar ışıltılı simleri olan sulu çok sıvı bir ojeydi bu üstelik kullanmıyordumda öylece köşede duruyordu kendileri,hatta anlattığım aynı siyah oje golden rosedede var,bilenleriniz bilir içinde iri simleri yok ve çok akışkan bir oje.

Düşündüm taşındım tabi ilhamda geldi,o arada başladım çalışmalara hadi gelin bakalım !

MALZEMELER 

Altın rengi ve beyaz renkteki simlerimide kullandım .


 Alıx Avienın bu ojesinin içindekilerin iyi gideceğini düşündüm,ve mor yeşil kırmızı renkteki simli uhularımdan sıktım içine birazda.


Golden Rose şeffaf olan ojesinden ekledim en sonunda simlerin yoğunluğundan akışkanlığı gitmişti çünkü sonra ekleyince tekrar kendine geldi.

Yeşildende ekledim ve flormarın çok az kalmış simli ojesindende azcık koydum en sonundada altın renkli ojeden 4-5 damla akıttım içine.

SONUÇMU ?

 Beyaz ojenin üzerine sürdüm !






Orta ve yüzük parmağımada siyah oje sürüp kendi yaptığım ojemi üzerine sürdüm ve bana göre  siyahta kendini dahada gösterdi siyahın üzerindeki halini sevdim !

En sondaki serçe parmağımın tırnağının alt baz renginde gri var birde öyle denedim şeffaf oldu belli etmedi pek kendini.



Umarım hoşunuza gitmiştir ve sizde evde kullanmadığınız sevmediğiniz ojelerinizden bir karışım yapıp belki bir iki sürümlükte olsa oje tasarlayıp renkleri karıştırıp güzel şeyler çıkarabilirsiniz.

MİNİ GRATİS ALIŞVERİŞİ 

Aslında bu geçen hafta sonu yaptığım az ve öz alışverişimi anneler gününde yaptığım alışverişin arasına sıkıştırıcaktım ama haydi dedim zaten 2 ürün yazıvereyim nolucak!!

Essence mavi içinde şeffaf  parlak parçalar olan bu güzel ojeyi 2TL'ye aldım.

Ecotools Concealer fırçasınıda ihtiyacım vardı,parmaklarımla göz çevreme yapmak zor gelmiyordu aslında ama hijenimi çok düşünür oldum bu sıralar göz önemli çünkü 10TL'ye de bunu bu fiyata alıverdim gitti.

Bir haftadır kullanıyorum yumuşacık ne kılı döküldü ne iz yaptı nebirşey maşallah diyelim!Gayet memnunum,alacak olan varsa alsın hemen hazır fiyatı ucuzken.






                                        SevgiLerimLe
                  

9 yorum:

  1. bence oje çok hoş durmuş :) güzel günlerde kullan

    YanıtlaSil
  2. Hangisi ama golden rosemi yoksa golden roseye benzetmeye çalıştığım kendi ojemmi?:))
    ''Teşekkürler çok sağol sevgiler''

    YanıtlaSil
  3. çook yaratıcı olmuşş süppeerr fikir yahuuu :)) emeğine sağlık kuzum, hiç aklıma gelmemişti o simleri içine katmak. Ayrıcaaa bende beşiktaşlıyım ya<3 sevgiler

    YanıtlaSil
  4. Simleri içine atmak bence de çok daha iyi fikir hem yoğunluğu kendin belirleyebiliyorsun!

    YanıtlaSil
  5. Renkli Masallar => Bende sana ÇOook teşekkür ederim bebeem güzel mesajın için ve beğendiğin için(:Vayy vayy ne güzel asil renkleri seviyor olman zevkli kişiliğinin göstergesi;]

    ____♥♥♥_____♥♥♥_____
    __♥_____♥_♥_____♥___
    __♥______♥______♥___
    ___♥__SEVGİLER_♥____
    _____♥_______♥______
    _______♥___♥________
    _________♥__________

    Sinem => Evet sinem aynen öyle,yaptığım ojeyi essencedeki siyah çift taraflı ojelerin birine benzettim ama onun simi daha küçük tabi.

    YanıtlaSil
  6. ay bu fırçayı herkes alıyor su sıralar . bende görkemin videosunda gorup merak etmiştim sende alınca iyce merak ettim canım ya.

    YanıtlaSil
  7. Görkeminki Airbrush olanı bu Deluxe ikiside concealer fırçası bunun uçları daha ince uzun geliyor alt kirpiklerine kolayca ulaşabilirsin.Concealerı fırçayla sürmek istersen çok güzel ve uygun fiyatlı bir fırça canım,benim ilk concealer fırçam iyikide aldım ama diğerlerini almayı pek düşünmüyorum fırçanın sapının ve fırçasının renginden dolayı daha güzel renkler üretselermiş keşke bambu yeşil olur sarı yerine başka renkler olabilirmiş diye düşünüyorum.

    YanıtlaSil
  8. Ben bu yazını kaçırmışım nasılsa.Gerçekten benzemiş canım.Eline sağlık :)

    YanıtlaSil
  9. Gözden kaçanlar oluyor bazen :) hihi tişikkürler :P

    YanıtlaSil

𝓢ö𝔂𝓵𝓮, 𝓹𝓪𝔂𝓵𝓪ş, ç𝓸ğ𝓪𝓵𝓼ı𝓷 🍁