10 Mayıs 2013 Cuma

Ꮇaybellıne Ꮇaskaralar 〝〞





İşte benim sevdiğim 3 bebek!Yimede yanında yat dedikleri rimellerim canlarım balkanlardan gelen soğuk hava karşısında bile afrika sıcaklarının karşısında bile yıkılmadan ayakta duran kelebek gibi olan kirpiklerimin dayanmasını sağlayan rimeller !




Bu takma kirpik etkisi veren diye geçiyormuş bu isimle geçen bir başka çeşidi daha vardı fakat bunun daha iyi olduğunu söylemişlerdi gerçekten müthiş övülesi bir rimel kesinlikle alınmalı!

Düştüğü zaman 15 TL oluyor 20 den ama ben 12TL ye bile bulabiliyorum bu rimelleri kızılay avm içindeki kozmetikciden,fiyatı yere göre farklılık gösterebiliyor.

Siyahlığı güzel fırçası eğik ve güzel kalıcılığı gayet iyi ve güzel kokusu ağır değil daha ne olsun bir rimelde bilemiyorum aklım almıyor.

Kirpiklerinizi ayırın güzelce tarayın yoksa yapıştırıyor tortulanma yapıyor neredeyse her rimel yapıyor onu aslında ama ben halediyorum peçeteyle bastırıyorum hemen o görüntü yok oluyor;)

Kirpiklerimi resmen takma kirpik varmış gibi uzattıkça uzatıyor zaten uzundur kirpiklerim,anlatamam yazı yazarak okadar güzel yani bilenler tadanlar bilir zaten çook güzel oluyor yapıyor kirpikleriniz ve kalıcılığı bana yetiyor!

Ben rimel sürdükten sonra bir kez daha üzerine rimel süreyim geçeyim diyenlerden değilimdir bir kere sürerim biter gereksiz bir uygulama bana göre zaten sertleşen kirpiklere birdaha sürünce iyice topaklanıyor,ayıptır yazması denedimde birkere ondan gözlemim bu şekilde oldu ! {:

Son olarak söylemek istediğim Alın Alın Gidin Alın helede 15TL ise kaçırmayın diyoruM! 







Eveeet bir diğeride bu son zamanlarda gidip aldığım rimel kardişcik,işte bunu 12Tl'ye aldım gayet uygun oldu benim açımdan.

Buda kelebek etkisi diye geçiyor vaadini yerine getiriyor mu?eveeeet fevkaladenin fevkinde hemde !

Black drama ile aynı seviyede tutuyorum  ya!sanırım ayıramıcam ben bunları birbirinden !Kusur bulamıyorum çünkü affedin






Özelliklede Yaz sıcaklarında bana çoook yardımı dokunuyor !
(nasıl cümleye girmişim ama bee:p )

Suya dayanıklı güzel rimelim benim ay yerim seni diyesim geliyor hemen '' 

Bunuda 15'e aldım yahuu,sanırım hiçbir rimelini 20TL veripte almamışım,cimriliğimin dibidir yani tutumlu diyelim hadi daha sempatik kaçsın 

Bir kötü özelliği demiyeceğim ama gerçekten suya dayanıklı çıkarıcılarla bile zor siliniyor diyebilirim.Tırnaklarımda yavaş yavaş sıyırıyorum çıkartıyorum resmen böyle yapmasam bile tekrar tekrar pamukla siliyorum uğraştırıyor kerata,E adı üzerinde suya dayanıklı ondan böyle cilveli birazcık kendileri.

Ama kendisi çok sempatik çok dayanıklı çokta iyi bir maskara alalı 1 yada 2 sene olmuştur hala kıvamı sıvı ve yoğun değil hala memnunum halada ara ara kullanıyorum!

Ha fakat diğer 2'sinden bir farkı var onlar gibi takma etkisi kıvırma etkisi,bir uzatıyım kaldırıyım şu kızın kirpiklerini diye bir derdi yok.

Yinede herşeye rağmen bunuda seviyorum 3.sırada yer alan favori rimelimdir alıp deneyebilirsiniz gün ışığına koymayın yeter 2  yıl dayanabildiğine göre bu rimelde iş var !


Rimel maceram burada son bulmuştur bu rimellerden en az 2 tanesi bitene kadar rimel almıyacağım!azcık örnek olayım inş sizlere bu konuda ürün bitene kadar birşey almayın daha güzel oluyor vicdanınız rahat alıyorsunuz en azından yapamam her konuda diyemiyorsanız en azından rimellerde ne bileyim yada rujlarda deneyin yapmaya çalışın (:




Kirpiklerimiz Daima Bakımlı,Rimelli Ve Uzun Kalsın !
''Sevgilerimle ❥''





3 yorum:

  1. Maybelline rimellerini ben de başarılı buluyorum. Hem uygun fiyatlılar. Gratis ve watsons sağ olsun indirimde olunca tadından yenmiyor :D

    YanıtlaSil
  2. Maybelline rimellerini bendew çok beğenerek kullanıyorum,
    :) Bana da beklerim,
    Sevgiler.

    YanıtlaSil
  3. ✿Güzellik Gezegeni✿
    Evet canım baya baya güzeller!! Diğer markalara taş çıkarırlar,çok sık indirime giriyorlar ama daha 8tl olduklarını göremedim ben inşallah birgün görürüm (:

    ✿İlknur Akpınar✿
    Ne güzel herkezde olmalı bir tane en azından 15TL olunca alınmalı;)

    YanıtlaSil

𝓢ö𝔂𝓵𝓮, 𝓹𝓪𝔂𝓵𝓪ş, ç𝓸ğ𝓪𝓵𝓼ı𝓷 🍁