8 Mayıs 2013 Çarşamba

Avon Maskaralar 〝〞





Color Trend serisinin rimeli hoşuma gidiyor hatta 2.kullanışım bu,biryere giderken hemen sürmek için ideal bir rimel topaklanma yapmıyor ama sulu akışkan maybillineler gibi ağır yoğun bir yapıları yok,seviyorum!


Fiyatlarıda 6-7 TL arasında herzaman,oyüzdende kolay kolay bitmiyor dönüşümlü olarak rimel kullanmak daha güzel.

Alabileceğiniz elinizde bulunması gereken bir rimel ha bu bittikten sonra hem marka hem uygun fiyatta olan golden rosenin çıkarttığı Cat walk rimellerinden birini almayı düşünüyorum Fiyatlarıda 5TL gayet uygun geldi,kullananlarınız vardır onu mutlaka her rengi değil ama güzel olan birkaç rimeli varmış içinden!



Bu rimelimde iyiydi ama sonlara doğru sevmemeye başladım fırçası çok plastik kılları yumuşak bi değişik fırçası var bunun,sürmü ise güzel hatta kirpikleri ayırıyor bile ama rengi gri gibi füme renginde gibi artık bozulmuşmuydu nolmuş anlamadım son zamanlarda bıraktım kullanmayı atabilirimde,genelde kokuları güzel olmuyor rimellerin bunun kokusu daha ağırdı .

Fiyatları diğerlerine göre daha pahalı 17-18 falan sanırım şuan nekadar bilmiyorum!

Fırçasını beğendiyseniz alıp deneyebilirsiniz tabiki yoğun bir yapısı var.




  Sevgilerimle güzel günler & esen kalın dostlar !

5 yorum:

  1. golden rose cat walk rimel fiyatına göre şahane!! tavsiye ederim :) öpücükler :*

    YanıtlaSil
  2. ♥ Makyaj Kelebeği ♥
    Güzel güzel oda iyi seçim :))

    ♥Pek Bilmişim ♥
    Et tavsiye tatlım et etde acabağ hangi rengi iyi canım onda varya hani bürsürüü renk seçimi kimisi turuncu diyor kimisi başka bir renk,daha almıcam ama şimdiden kararsızım :/
    Öpücüklerr mucuuuxxx yirim !!!

    YanıtlaSil
  3. canım bu cat walk turuncu olan zaten :) diğerlerinin adı başka ama ben turuncuya bayıldım!!

    YanıtlaSil
  4. Haa..!!Canım ben bütün serinin adını cat walk olarak biliyordum heehe tamam bende turuncu alcam söz,sen bayıldıysan herkez bayılmıştır :}}

    YanıtlaSil

𝓢ö𝔂𝓵𝓮, 𝓹𝓪𝔂𝓵𝓪ş, ç𝓸ğ𝓪𝓵𝓼ı𝓷 🍁