29 Nisan 2013 Pazartesi

Essence Long Lasting ''Black Fever'' ɢöz кalemi♦♦♦









─═Hiçbir gratis şubesinde siyahını bulamadığım için e dedim rossmancığıma gideyim mutlaka orada vardır bu kadar kasmaya gerek yok dedim ve gittim birde ne göreyim tam orda en az 30-40 adet var hemen al eline sıkı sıkı tut sakın bırakma aman yere düşmesin sonra yenisini almaya koşa koşa oraya kadar tekrar üşenme dedim'kendi kendime :)Ve 5TL'ye bu kalemin sahibesi oldum,oldum ama ne umutlarla oldum;

Kalıcılık  -

Kop koyu bir Siyahlık   -|

Akıp bulaşmaması  -

Yumuşak olması  +

Döndürdükçe gelen uçun kullanırken kolaylık sağlaması   +


─═Evet en önemli olması gereken özelliğine iki eksi çekmek zorunda kaldım,çünkü bu kalem umduğum kadar hele hele 2TL'lik emily kalem kadar iyi değil  ne yazık ki emek emek koşup zaman harcadığım bu kalem için verdiğim paraya yazık oldu,bir iki kere sürdüm şimdi kenarda köşede hüzün hüzün bana bakıyor (: 

─═Halbuki elimin üzerine sürdüğümde ne kadarda kalıcıydı okadar uğraştığım halde zor silmiştim izi bile çıkmıştı siyahlığı geçmemişti!

─═Demekki neymiş eller sizi yanıltırmış gözümüzede süremeyeceğimize göre,deneme yanılma yöntemini kullanacağız...

─═(Sizi bilemem ama ben sürmüyorum tester ürünlerini gözüme yüzüme okadar kişi elleyip mıncıklıyor ki o mikrobu taşımak risk almak istemem açıkcası,kaldı ki şuan gözümün biri mikrop kapmış durumda sabahın körü 8 ve 9 unda olmak üzere uyanıp damla sık,akşam göz içine bildiğin merhem sür durumundayım okadar feci ve dikkat edilesi bir durum!Göz makyajını bile gıdım gıdım yapıyorum yaaa  öğlen 2 de de var çünkü dışarıdaysam büyük sorun oluyor :( Aman haa sakın haa sürmeyin yüzününe elleyip baktıktan sonrada mutlaka ama mutlaka ellerinizi ıslak mendillerle silin yada gidip suyla güzelce yıkayın!)

─═Denemek isterseniz bir şans vermek isterseniz gene siz bilirsiniz ama el üzerine sürünce kalan o kalıcığa kanmayın diyorum son sözümde bu şekilde!




 Sevgilerimle   









8 yorum:

  1. Sevgili kokos oncelikle cook gecmis olsunbp bende surmuyorum o tester urunleri risk almamak lazim. neden begenmedin ki ben cok begeniyorupdum o kalemi ne yazik ki elimdeki bitti ve hic bir yerde bulamiyorum . Kahvrengisi var onu da kullanmaya kiyamiyorum . Gerci ben eyeliner gibi gozumun ustune suruyorum hic icine surmdim belki o yuzdendr . Sen icine mi suruyorsun :-)

    YanıtlaSil
  2. Kuzum çok geçmiş olsun essencenin göz kalemleri çok güzeller ama. Bir üründen memnun kalıp kalmayacağımız beklentimizle ve nasıl uyguladığımızla ilgili. Eline sürdüğünde oldukça kalıcı olduğunu düşündüğün kalem göz çevrende de kalıcı olur. Göz makyajına Kapatıcı, nemlendirici, fondöten vs yaklaştırıyorsan hiçbir göz kalemi dayanmaz.çünkü elinde hiç bir makyaj ürünü olmadan denemiş oluyorsun. The balmın transparan pudrasıyla göz altını ve göz kapağını geç ondan sonra bu kalemle çerçevele bak bakalım kalıcılığına.Ben siyahını aradım bulamadım burda, ama kahverengisinden memnunum.

    YanıtlaSil
  3. Balböceği -> Çok teşekkür ediyorum tatlım,ım..ben hiçbirzaman sürmedim ama elleyip bakıyordum sanırım ordanda gözüme dokununca mikrop kapmış olabilirim şuzamana kadar hiç olmadı ama nazar işte.:'(Evet ben genellikle göz içime sürüyorum ve akıp gidiyor bulaşıyor,göz üzerimdede okadar kalıcı değil açıkcası.

    Renkli MaSallar ->Canım benim herkez memnun kalmak zorunda değil sonuçta,benim göz çevrem kuru olduğu halde kalmıyor çıkıyor gözümden hemen çıkmasada 1-2 saate kalmadan o çektiğim kalem bulaşmış silinmiş gitmiş oluyor.://
    Hayır hiçbir şeyle karıştırmıyorum,tabiki de herkezden iyi biliyorum göz kapağına krem vs kaygan şeyler sürüldüğü zaman ne kalem kalır gözde ne birşey kalır,bunu herkezde iyi bilir mantıken,kaygan bir zemin üzerinde kalemin çekilemediğini.
    Göz altına zaten transparan pudra geçtiğimi önceki yazılarımda ben söylemiştim,çok akıp bulaşmasını engellemek için yapuyorum,ama sorun göz içimde emily kalem kadar kalmaması,keza göz kapağımdaki performasınıda beğenmiyorum!!!

    YanıtlaSil
  4. Cilt bakım urunleri de , makyaj urunleri de ne yazık ki herkesde aynı etkiyi bırakmıyor. duzeldi mi canım gozun nasıl dolu =)

    YanıtlaSil
  5. Yani malesef ki öyle verilen paraya bile acıyorum ben sonra çok önemli çünkü benim için memnun kalsaydım negüzel olurdu :(
    Öyle hemencecik düzelse keşke canım ama,beyaz beyaz iltihabı çıkıyor ama yavaştan,ilgilendiğin için çok sağol sevgilerrr(:

    YanıtlaSil
  6. ne demek canım umarım yakın zamanda düzelir=)

    YanıtlaSil
  7. Herkez degil herkes o! Herkezden daha iyi biliyormusss :))

    YanıtlaSil
  8. Adsız kardeş , böyle o cümleye o kelimeye o yalnışa takılıp uyaracaksan , okuma ozaman bloğumu ,ben gazeteci yada türkçe öğretmeni değilim böyle dikkat edemem yazı yazarken ,git başka yerlerde otlan bebeğimm ;))

    YanıtlaSil

𝓢ö𝔂𝓵𝓮, 𝓹𝓪𝔂𝓵𝓪ş, ç𝓸ğ𝓪𝓵𝓼ı𝓷 🍁