25 Nisan 2013 Perşembe

LANCOME WATERPROOF Suya Dayanıklı Siyah ♦♦♦ Göz Kalemi ♦♦♦





->Lancome kalemi satıcı kızlarında tavsiyesi üzerine deneyeyim belki iyidir diye almış bulundum.

->Fiyatları 50-60 lira arasında olan ve bence aşırı pahalı olan bir kalemdi buda ben indirimde aldığım için 30 yada 40Tl'ye almıştım .

->Suya dayanıklı mı dersek hım...evet dayanıklı ve kalıcı da ama rengi gri gibi tam siyahlığını üzerinden birkaç defa gidince veriyor,sürdükten birkaç saniye sonra sertleşiyor ve sabitleniyor ozaman bikaç defa daha geçiyorum üzerinden işte o an dahada siyah oluyor.

->Ama akma yapmıyor dersem yalan olur çünkü buda saatler sonra kirpiklerimin hemen altında buğulu siyah akmış bulaşmış kötü bir görüntü içinde bırakıyor beni:/

->Yumuşak bir ucu var ama ilk zamanlar açtığımda kırıldıda kırıldı almadan önce ucuna bastırın bi deneyin kırılıyormu sağlammı değilmi diye yere düşmüş olma ve gelirken kolilerde taşınırken çarpma etkisiyle kırılmaları yüksek oranda,bu kadar pahalı bir kalem alırken dikkat etmek lazım diye düşünüyorum.

->Önceleri sevmemiştim ama şuanda sıkça kullanıyorum hatta önce göz içime bunu çektikten sonra diğer siyah göz kalemimide sürüyorumki hem siyah hem kalıcı olsun diye,hem siyah oluyor kalıcılığıda artıyor diyebilirim.

->Bu akma sorununa da çare olaraktan göz altıma concealer sürdükten sonra transparan pudra sürüyorum,eskiden bulaşıp aktığı kadarki sorunu yaşamıyorum diyebilirim ve şiddetlede aynı sorunu yaşayanlar için bu uygulamayı tavsiye ederim.


...İvvviiit buda lancomcuğumuzun aslında siyah olan hafifde griye çalan rengi (:
...Almak isteyenleriniz olursa tavsiye ederim tabikide özellikle havuza daima giden ve havuza girerken dahi suya dayanıklı ürünler kullanarak makyaj yapan  kokişcik hanımlar için iyi bir seçenek olabilir.



S E V G İ Y L E    K A L I N ! ! !

5 yorum:

  1. Bütün setlerin içinde deneme boyu olan. Khol noır kullanıyorum çok memnunum.

    YanıtlaSil
  2. Makyaj Kelebeği->Güzel kalemmiş evet bende snradan anladım değerini (:

    Kedinin ruj doktoru->Konu ile ilgili yorum olmamış Mail atsaydın daha güzel olurdu ama kırmıyım seni yinede
    çekilişinede katıldım sevgiler.

    YanıtlaSil
  3. Ne kusuru canım kusur musur kalmadı aramızda :)

    YanıtlaSil

𝓢ö𝔂𝓵𝓮, 𝓹𝓪𝔂𝓵𝓪ş, ç𝓸ğ𝓪𝓵𝓼ı𝓷 🍁