23 Aralık 2021 Perşembe

'' ANKARA VANNER ESTETİK '' MİCROBLADİNG İŞLEM ÖNCESİ / SONRASI

Merhaba !

Estetik uğruna neler yaptırmıyoruz ki, daha dudak dolgu ve çene dolgu maceram var onlardan önce bunu anlatmak istiyorum sizlere.

Canım özlem hanımın yaptığı işlemi sıcak sıcak paylaşmak istiyorum😍 daha önce yapılan bir işlem vardı bende rengi iyice açılmaya başladığı için haliyle rahatsız oldum ama #MICROBLADİNG işleminide sevdiğim için @vannerozlemozdemir e yaptırmak istedim açıkcası. Atışları ve gösterdiği özen belli oluyor gerçektende, elide pek hafif 😛 Kaş insanı cok değiştiriyor cidden sizdede seyreklikler varsa mutlaka yaptırın. Rengi azalınca nasıl olsa tekrar üstüne eklenebilir ama herkesede yaptırılmaz bunuda unutmayın. Son halinide yine youtube olarak çekip gösteririm sizlere 1 ay sonra rütuş olacak zaten onuda eklerim vıdeoya sizde izlersınız güzelce.

💃UNUTMADAN bu uygulamada yakın zamanda bir kampanya yapacak ayrıca benden gidenlerede %15 indirim sağlanacak ismimi vermeyi unutmayın yoksa normal fiyattan fiyat verilecektir😉

@vannerozlemozdemir

@Vannerestetik


işlem sonrası 

buda yıne ıslem snrası

Kalemle işlem yapılacak hat belirlendi 


Burada 1 sene önce farklı bir yere yaptırdığım kaşlarım var farkındaysanız gölgeli gibi duruyor çünkü boyası artık çıktı. Allahtan kırmızı kızıl benim moralimi bozacak bir renk olmadı. Ama tabi bu şans biliyorsunuz kişiden kişiye değişir. Kullanılan boya olsun, ten rengide buna dahil. Güneşten korunma seviyeniz güneş kremi kullanmanız. Ben hep dikkat ettim buna fazla sevmem güneşlenme olayını zaten mutlakada krem sürerim. 

Bu aradadıkkat edılmesı gereken herşeyi anlattığım youtube videom var fakat yenisini çekeceğim beklemek istemem diyorsanız eskisini izleyebilirsiniz. Özlem hanımın elide işlemleride gerçekten şahane özellikle bana yakınlığı açısından (hem yer olarak hem samimiyet bağbında) sıkça tercih edeceğim bir işletme olacağından eminim. Ortamlarıda steril ve temiz diğer çalışanlarıda gayet güleryüzlüler, işletmede bence en önemli noktalardan birisidir bu, kendinizi yabancı hissetmemeniz. Sorularınız olursa dm den mail yada yorum kısmından bana ulaşabilirsiniz.




Sevgilerimle






2 yorum:

  1. Çok güzel görünüyor. Memnun kalmış olman da çok önemli 👏👏🧿😊🤚

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tesekkurler canımcm, evet suan dahada guzelleşti <3 :)

      Sil

𝓢ö𝔂𝓵𝓮, 𝓹𝓪𝔂𝓵𝓪ş, ç𝓸ğ𝓪𝓵𝓼ı𝓷 🍁