1 Mart 2017 Çarşamba

SEVGİLİLER GÜNÜ ALIŞVERİŞİM ♥💝♥


happy valentine's ile ilgili görsel sonucu
Merhaba ! Sevgılıler gününde neler aldım neler yaptım şöyle bir özet geçelim bakalım . Hazır kadınlar günüde gelirken sizlere ön ayak olmuş olurum hemde.



Gratise gittim yıne,tabiki ogünü gezerek değil alışveriş yaparak geçirdim kızlar.Başka napılırdıkı . :p Zaam gelen benrının Makyaj duzeltme cubuklarından yedekledim ! Vazgeçemiyorum bundan o kadar çook pratik yani.

Splatın aloe veralı diş macunundan aldım bu defada, biliyorsunuz her seferinde farklı denemeye çalışıyorum her nekadar chıli olanını bulamasamda buldugumu alıyorum.Splat ! benı bir konuda çok üzdü ama bulamadıgım ürünü talep ettim ve olumsuz bir geri dönüş aldım . Halbuki ürünlerini alıyor ve severek kullanıyorum,bir diş macununu hediye edip yollamayı çok gördüler !! Neyse fazla uzatmak istemıyorum daha neler var ama gerçekten severek kullandığım bır marka olunca biraz zoruma gitti açıkcası.

Loreal 640 - Ah şu meşhur renk sonunda benımde oldu ! daha once neden almadım dıye kendime vurdum 😀 Gerçekten efsoo bir renk yahu , o kadar doğal duruyorki hergün sürdüğüm tek ruj oldu kendisi. Ben ankaradaki özdemirden %50 ındırımle 20 tl ye falan aldım. Beyaz buğday tenler size sesleniorum dudaklarınıza sürün ve eve gidip ev ışıgında bir bakın kendinize derim ben 💁

Maybellıne Shıne parlatıcı- şeftali rengındeki bu parlatıcıyıda ıhtıyaçtan aldım, yapışlık bir hissi olmaması ve doğal bir renk vermesinden dolayı favorım oldu. 17-18 tl .

Loreal True Mach fondoten - gıttım geldım gıttım geldım napım alım mı almıyım mı, bayağı bır arada kaldım, %50 yı dusununce aldım gıttı . Daha oncede severek kullandığım bu mat yağsız fondotenı yıne almak istedim doğrusu.30 tl ıdı. Karma ve yağlı cıltlere tavsıyem.

Wet ın Wıld Kontür Stığı - Buda %40 ındırımdeydı ama keşke bir oncekınde alsaydım cunku zamlanmış ürünler:/ zaten %20 zam gelecegını duymuştum kozmetiğe.Bitirdiler bizi vallahı resmen sömürüyorlar:/ Çift taraflı bır tarafı beyaz simsiz diğer tarafıda kahve tonlarında güzel yumuşak bir stık. 16-17 tl 


Ve meşhurmu meşur beautyblender ! Abı bak okadar övdünüz ettiniz eğer bir iyi çıkmasın eğer bi diğer kullandıklarımdan farklı olsun yolarım valla bak saçlarınızı tek tek 😜🙆 % 40 ındırımden alıverdım bunuda malum bulunmuyorda ındırımlerde hayretkı ben buldum,ama aklımda yoktu yanı hesapta değildi ondan bulmuşumdur.:D 35 mı neydı fıyatıda.

Let ıt glow RDY : Rossmann 'nın koleksıyon ürününden sadece bunu kaptım dıyebılırım ındırıme girmişti baya uyguna aldım. Sim sever olaraktan makyajlarımda kullanırım bu güzelliği 💙


 Bir sonraki indirime pek birşey almayı planlamıyorum ama hadi bakalım aklımda tek tük birkaç parça var bakacoğuz.

ڪےevgilerimle...

2 yorum:

  1. güle güle kullan hepsini! loreal 640 benim de favorim :)

    YanıtlaSil
  2. Teşekkürler <3 Gerçektende efsoymuş neden daha once almadım diyorum .

    YanıtlaSil

𝓢ö𝔂𝓵𝓮, 𝓹𝓪𝔂𝓵𝓪ş, ç𝓸ğ𝓪𝓵𝓼ı𝓷 🍁