9 Mart 2017 Perşembe

Çöpe Чollananlar -39 ஜ



Merhaba! Nede çok bitenler yazısı yazmışım bu aylar ay sormayın :) işin şakası  çokta birşey bitmemiş hani, malumunuz ben bu ilaçtan önce  en çok cilt bakım ürünlerini bitirirdim,e kullanmayınca kendimi haplara adayınca pekte birşey birikmemiş.





1-Caudalie Yüz Temizleme Köpüğü: Üzüm çekirdeği özünüde içinde bulunduran çok severek kullandığım bir köpük oldu kendisi.Bir setin içerisinde çıkmıştı,5o ml di ama doya doyada kullandım. Cildimde ne sivilce nede başka birşey çıkardı ! Kokusu biraz bitkimsi doğal bir koku,rahatsız edici hiç değil amma.👍 Gıcır gıcır değil ama güzel temizliyor makyajı vs herşeyi iyi çıkarıyor, en azından pamukla sildikten sonra herhangi bir kalıntı iziyle karşılaşmadım. Tam boyunu belki alırım yada jellere gider elim bakacağız.

2-La Roche Posay Tolerıane Yüz Temizleme Kremi: 150 ml lık urun doya doya kullandım,aslında en başta effacları alacaktım karma cılt tıpime uydugundan ötürü ama bunu yalnışlıkla alınca kullandım tabikide. Bir yandanda işime yaradı çünkü ilaç zamanında doktorum bunu kullanmamı söylemişti daha yarılardaydım ozaman kullandım tabikide rahatça.Daha sonrada effacları aldığım ıcın onunla devam ettim. Bu gayet yumuşak rahatlatmış ve güzelce temizlemiş oluyor cildimi. Kokusunda parfüm yok,yapısı jel değil krem formunda.Yapısı yoğun,bezelye tanesi kadar aldığınız miktar tüm yüzüme yetiyor. Anında köpürüyor cildi çok iyi arındırıyor! Cildiniz hassas ve çok yağlı değilse beğeneceksinizdir.

3-Bebak Acı Badem Sütü: Bu 3. kullanışım artık yazma zamanı diye düşündüm,aslında detaylı bir yazıyıda sonuna kadar hak ediyor diyebilirim.Diğer temizleme sütlerini sollar bin basar,1.çok güzel siliyor bütün makyajı direk alıyor hani jelle yıkadıktan sonra toniğe falan gereksinim duymazsınız.2.çok rahatlatıyor cildi, acıtmadan tahriş etmeden siliyor.3. rimelimi göz makyajımıda güzel çıkartıyor!! Bu özellikler daim oldukça hep alacağım sütlerden birisi. Kokusunu sevmeyenler var ama ben acı badem kokusunuda bademide herşeyinide severim,o bakımda sorun olmuyor.Aramız hep güzel..

4-Watsons Haır Sprey : Ne ıyı ne kötü, maşa yaptığım zamanlarda tutmasını beklerken tutmuyor,ama hafif sert oluşuylada kendini sevdirmişti.Yinede tekrar almayacağım spreyler arasındaki yerini çoktan aldı.Kokusu berbat bence,hiç sevemedim.Tarif edemeyeceğim ama kötü! Battal boy olmasından ötürü sık sık bitmemeside ayrıca canımı sıktı 😋 8-9 tl ye aldıgımı anımsıyorum. Morfose akad spreylerı daha bir başarılı.. 

5-Syoss Keratinli Şampuan: Normal syossun ılk çıkan şampuanlarını hiç sevmedim ama bu deneme boy tarzı ürününü fena bulmadım. En azından diğeri gibi saçlarımı kazık gibi yapmadı. Kokusuda hoştu, keratin namına yararlı etkisini göremedim ama,denenebilir belki.

6-Bio True Lens Solusyonu: Tek geçtiğim solusyonum ! Şimdiye kadar birçok ufaklı buyuklu solusyon denedım ama bunun kadar ıyısınede rastlamadım.Varsa kullanan bunu başka markadan daha çok memnun kaldım dediğiniz ne varsa önerin bana bakayım olmadı.

7-Sıgnal Whıte Now : Değişik bir macundu ama sevdim diyebilirim.Sanırsam içi mavıydı,bunu bıtırelı baya oldu çünkü hatırlayamadım rengini.Beyazlığa bir etkisi tabiki olmadı fekat agzımı ferahlatması ve fazlacana köpürmemsi yönünden sevmiş olabilirim. Tekrar aladabilirim almayadabilirim.


Benım bitenlerim bu şekildeydi ballar,bir dahaki aylarda görümek dileğiyle esen kalın,mutlu kalın 👄 Kadınlar Gününüzü ve geleceğin kadınlarınıda  şimdiden Kutluyorum 💝

ڪےevgilerimle

2 yorum:

𝓢ö𝔂𝓵𝓮, 𝓹𝓪𝔂𝓵𝓪ş, ç𝓸ğ𝓪𝓵𝓼ı𝓷 🍁