15 Mart 2017 Çarşamba

8 MART KADINLAR GÜNÜ ALIŞVERİŞİM 👩💸💲


Merhaba ! Üst üste gelen bu indirimli alışverişler beni yordu vallahi,hepimiz 
ucundanda olsa battık bence, kısacası bu ! Geçmiş kadınlar gününüzü kutlayıp başlıyorum hemen neler aldıklarıma.



Advance White diş macununu daha önce almıştım aslında, hatta bitti ve çöpe atılmış benim haberim olmadan :S İyi oldu aslında bu sayede yorumumu yapayım ben size! Şuana kadar etkisini en başarılı bulduğum diş macunu desem yeridir . Kullanımdan itibaren anında hissediyorsunuz o aydınlanan diş görselini görüyorsunuz zaten direk ! İçerisinde soda ekstresi var, tam ayarında köpürüyor ve ağızdan kolayca köpüğü arınıyor.İndirimde denk gelirsem tekrar alacağım bir diş macunu,splattan sonra çok sevdim bunu💜

Tonı&Guy Glamour Parlaklık Veren Serum : %40 ındırım ' de almıştım.Kullanıyorum bakalım,fena değil gibi ama yorumları yazarım sonrasında.Memnun kalanıda var baya urunden,bakıcizz..



Solante 50+ Güneş Kremi :Namını bildiğim için e bırde guneş kremım artık bıttıgı ıcın alıverdım. Her eczane farklı fıyat soylüyor ben 100 tl ye aldım. 150 ml goz onunde bulunduracağımıza göre gayet normal.Birkaç kez kullandım yapısı yoğun tutuculuk özelliğide baya sağlam.Şimdilik bu kadar..

Pantene Onarıcı Saç Bakım Kremi:Aslında köpük ama banyoda durulanabilir oluşundan ötürü öyle diyelim bizde. Başda köpük sandım durulanmayanlardan hani ama öyle yazınca bende şaşırdım,3 tl ye duşmüştü rossmann da denemek için aldım.Hamama vs yolculuklarda yanına almalık tam diye düşünüyorum.

Maybellıne Kaş Maskarası : Testerına bakıp denedıgımde ellımde,kalıcılığını sevip aşık olur kendısınıde hemen almak istedim ve ındırımı bekleyip aldım ! gerçekten çok doğal duruyor ve çok pratık ! 21 16 tl mı o ara bişiydi . 


Blıstex Onarıcı Dudak Balmı: Dudaklarımın haşatı çıktığı ıcın son zamanlarda artık bı blistex daha lazımdı oda başarıyla rossmann alışverişimle tamamlandı.10 tl bişidi kendıleride, guzel etkisi sevdim alınır !✌


Golden 20's Lip Base : Son kalan seriden kaptığım bazıda severek kullanırım diye umuyorum,ilk dudak bazımda şimdilerde rossmann dan kaldırılan bir baz idi . 2. de yıne buradan oldu bakalım etkisini merak ediyorum açıkcası baz olarak görevini yerine getirecek mi .7 tl..

Rıval De Loop No*01 : 👄 En çok satılan rujlardan biri kendileri. Çok çabuk tükeniyor 1 numara , bende bulmuşken hemide 4 tl iken kaçırmak istemedim.Bu seriden ilk defa bir ruj alıp kullanıcam.Şeftali nude tonlarında güzel bir tonu var cidden,şayet kokusu berbat dostum 😒  Katlanabilicem mi bakalım.


Alışverişimin en sevdiğim kısmı burası,indirim bitmeden hiç ummazken 
aradığım herşeyi bulup aldım.👼

Johnsons Baby Bedtime Uyku Öncesi Bebek Yağı : Vucut kuruluğumun çaresi ve sevdiğim markalardan birisi olan bu yağı tercih ettim ki,çok güzelmiş kokusu.Nemlendirmesi vıcık bir his bırakmıyor oluşu güzel. Pino'dan 15 tl ye aldım.

Splat Aromatherapy Diş Macunu : Birde bunu deneyelım bakalım didim,her ne kadar markaya kırgın olsamda denıyoruz işte.Çünkü çıkar ilişkisi değil bizimkisi,seviyorsam hiçbirşey engel olamaz. 

Xp Kaşık Fırça : Bu yeni nesil fırçaları acayip merak ediyordum , nasıldır uygulaması iyimidir hoşmudur diye, uygunundan birtane tavisiye üzerine 10 tl ye bulup aldım.ilk uygulama olarak fena değil ama fondoten izi bıraka bıraka gidiyor birazcık yüzde. Bakalım diğer ürünlerde bi deniyeceğim,yazarım yorumu blog ve ınstagramada.

Golden Rose Lıquıt Matte Lıpstıck No*10 :  Değişik lilamsı rengiyle beni benden alan çok değişik güzel duran lıkıt guzel mat bır ruj aslında. Gratıs ındırımden 13 tl ye almış bulundum. 

Flormar Orange Crush : Nasıl güzel bir turuncudur öyle dediğim farlardan ve kalıcılık anlamında 10 üzerınden 10 verdıgım muhteşem bir far ! uzun zamandır gözüm bu güzellikteydi,yok sitesinde ındırımlıydı yok boyleydı bır turlu yakalayamadım,en sonunda gittim kendı şubesıne 9 tl ye aldım rahata erdim. Her makyajla yakışabılecek güzel bır far, her renkle harmanlayabilirim 🙆💓




Bu alışverişlik benden bu kadar,birazcık diyete girelim iyi gelecektir.
Anneler gününe kadar mumkunse birşey almak istemiyorum 😌

ڪےevgilerimle



7 yorum:

  1. şu tony&guy'ın serumunu merak ettim ben de istiyorum ama tereddütte kaldım beğenirsen alabilirim. güle güle kullan..

    YanıtlaSil
  2. Tamam ozaman yazısını yazarım yarıladığım zaman :-* Teşekkürler <3

    YanıtlaSil
  3. Advance White ile Solanteyi merak etim. Ben de Hamilton kullanıyorum şu an ma Solante düünüyorum bitince. Kaşık fırçalar da ilgi alanımda :)
    Hepsini güle güle kullan ♥

    YanıtlaSil
  4. Adwance kesın dene goreceksın etkisini . Evet bende onu denemeyı dusunuyorum bıtınce. Ben xp den memnun kalmadım çokta zaten cok umudum yoktu fırçası süpürge çalısı gibi.:D Sagolasın sevdoş ablam :-*

    YanıtlaSil
  5. I really love your blog! I like your posts and photos! I follow you through the GFC, maybe you'll follow me too?

    I shall be very glad to friendship! Have a nice week!

    xoxo, Nastya

    MY BLOG NASTYA DEUTSCH

    YanıtlaSil
  6. Hepsi de güzel seçimler, güle güle kullan canım :)

    YanıtlaSil
  7. ÇOOK mersi abloşcum :* daha ıyılerı senın olsun.

    YanıtlaSil

𝓢ö𝔂𝓵𝓮, 𝓹𝓪𝔂𝓵𝓪ş, ç𝓸ğ𝓪𝓵𝓼ı𝓷 🍁