17 Aralık 2016 Cumartesi

Çöpe Чollananlar -38 ஜ

Merhaba💧Yorgun,üzücü,yıpratıcılı bol pisikolojili geçen günlerden sonra yazı yazma yetimi tekrar kazanmaya başlamam olasıydı, zorlansamda yeniden dönme zorunluluğu hissettim kendimde sanki bloğum hobim değilde para kazandığım işimmişcesinee.Birşeylere üzüldüğüm zaman birşeyler yazma isteğim biraz geç geliyor,yayınladıklarım hazırda olanlar olabiliyor,ama bazı ınsanlar varki nedense dünyadaki bu kadar trajedıye acıya rağmen majyajını güle oynaya yapıp,yaparkende videolarda göstermeye devam ediyor ne ilginç dimi! Neyse yorum yapmayacağım daha fazla herkesin kendi vicdani kendi kalbi! bitenleri sonunda yazabiliyorum,biraz geç bitirdim 2 ay boyunca cilt bakımına dair hap içmekten başka birşey yapmıyoru,durumum malum.Kozmetik deseniz zaten ortada.



Elseve Kırılma Karşıtı Saç Maskesi; Bayılmak öte artık kardeş gibiyiz ürünle,3-4 kutusunu rahat bitirdim daha öncesinde ve saçlarımı hızlı bir şekilde açan yumuşatan başka bir ürün daha bulamadım malesef.Gerekte yok bulmaya,bulduklarımızın fiyat açısından daha yüksek olmasından başka bir işe yaramıyacaktır dimi😌?  15 tl ındırımlerde 10 12 cıvarına gelebiliyor,farklı mağazalarda dahada uyguna alabileceğiniz,en baba maske ! Kokusu zaten hoşş,rahat 2 ay gidiyor,saç uzunluğunuza yıkanma sıklığınıza görede değişebilir.

Revox At Kuyruğu Şampuan ; Benim çok nadir kullandığım bir ürün,daha çok abim haşır neşir oldu.Seboroıkdermatıt oldugu için onda benım içinde kullandığı şampuan çok onemli.Yorumuda öyle.. Bu strese bağlı bir saç sorunu aslında bilenler bilir,adınıda yanlış yazdım muhtemel.(: Neyse yorumuna gelecek olursakki,fena değildi dedi saç uzattığı söylenemez,ama saçlarınıda rahatlatmamış! Kullanacak olanları engellemek istemem ama durum bu a dostlar..Kokusu bitkisel,köpürmesi  temizlemesi güzel.Bende sadece bunları söyleyebilirim.

Sephora 2 ın 1 Eye Makeup Remover Gel; Gözlerimi yakan bir jel olsada yinede severek kullandım kendilerini.Hatta bayağıda bir kullandım.En sonunda odamda tutuyordum sırf acil durumlarda bulunsun diyerekten.Ne kadara aldım bilmiyorum,sanırsam 15-18 arasındaydı.Yazısını detaylıcana yazmıştım okumak için👉 sephoragözmakyajtemizleyici

DAlın Islak Mendıl;Nemli yapısından dolayı makyaj hatalarımıda kolayca silebildiğim bir ıslak mendıl.Bebekler için olduğu için dilediğim gibi rahatça kullandım ve seviyorum dalini gayet başarılı! 

TTo Göz Şampuanı; En iyisimi ben tekrar alacağım diyerek lafa gireyim,daha önce bununda yazısını yazmış açıklamıştım 👉 TTo Göz Şampuanı !

 Loreal REvıtalıft Laser ; 40 ve sonrası kremi olsa gerek, annemın kullandığı bir kremdi tabıkıde.Severek kullanıyor etkilerinin çok iyi olduğunu söylüyor,aydınlatması açısından yüzü dinç göstermesi,nemlendirmesi,çabuk emilimi yönunden seviyor.Artık kremi değiştirmek istediğini söyledi geçen bizde gittik doğum gunu kampanyamı anneme harcadım ve ona yves rocher'dan krem serum falan aldık.Alışveriş yazımda görebilirsiniz onlarıda..

Topıcream Mıcellar Su ; Göz makyajımı iyi çıkarmıyordu,yüz makyajında okeydi fakat kurutarak çıkartıyordu yüz makyajımıda! o bakımdan çook çok sevememiştim..

Oriflame Feet -up Ayak Kremi; Ürünlerini sevdiğimden ötürü sürekli alıyorum kremlerim bittikse,çok güzel nemlendiriyor tedavi ediyor hatta ayakta kuruluk vs. varsa.Yazısı için 👉Tıksss 

Splat Bıocalcıum Diş Macunu ; Her ürünü gibi Ba*Yıl*dım ! Ben anlıkta olsa günlükte olsa bu diş macunlarının dişlerimi beyazlattığını düşüyorum görüyorum.Ağızda ağırlık yapmayan,fırçalarken midemi bulandırmayan güzel bileşimleri var!! Gratis ındırımlerınden mutlaka yararlanıp almanızı tavsiye ederim.


Lilibe Pamuk ;Çok aldığım pamuk çeşidi değildir bu çeşidi ama ojelerimi silmek için nadiren buldugumu alıyorum.Yapısını çok beğenmiyorum,normalde yuvarlak majyaj pedlerini seviyorum.

Dove Çanta Boyu Krem; Koku aynı ! bılındık temiz miss gibi dove kokuyor. Nemlendirmesinide fena bulmuyorum en azından o anlık sürme isteğinizde idare ediyor. Tekrar alabilirim belki,bu olur  nıvea olur hangı mınnak kremı bulursam artık.💓

Dawıd wolker B18: Burbury brıt ın muhteşem kokusunu kullandım ve bu markadakı halıne bayıldumm ! Tekrar alınııır ...

Listerıne 95 ml Agız Çalkalama suyu; Gözlerım yaşarsın efektı vermek için diye arada alıyorum dermişim :) fenaa yakıyor ağzımı amma genede seviyorum , sık sık yapmıyorm bu işlemide ama lısterıne bu işler için  en guzeli en işe yarayanı. Keşke splatta çıkarsa bu tarz birşeyler.🙇

Golden Rose Expert Bordo Oje; En sevdıgım performansını en begendığım bu guzel bordo renktekı ojemı cekmecede ölü buldum:/ resmen kurumuş yaa yarıdan çoğu:(  Bulursamm direk alıcam aynısından ...

Yves Rocher Tırnak Besleyici cila; Hiç işe yaramayan bir oje üretmişler '!! Azcık yarasa şaşrdım. Neyseki karşıma mucızevı bır urun çıktı çok yakında paylaşacağım sizlerde o ürünümü.  Bunu parlatıcı yada baz olaraktan kullanıp bitirdim.

Mıssha spf 50- Güneş Sütü ; Hergun duzenlı guneş kremı kullandığım ıcın bunuda hem yaz hem kış ayında kullanmaya devam edıp bıtırdım,Kokusu yapısı koruması herşeyını sevdım ! tester oldugu ıcın bıtsın ıstemedım ama yoğun bır sekıldede kullandım ve sevdım.Lıke ıt !


Watsons Burun Bandı; Serısını kutusunu bitirdim tekını fotoladım,Sevdım mi evet hanı fena değildi ama tekrar alırmıyım bılmem belkı,roacctune tedavım bıttıkten sonra olabılır. 

Benzalin Topıkal Jel; Bu tozla karışımı hazırladıktan sonra kullanıma başladığınız genelde sivilceli donemlerinizde verılen bır çeşit ilaç tedavisi.Tee  bu roaccutoşa başlamdan once kullandım her gece sürüp uyuyordum ama malesef TIrt ! çıkan budamı gol değil dediğim ürüncüktu. Bunda torbaya atmışım yazı yazılmayı beklıyordu hadi didim atmadan önce bahsedeyim öyle yollum çöpe. 

Palette,neva boya sonrası Bakım kremleri; Kokuları hepmı cıcek hepmı bocek hepmı hoş kokulu olur :d Güzeldi ben hem kullandıgım boyasının kalıcılıgını beğendım hemde bakım sonrası ürünlerınden .Şimdide ya loreal amonyaksız boyasını alocoğum yada tekrar buna dönüş.. 


Benden bu aylık bu kadar,bir sonraki biriken
 aylardaki ürünlerimde görüşmek üzere.🙋


ڪےevgilerimle


2 yorum:

𝓢ö𝔂𝓵𝓮, 𝓹𝓪𝔂𝓵𝓪ş, ç𝓸ğ𝓪𝓵𝓼ı𝓷 🍁