11 Kasım 2016 Cuma

''Splat,Yves Rocher,Cecile '' ALIŞVERİŞLEER...



привет! Merhaba! Son dönemlerdeki yapmış olduğum alışverişlerimi hemencecik sizlerlede paylaşayım didim.Aslına bakarsanız tek tük alıp kullanıyorum hemen,hatırladıklarımı hemen yakınımda olanları toplayıp fotograflarını çekiyorum.Genelde akşam karanlıkta eve gelince,ertesi sabahta işe gidince haliylede kalıyor,gün ışığını arıyor insan çekmek için.


Splat Sensitive Diş macunu :Bittikçe alıp severek dişlerimi fırçaladığım tek diş macunum<3 Hem köpürmesi kıvamında hemde ağızdan arındırması kolay.Dişlerime verdiği parlaklıkda çok güzel.Ayrıca o ufak tefek kahve çay lekelerinin oluşturduğu izleride temizlemekte başarılı! Gratis buaralar sık sık splatı %40 ındirime sokuyor,denemek isterseniz tam zamanı indirim zamanı.8-9 tl aralığında..

Cecile Long Kisses 09 : Bu rujların serilerinin hastasıyım desem yeridir! Biri bitti yenisi alındı.Hiç tahmın etmıyordum bile ındırımde alacağımı,geçenlerde kızılaydaki özdemire tesadüfen girdiğimde cecile markasının tüm ürünleri indirimdeydı hemde %50 de! Ben tabiki direk bu ruja yöneldim ve direk aldım.15 tl ye gelmiş oldu. Harika bir kırmızı rengi var hem mat hem kalıcı hem kırmızı ! Blogumda yada ınstagramımda dudağımdaki fotografları görebilirsiniz.

Yves Rocher Roll-on :Bir alana biri bedavaydı,bende böyle zararsız içeriği olan yada en az olan diyeyim,bir ter önleyici istiyordum.Birisi narlı diğeri pamuk çiçeği kokulu olsa gerek.Ama narlı olanın kokusu çok hoş değil fakat daha zararsız daha temiz diyerekten aldım,diğeride öyle ama onunda kadar masum değil sadece,bunuda daha güzel kokuyor diye aldım.20 tl ikisi birlikte.

Breathe Right Burun ßandı:Rahat rahat bir nefes almak herkesin hakkıysa öyleyse biritraytt! :) Hem kuruluk hemde hep bir burun tıkanıklığı yaşadığımdan ötürü deneme amaçlı alayım dedim,iyikide almışım.Bazıları iki gün kullanıyormuş aynı burun bandını ama ikinci günde okadar etkili olmuyor hatta ben direk çöpe attım.Özellikle nezle grip olduğum zaman hiç nefes alamıyabiliyorum,o tarz durumlarda kullanmak için aldım .1 alana 1 bedavada 17 tl ye falan geldi,normalde tek başına o fiyat zaten.



Son zamanlardaki yapmış olduğum alışverişlerim bunlardı.
Bundan böyle toplu aldıkça tek tekde alırsam çokta biriktirmedençekip yazısını yazmaya çalışacağım.Herkese iyi haftasonları !! 

ڪےevgilerimle


11 yorum:

  1. Sana da iyi haftasonları. Çok güzel alışveriş. Zaten alışverişin iyisi kötüsü olmaz:)

    YanıtlaSil
  2. Nilgün::-* Hertürlü ihtiyaç hertürlü zarar :D

    Küßra: Çok mersi ;)

    YanıtlaSil
  3. Hiç cecile markasını göremiyorum burada bir bulsam denemek istiyorum bir kaç ürününü güle güle kullan canım:))

    YanıtlaSil
  4. Çok sağpl canısım :-** Hadıya yokmu oralarda hiç :/ aşk olsun cecıle markaya,neredeydın sen, valla bak en olmadı ben ozellıkle bu seriden ıstedıgın renkte bır ruj alıp göndereyim sana.

    YanıtlaSil
  5. Çok iyi bir alışveriş olmuş, güzel günlerde kullan hepsini :)

    YanıtlaSil
  6. 2016 postlarını okumakta çok güzel canım.😍

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sağol kuzum ama zorlama kendıni guncel post girdikçe yorum yaparsın:D bazen kaynıyor aradan çünkü eskilere bakamıyorum tekrar görüp.

      Sil

𝓢ö𝔂𝓵𝓮, 𝓹𝓪𝔂𝓵𝓪ş, ç𝓸ğ𝓪𝓵𝓼ı𝓷 🍁