20 Ağustos 2016 Cumartesi

REJUVENATİNG EYE ROLL ON! { Canlandırıcı Göz Altı Kremi }


Selamlar; Bugunde sizlere canlandırıcı günün her anında ihtiyaç duyabileceğiniz aynı zamanda kullanıp başka başka etki ve yararlarını gördüğüm bir üründen bahsediyor olacağım.











Su gibi,göz kapaklarına depdiğinde fazla yapış yapış olan jel bir yapısı var.

Benim göz çevremdeki etkisi;Ferahlatıcı yorgunluk giderici özelliği olmadı ama,anlık bir serinlik hissi vermesi, hafif olan uykusuzken daha morluk derecesi belirgin olan göz altlarımdaki aydınlanma renk açılması düzenli bir şekilde her gece yatmadan önce sürdüğümde günden güne renk açılmasını daha sağlıklı freş göründüğünü gözlemlediğimi söylemem mümkündür. Aynı zamanda da göz kapaklarındaki bu minik sivilcemsi bilye adınız verdiğiniz şeylerin geçmesinide sağlıyor ! Kesinlikle biçilmiş kaftan bu durumlar için, daha öncede garnıerın kini deneyip farkından olmadan keşvetmiştim bu durumsalı, ki bendekide biri daha büyük  diğeri daha minik olan bir bilyeydi.Zamanla küçüldü küçüldü ve kullana kullana geçmişti. Aklınızda olsun bu durumuda yazmak istedim belki aranızda bu durumu sıkıntı edenleriniz çoktur diyerekten paylaşmak istedim.

Şimdilerde arada bir aklıma geldikçe sürüyorum.Nemlendirmesi nasıl dersenizde, yani öyle normal göz altı kremleri gibi çok nem etkisi yok açıkcası yumuşacıkımsı bir doku bıraktıgını söyleyemem.Kısacası bu tarz b5 özelliğe sahip olan bir ürünün göz altlarıma iyi geldiğini düşünüyor ve hissediyorum. Ne yazıkki buna benzer ürünlerin piyasa çok çok az olduğunu düşünürsek bunun kadar uygun fiyatlısınıda alıp bir deneyin derim, kendisine gratislerden indirimsiz 8 indirimli 4 tl gibi fiyatlarda ulaşabilirsiniz.Ayrıcada 12 ml olduğuna bakmayın tepe tepe kullanın ;) 


ڪےevgilerimle


4 yorum:

  1. Çok iyiymiş bu ürün en kisa zamanda bir bakayim tesekkurler yazi icin 😊

    YanıtlaSil
  2. Ne kadar güzel ve uygunmuş teşekkürler paylaşım için ☺️

    YanıtlaSil
  3. Garnier kullanmıştım bir ara denk gelirsem bunu da deneyim :)

    YanıtlaSil
  4. Kübra- Kesınlıkle bakılası her eve lazım, rica ederim ben teşekkürler yorumun için (;

    Yeliz- Hem etkili hem uygun aynen canım :*

    Sena- Garnıer yok şimdilerde bulamıyorum hiçbiryerde,olsaydı bende yine onu alırdım. Onun serinletme rahatlatma etkisi daha iyiydi, dene bakalım canım öpüyorum :-*

    YanıtlaSil

𝓢ö𝔂𝓵𝓮, 𝓹𝓪𝔂𝓵𝓪ş, ç𝓸ğ𝓪𝓵𝓼ı𝓷 🍁