11 Temmuz 2016 Pazartesi

ŞEKER GİBİ ßAYRAM ALIŞVERİŞİ HİKAYESİ ..✯❤✯


Günaydın;Bayram alışverişimi en sona bırakmıştım,zaten ilk günlerinde yazısını yazmam imkansızdı,kozmetik olarak çok birşey almıyacağımı bildiğim için çokta kastırmadım yani kendimi.Merak ettiklerimi birde ihtiyaç halinde olan şeyleri alıverdim gitti,e hadi bakalop..
İlk önce bir migrosa uğradım, tabiki indirime dair hiçbirşey kalmamıştı.Tek tük kampanya dahilindekiler vardı,onlarada bakmadım bile. Garnier maskelerini yedekledim,çok sevdiğimi söylemiştim,birini mıgrosdan 6 tl'ye aldım diğer ikisinide özdemirden %50 ındırımde alıverdim,3 tl falandı,bayağı ucuza geldi,dahada yedeklerdimde neyse dedim önümüz kurban,Allah kerim.

Nivea Renkli Lip ßalm;Hep merak ediyordum sonunda aldım,ilk izlenim olarak azcık anlatayım,ten renginde ama neredeyse hiç bellı olmuyor.8,5 tl ındırımlı olsaydı ıyıydı ama merak herşeye kadir (=  Daha sonra iki adet bir alana bir bedava olan sebamed deo'larından aldım, kasada yarım saat zamanımı çaldıktan sonra sonunda alabildim.Rol-on vardı önce arkasıda full dolu bir rol-on sebamedın rollonları, onu alacaktım ama  kasıyerin reyon görevlisini çağırmasıyla birlikte,bizi affedin bu seferlik gözümüzden kaçtı,reyon sorumlusu benim yoksa benden kesilir parası falan dedi.Ve yetkili kişiyi bile çağırmadı:/ Fotografını çekip şikayet etmeyi çok istedim ama yanıma oradaki etiketi çıkartıp gelince haliyle gidip çekemezdim,delillerim kaybolmuştu çünkü.Koskoca migrosun bana yaşattığına bakın! Umarım birdaha dikkatsizlik durumuna denk gelmem yoksa ciddi anlamda çığrımdan çıkabilirim.

The Body Shop * Setleri yine herzamanki gibi harikaydı ! Almasam olmazdı, en yoğun kremi aradı gözüm, yine kenevirli olan el kreminde indirim yoktu benimde gözüm içinde hem el kremi hemde vucut losyonu olan sete gitti tabikide.Ben vucut yerine her ikisinide ellerim için kullanacağımdan dolayı gönlüm rahat.Kokuları bir miss, bal kokuyor! <3 sürdüğüm zamanki hisde çok iyi. Setlerin fiyatı 30 tl .. Zeytınyağlısı,çileklisi,shea yağlı fındıklısı,morıngalısı çeşitleri mevcuttu. Daha sonra duş jeliyle birlikte kullanmak için duş lifim eskimişti,bende buranın lif kalıtesini beğendiğim için %20 ındırımıyle birlikte kahverengi bir lif aldım. Hiç hesapta yokken kalem şeklindeki ucu fırça olan bronz pudrasını deneyip çok beğenip hemen aldım, okadar güzel bir rengi vardıki kayıtsız kalamadım,gerek içindeki altın ışıltıları gerek kullanım rahatlığı,gerek gün içindeki kalıcılığı olsun çokca beğendim. 2 tonu vardı 1.olanını aldım zaten birtane kalmıştı oda benim oldu, 2.tonundaki çok bakırımsı olduğu için kullanamazdım zaten o yüzden iyikide almışım diyorum. 129473 tane koyu bronz allık türümün içine birisini daha eklediğim için pişman değilim gene olsa gene alırım :DD 30 tl ye geldi bu güzellikte. Son olarak en alttaki sarımsı yeşil olan ojeyi aldım,sepete atmışlardı bendede hiç bu tona ait oje olmadığı için açıkcası denemek istedim,3 tl idi bu cici tondaki ojede. TBs den hiç oje almamıştım bugune kadar kalite olarak nasıllar bir fikrim yok açıkcası. İnşallah bu renk tırnaklarımı sarartmaz..|

Deodorantların yanındaki hello kitili tırnak stikırlarınıda tunalıdaki bir kozmetikciden 5 tl gibi bir fiyata aldım, böyle cicili bicili birşey görünce dayanamıyorum sanırım aşerir gibi alıveriyorum. Bir yanındaki maskeyide sephoradan aldım, ölü hücreleri gideren ciltteki yağı alan matlaştıran kuruyunca soyularak ufalanarak çıkarılan maskesi.Sepette 7 tl yazıyordu kasaya bir gittim 4,5 tl çıktı :-D İlk izlenim olumlu bu arada heran gidip birtane daha alabülürüm. 

Ojenın yanındakide loreal Lumı'nın göz altı kapatıcısı, hem aydınlatıcı hem kapatıcı, hafif birşeyler istiyordum,elimdekilerin hepsi azalmaya başladığı için acil olarak aldım,hiçbiryerde %50 de bulamadım heryer lorealde %40 yapmıştı malesef:/ Benimde almam gerektiği için ve 5o dede 4 tl falan oynadığını düşünürsek çokta birşey yokmuş yeaa alayım bari didiğim ve koştur koştur pinodan aldığım kapatıcıdır kendileri.Bayramın 3.günü alacağım yerin kapanmasıyla birlikte eve yetişcem telaşıyla baya koşturdumda kızılay Avm de Pino vardı en alt katta bende bilmiyordum,öğrenmiş oldum. 26 TL.

Rossman'a uğramadan olmazdı, güneş ürünlerinde %40 indirim olduğunu duyunca hemen kremdi sonrasıydı almaya koyuldum. Sun ozon markası almanlarında sahillerde çokca tercih ettiği bir marka. Öncelikle Aloe Veralı güneş sonrası jellerinden 2 adet  aldım,birisini normal zamanda kullanacağım duştan sonra diğerinide tatil için aldım açıkcası.Tekının fıyatı 3,85. Acayip güzel kokuyor bitki bitki o kadar organik geliyorki her daim süresim var. Sensitive yazanda güneşe karşı hassas bronzlaşmamış citler için olanı, 50 faktor olması çok önemli benim için, yanmayı bronzluğu sevmiyorum zaten kremde sürsem hemen kızarıyorum piliç gibi. İstemesemde hafif bir renk geliyor yüzüme en sütlü bronzırından.Aynı zamanda kuru ciltler içinmiş bu krem hiç dikkat etmemiştim, vucutum zaten kuru yüzüm içinde yanındaki Med olanını aldım. Med yazanıda yine alerjik bünyeler için astım hastaları için,yani bendeniz için üretilmiş.görünce hemen atladım zaten.Arada sırada yüzüm için kullanıyorum güzel nemlendiriyor ışıl ışıl yapıyor öyle beyazlık bırakmıyor. Birkaç sivilce çıktı çenemde bu aralar fakat neyden olduğunun tanısını koyamıyorum.İnşallah güneş ürünlerinden değildir.

Rival De Loop Jel Maskara; bunun metnını kaşlarda çok duyduğum için denemek istedim,7 tl ye falan geldi bana yüzde 4o vardı yanılmıyorsam, ayrıca pazartesi yüzde 10 da vardı ekstra daha bi güzel oldu. Kirpik değil ama kaşlar için güzel olacağını düşünüyorum.

Pastel Day Long-20-23 ; En merak ettiğim renkleri aldım, 20 en nude tonlardaki renk 23 de en son çıkan siyaha yakın koyu bir bordo. Uzun zamandır bordo sürmüyorum arada sırada sürmek için aldım bu rengide.Yapılarını falan çok beğendim 20 kolay bulunmuyor ama bulursanız kaçırmayın,herkesde farklı ve güzel duruyor.15 tl ye inmişti fiyatlarıda.


Benim şeker gibi ama yorucu koşturmalı geçen alışverişim bunlardan ibaretti,
umarım keyıf almışsınızdır.Darısı sonraki alışverişlerimize,kendinize 
iyi bakın ballar öpeledim hepinizi 



ڪےevgilerimle




12 yorum:

  1. Güle güle kullan canım. :)

    YanıtlaSil
  2. Güle güle kullan canım. Siyaha yakın bordo pastel ruju da merak ettim.

    YanıtlaSil
  3. Teşekkürler çook nılgunum<3 ozaman senın için ilk onun yazısını görselini paylaşırım :*

    YanıtlaSil
  4. Hepsi de çok güzel mutlulukla kullanın :))

    YanıtlaSil
  5. Yelizin k -> Çok tsekkürler en ıyılerı senınle olsun .:*

    YanıtlaSil
  6. Merhaba yeni kesfettim blogunuzu bende beklerim sevgiler 😊

    bayankirpikk.blogspot.com

    YanıtlaSil
  7. Merhabalar; tabıkıde hemen ıadei ziyaret yaptım,hayırlı olsun blogunuz <3

    YanıtlaSil
  8. Harika bir alışveriş olmuş bence, güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
  9. Rival De Loop Jel Maskara,dan umarım memnun kalırsın tatlım, ben çok severek kullandım ve bitirdim, denk gelirsem mutlaka alıcam...

    YanıtlaSil
  10. Kullanıyorum şuanda bende gerçekten çok sevdim,essenceden sonra sevdiğim ilk sabitleyici :D sende güle güle kullan canısı öpüyorum çok ! :*

    YanıtlaSil

𝓢ö𝔂𝓵𝓮, 𝓹𝓪𝔂𝓵𝓪ş, ç𝓸ğ𝓪𝓵𝓼ı𝓷 🍁