26 Temmuz 2016 Salı

Revlon ColorBurst Matte Balm {sultry} & Wet İn Wild {spiked wıth rum} MUADİL-DUPE-KARŞILAŞTIRMA !!



Selamlar! bayadır yazasım gelmediğinden ötürüdür kendimi iyice salmaya başladığım dönemler içindeydim,sıcaklar cabası,son olaylarda multi cabasıyken,iyicene koyverdim kendimi.Neyse ki en sonunda vicdana geldim,hadi başlayalım.

Aslında ayrı ayrı yazıp daha sonra birleşimi yapacaktım ama gene gönlüm dayanamadı buna tez canlılığım ele verdi beni.

Revloncuktan başlayalım yazmaya; Kalem şeklinde oluşu renginin farkındalığıyla beni benden alan rujlardan bir tanesi olmayı başarmıştı bile.Bizim hikayemiz mağazada onu dudaklarıma ilk sürüşümden itibaren başlamıştı bile.Sürekli alımmı almıyım mı ???? gidip geliyordum. En sonunda bir indirimde bulup kendisini 15-17 civarında bir fiyata almıştım. 

Mentollü bir kokusu var,dudakları öyle aşırı derecede karıncalandırmıyor.Ammaa, koyu bir renk olmasına rağmen ne zaman sürersem süreyim dudakları olduğundan daha dolgun gösterdiği gerçeği var! Normalde bilirsiniz açık ve doğal tonlar öylesine güzel dolgun gösterir ama,tam tersini ilk defa  bu rujda yaşadım. Buna uyacak dudak kalemimde emily markasının 204 numaralı kalemi oluyor.

Mas mat bir yapıya sahip,hani zaten parlak halini merak dahi etmiyorum bu renk matla bütünleşik.

Kalıcık konusuna gelecek olursakta sabah sür akşama kadar kalıyor ben çok beğendim fiyatına göre çokk başarılı. Eğer ekmekli ısırılcak hamburgerımsı birşeyler yemessem hiç silinmiyor. Tabi bu koyu renklerdemi böyle yoksa pembe gibi açık renklerde kalıcılık durumsalı nasıl inanın denemedim. Ama bu renk için hertürlü olumluyum. 

Benimkinin ucu şimdilik sivri hala,daha normale dönmedi o yüzden kolayca çerçeveye bile gerek duymadan sür çık bir ürün. Çantaya ay  çık,öyle kapağıda yalama olacak kıvamda değil,açılıp bulaşma falan yapmadı. Her türlü ten rengine sahip insana yakışır bence,önce dudakta deneyin sonra alıp almamak size kalmış.



İçerik Listemiz herzaman ki gibi kabarık,bir okadarda bitkisel yağlar mevcut. Sanırım onlarda dudaklarımın çatlayıp,pul pul soyulmamasını sağlıyor.

Tam olarak Sulty 



Gel gelelim wetciğe,Daha öncede 2 rengini alıp çookcana beğenmiştim.Yapıları bildiğiniz üzere masmat.

Kalıcılık açısına gelirsek,ortanın biraz üzeri diyebilirim.Bu rujların tek eksi yönü malesef kapakları :| bu resim ilk aldığım zamanlarda kirleneceğini bildiğim için çekmiştim.Kapatıp açtıkça sağa sola üstüne hep bulaşıyor.Hatta ben bulaşmasın artık diye ruju peçeteye sürtüp azaltmaya çalışmıştım 

İçinde sim veya parlaklık yok,hatta ilk sürüşte ıslaklık var gibi duruyor,ama gün geçtikçe dahada işliyor dudağa.Birşey yenip içilince bile o renk kalıyor alt tabanda.Kokusu rahatsız edici değil.Yapıları çok kuru olsada nedense bu rujda zorlanmıyorum diğer renkleri kadar kuru yapmamışlar bence bu seriyi,biliyorsunuz bu en son gelen ruj renkleriyle birlikte gelenlerden.Revlona göre dudakları biraz daha kurutan bir yapıya sahip.





Tam olarak Spıked wıth rum 



Ve muhteşem ikilinin birleşimi  ♥ ♡




Her Işıkta ki Fotograf Çekimleri 




Üst dudaktaki, revlon sultry alt dudakta ki ise Wet ın wıldınkiydi. Arasındaki fark çok anlaşılmıyor dimi (: Daha önceden fark etseydim ilk aldıgım revlondan sonra diğerini hiç almazdım.Ama wet'ı denemeden almıştım.Olsunduu yinede mutluydum,biri kalem diğeri ruj en azından sevdiğim renkler.Ama ikisi birlikte bitse tekrar ne alırdın diye sorarsanız pratikliği o hafif mentolumsu kokusu nedeniyle kedinlikle revlon derdim 

Sizin bu serilerden en beğendiğiniz renk hangisi? Nasıl buldunuz, birde kısa bir not;ikisinden birine sahipseniz kesinlikle ötekini almaya gerek duymamanız gerektiğini kısada olsa anlatmaya göstermeye çalıştım. Tabiki her dudak alt tonu farklı ama biri nasılda dudağınızda emin olun diğeride hemen hemen aynı duracaktır haliyle.Çünkü her iki rujunda renk tonları benzer.



ڪےevgilerimle




10 yorum:

  1. Sana müthiş yakışmış ama bana bu ton gitmiyor.

    YanıtlaSil
  2. Yaah çok tenk yüüğ <3 Niye aslında senın tende açık bence sanada gider,mesela saçlarını topuz yapsan dudaklara sadece bunu sürsen gözleride arka planda bırak sadece maskara sür birde eyelıner olabilir işte tamam,hayal ettim bile oldu bayabi olducanımm :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım gözleri arkaya atmadan bile bu ruj bende patlar.öptüm fıstık

      Sil
  3. Sen gel bir ara yanı başıma patlatmadan sürerim ben merak etme hıh :))

    YanıtlaSil
  4. Tamam geleyim. Biraz da pembik renkler istiorum.

    YanıtlaSil
  5. Çok faydalı bir yazı olmuş teşekkürler, ayrıca renge bayıldım :))

    YanıtlaSil
  6. Renkler harika size de çok yakışmış .Benim de blogum var bakıp takipte bulunursunuz çok sevinirim.Sevgiler :)

    YanıtlaSil
  7. nılgun:Aklımda birkaç şey var bakarız,tenha bir zamanda hafta içlerinde gelmeye çalış :D

    Yeliz:Beğendiysen ne mutlu bana pek sevindimm <3 Buaralar sürmeyi unuttum ama seviyorum bende,bordo sürmeyi bıraktım mesela annem yakıştırmıyor hiç one öyle satanıst gibi diyor :))

    Suile:Çok çok teşekkürler,takıpteyım hemen izledim bende sevgiler :=)

    YanıtlaSil
  8. Farklı gibi duruyor ama dudakta hemen hemen aynı rengi vermişler. Amaaan, bi onu bi ötekini kullanırsın artık ne yapacaksın :))

    YanıtlaSil
  9. Heyaa amann napiyim artık üle olacak :DD

    YanıtlaSil

𝓢ö𝔂𝓵𝓮, 𝓹𝓪𝔂𝓵𝓪ş, ç𝓸ğ𝓪𝓵𝓼ı𝓷 🍁