8 Temmuz 2016 Cuma

Çöpe Чollananlar -35 ஜ


Bir geçmiş (haziran)bitenler çöp çöp styla yazıma daha merhaba diyelim,biraz geriden geliyor olsamda telafisi bazen mümkün oladabiliyor olamayadabiliyor:) Malum sıcaklar bastırdı,bir yandan sınavlar bitti derken rahatlık rehavetimsi durum geldi oturdu içime biryere.Azcık sıkıya gelip yazı bile yazamadım kitap bile okuyamadım,iş bir yandan özel hayat bir yandan anladınız siz onu,insan bir iki şeye odaklayınca kendini diğer şeylerden mahrum kalıyor haliyle.Neyse gene uzattım,hemen geçiyorum bitenlerime.


1-Lapitak Ayak Deodorantı Bir süredir kullanıyorum,nede bereketli bir ürün çıktı buda yahu dediklerim arasında. Çokca sıkıp bitirdim artık son zamanlarda başka markalara yöneleyim diye.Kısaca söylemek yorumlamak gerekirse hiçbir etkisini göremediğim bir ürün oldu:/ Ayak temizkende sıksam rahatlatmadı,ayakkabı kokusu sinmiş ayağa sıksamda yaramadı napdıysam yarandıramadı kendini bana.Pahalı birşey birde,hani az buz değil yani abatına ml ne görede.Yazık ürün deyip anlık hissiyatından dolayı puanım 3/10 

2-Isana Young Vanılyalı Deodorant ► Ayıla bayıla kullandığım çok çok sevdiğim mis gibi kokan vanılya,sanki kek gibi yeme isteği uyandıran bir deo.ama gelin görün ki sıfırmı kalıcık olur yahu :( yazık günah o kadar sevmiştimki,bir aya kalmadan bitirdim kendisini.Tekrar alırmıyım mualla,ama doyamadığım gibi bir gerçekte var,çok çabuk vedalaştık :-D 3-4 tl gibi komık bir fiyatı var,anlık da olsa kendimi iyi hissettiyor.

3-Prozinc Qunoa Şampuan ► Çok sevdiğim bloger arkadaşım olan Nilgün ün etkinliğinden hediye olarak verilen serinin şampuanından bahsedeyim biraz.Maskesiyle yağından bahsettim mi bilmiyorum,yağını bitirdim maskesini hala kullanmaktayım.Yağını naptım acaba şuan aklıma geldi annem çöpe atmış olabilirmiki:/ Of ben en iyisi azar azar yorumluyaylımö.Şampuanı saç renginizin hemen akıp gitmemesini,sağlıklı daha parlak kalmasını sağlıyan vaadlerde bulunan özelliklere sahip.Gerçektende öyle saçlarım ilk boyatıgımdan itibaren kullandım, o süre zarfı içinde ne aktı nede matlaştı.Tek sevmediğim yönü diplerimde aşırı bir gıcırdaklık kuruluk iyi bir temizleme sağlarken aynı zamanda haşalıyor olmasını sevmedim.Hafif bir kremsilik yumuşaklık durumu olsaydı tadından yenmezdi.Kokuları zaten muhteşem ötesi,bildiğiniz bebek kolonyası bebek pudrası gibi <3 Yağınıda düzenli bir şekilde kullandım,ama uzatma veya kırılmayı önleme gibi bir güzellik yapmadı ne yazık ki, zaten büyük beklenti içinde değilim o bakımdanda hayal kırıklığına uğramadım. Maskesine gelince,yumulatıp saç dolaşıklığımı açması normal ama benım elseve markasına ait saç maskelerime asla bin basamaz. Garip bir yapısı var ama söylemeden edemeyeceğim,normal kremlerden farklı , nasıl anlatılır bilemedim ama kullananlar beni anlayacaktır.

4-Rival D.L Göz Makyajı Çıkarıcısı  Rossman ilk açıldığından beri benimle diyebilirim.Ozamanlar fiyatı 1,5 tl falan idi, seyahat boyundan bahsediyorum. Şimdilerde 3,4 tl :) Çok zam geldi  çook. Gözlerimdede seviyordum ama aşırı yağlı geldiğinden heralde birde alerjimsi durum oluştuğundan dolayı bırakmıştım, Göz makyajımdaki hatalarda kullanıp tükettim,iyiydi hoştu ama tekrar aldığımda tarihi geçik olduğu için gidip iade etmiştim. 

5-Splat Blackwood Diş Macunu  Siyah mı  siyah,(: buda çok güzel bir diş macunuydu, ağızda mıde bulandırmayan rahatsızlık vermeyenlerden. Bütün seriyi tamamlıyacağım bu gidişle.Etkisini gördüm mü tartışılır ama,çabuk sararan bir diş yapım oldugunu varsayarsak bu markayı kullandım kullanalı sararmalar azaldı dıyebilirim.

6-Mad Parfüm  Hıpnotıc poısıon nun sensuellesiydı sanırım,eh işte fena değildi,çabuk sıkıldım kokudan nedense.Kalıcılığını sevmedim ama mad markasının tekrar birşeyini alırmıyım mualla.



7-Hask Keratın Saç Bakım YağıÇoğu kez bitirip çok memnun kaldığım mınık ama etkili saç yağları.Eğer saçlarınızı kestirdikten sonra sürekli her gece kullanırsanız,uçlarına sürüp iyice yedirirseniz saç uçlarınızın kırılma süresi daha çok gecikiyor.E düzleştiriciydi maşaydı sürekli yaptığımız şeyler olduğu için bakım şart ballar! İndirimlerde 3 tl ye bulurken son gratis dönemlerindeki indirimlerden hiç alamadım :'( En son biraz paraya kıyıp organiX almıştım takipteyseniz biliyorsunuzdur. Hem dedim daha fazla hemde ucuzlayana kadar beni idare eder.Kokusu falanda çok güzel,ama sanırım ben diğer hındıstan cvizli olanının kokusunu daha bi sevmiştim.Sizde alırsanız bir bundan birde diğer çeşidinden alıp deneyin.

8-Dawid Walker Anna Sui (b4) Seneler oldu artık vazgeçemediğim tek kokum diyebilirim,kaç şişe bitirdim kim bilir. Tenime giden en,ey sevdiğim <3 Daha hiçbirmarkadan almadım,amma değiştireyim markayı diyorum belki mistik diye parfümerici var okunduğu gibi yazdım normal yazılışını hatırlamıyorum bile . Denemeyenler için gözüm kapalı tavsiye ederim dawıdciğimi.

9-L.R.P lEREGNE Nemlendirici Su bazlı olduğu ıcın cıldımde kötü bir etkiye yol açmadığını gördüğüm için almıştım,fekat yine son zamanlarda sivilcemsi şeyler oldu yahu:/ ya sürdüğüm ürünlerden bb vs fondoten yada sıcaktan alerjiden. O bakımdan şu ara güneş koruyucu krem kullanıyorum fazla renklendirici ürünlere yaklaşmıyorum. Karma/yağlı bir cıldınız varsa birebir yakınlaşabilirsiniz ürünle.

10-True Mach The mıneral powderArtık hiçbir yerde bulamayacağınız harkulade bir ürün kendisi! yıllandı eskidi,ama senelere meydan okudu. En açık tonuydu benimkisi, hergün çabalıya çabalıya bitirdim.Ne koktu ne de bozulma meydana geldi,ne mutlu bana.İnanılmaz bir üründü,krem sürün üzerine bunu uygulayın,kapatıcılıgı fondoten değerinde,ilk sürüşte sapsarı belki hafiften turuncumsu ama daha sonra havayla temas ede ede cilt rengimle bütünleşiyordu.Tekrar çıksa olsa gözüm kapalı hiçbir markaya bakmaksızın gidip direk alırım .not-seni özleyeceğim aşkımm ühüüğğ :( :)

11-Coudalie Krem tester  Açıkcası bir kreme göre oldukça yoğun bir kıvamda,birkaç kez kullanma şansım oldu nemlendirmesini fena bulmadım güzel ama yaz aylarına yakıştıramadım.Kışın okey,ama şuan ı dont no ! Alırmıyım belki,birde ben bir ara YsL nin nemlendirici testerını kullanıp kokusuna aşık olmuştum onu hala unutamadım:/ yaş gurubuma uygunmuydu emin değilim ama verdiği hissiyat mükemmeldi.Fiyat bakımından pahalı bir üründü ama değebilir..

12-Topıcream NemlendiriciYine etkinlik hediyelerimden birisiydi, açıkcası son kullanma tarihi yakın olduğu için azıcık kınadım markayı! Çünkü sonlara doğru yapısı kokusu iyice değişmeye başlamıştı,çok kullanıp verim alamadım. Yüzümede en baştan beri çok kullanmaya ön yargılı baktım,haliyle yüz bu cilt bu ,raf ömrü veya SkT önemli bu tarz durumlarda,yorumsuz...

13-Bepanthol Cilt Bakım Kremi  Aslında dünya'nın en güzel nemlendiricisi buda bakmayın işte, cildimin en hassas dönemlerinde kızarıklık,hatta sivilcemsi dönemlerinde kullanıp sevdiğim nadir kremlerdendir kendisi. Tek başına bir yazı yazmayı düşünüyorum, çünkü hakediyor! Tüylenme bilmemne falan yapıyor diye bok atıyorlar kreme, aldırmayın sakın alın direk kullanın, bir kremde tüylenme tespiti yapmanız için en az 1 sene boyunca o kremi düzenli bir şekilde kullanmanız lazım ki emin olasınız, eğer tüylenme varsada gidip hormonlarınıza baktırın bi derim... (kremden değil yani şekerim ) 

14- Annagaspi Bb Krem  Ne zaman sürdüysem sivilce çıktı ya :/ çok sevmeye çalıştım denedim denedim ama ne yazık ki tutturamadım. Buda bana denemem yazısını yazmam tanıtmam için gönderilen ürün arasındaydı,ama gerçekci olmam gerekiyor üzgünüm sınıfta kaldı,benim cildimle rengi uyuşsada içerik olarak dokunan bir madde var belliki.


15-Orfılame Optımals Body Krem Namı diğer ismi Sıkılaştırıcı vucut kremi, sevdim mi  anlaştık mı ? eh işte biraz biraz etkisini gördüm. Sıkılaşma gerginlik hissi yoktu ama karın bölgemde olağan çizgileri hafifletiyordu kullanmayı bırakınca kendini saldığınıda görüyordum hatta. Tekrar almam, diğer pompalı çeşidini kaldırmışlar sanırsam o daha güzeldi çünki. Ne alacoğum fikrim yok,belki kendini kandırmacadır bu sıkılaşma işi,bu işleri bırakmam lazım belkide.. Spor şart :( :(:

16-Bıo True Lens SolusyonuSeverek kullandığım gözlerimi rahat ayarda tutan cicişler. Yalnız en son bunları bulamadım gidip Renu'yla aldattım:& affetsinler beni napim hiçbiryerde yoktu tükenmiş gibi,bedava dağıtmışlar sanki..

17-8x4 Deodorant İlk göz ağrım, 8x4 lere ilk bununla başlamıştım,başka çeşide rastlamayınca direk bunu aldım.Güzel hoş beş,almaya devam edecoğum.Tavsiye edecoğum sizlerede tabikisi..


18-Altapharma Multi Vitamın Multı mı vıtamın mi ne işi var Lan bunun burada hönkss!!: | dediğinizi duyar gibiyim, cık cıkk cıkk lütfen düzgün konuşalım :)) E tabe haklısınız biryerde,amma güzellük için lüks içün vitamin takviyesi şart diğmiiğ . Şahsen meyve sebze yemeyenlerdenseniz, bu vitamını ılk içişinizden itibaren hayatınız değişebilir. Ciddi anlamda etkilerinden bahsedeyim ; Sabah daha enerjik daha dınlenmiş olarak uyanıyorsunuz, içtiğiniz gece daha rahat bir uyku çekiyorsunuz. Cildiniz daha canlı daha bir parlak gözüküyor. Korkmayın iştah falan açmıyor öyle kilo falanda almassınız. En güzeli vitamini meyveden organik yollardan almak ama malum koşturmacalı bir hayat ve önünüze meyve getireniniz yoksa takviyeler şart be dostlar !! Rossmanlarda satılan bu markanın birçok vitamın çeşidi çok,bazen tükenmiş oluyor haliyle millet kappış kappış alınca,bulamamak mümkün. O yüzden gördüğünüz yerde yapışın. Ben doktora falan sormadan direk alıp denedim ,eğer sizin herşeyi deneyemeyecek riske girecek belli bir yaş aralığınız varsa,yada ne bileyim önemli bir sağlık sorununuz var ise daktıra bi danışıp sorup öyle alın tabiki. Şuan aklıma geldikçe içiyorum, aslında her gece yatmadan önce içmek gerekiyor ama düşünün ben ona bile üşenir durumdayım :D 

19-Alzerdem Krem  Dermatolog yollarına gittiğim sıralarda aldığım kullandığım kremlerde bahsedeceğim birazcık, tek başına bir yazı hazırlıyordum ama olmadı.Darısı bitenlereymiş napalım. Bir ara ciddi garip su toplaması gibi alerjık durumlar yaşıyordum,o sıralarda bu 
20-nadixadır 21-ısotretındir bu tarz ılacımsı tedavımsi şeyleri verdi doktor bacı,işe yaradımı bir süre ivitt ama daha sonra yıne aynı yıne aynı. Arada çıkıyorlar yine, nedenini isviçreli bilim adamları araştırıyor artık o derece problem ediyorum!! Güzel bir daktır arayışındayım şuanda inş cinimm bulacağum..

22-Avene Göz Kremi  İhtiyaç döneminde alıp çokta sevmediğim bir krem oldu açıkcası, su bazlı değil demi diye sordum kadına, değil yoğun didi ama krem yoğun değildi birkere! ben sevmiyorum su gibi olan göz kremlerini. Bir anlamadılar beni gitti yahu,benmi anlatamıyorum acaba.Nemlendirmesi en fazla 2-3 saat, kokusuz bir ürün,yapısı hemen emiliyor,ama fazla emiyor işte .Ortamı nemli bırakması lazım ama tık yok üründe! Tekrar almam alamam defooolll.. 



Benim bitmiş olan kimini üzülerek kimini ohh be diyerek yolladığım ürünler bunlardı, saat olmuş 2 ben artık uyuyayım canlar,sizede iyi okumalar.. yorumlarınızdan mahrum bırakmayın beni,tavsiyelere  de eleştirilerede açığım, buyurun alan sizin dilediğiniz gibi yardırın..Kendinize cici bakın güzel günleriniz olsun,bayramınız kutlu mutlu olsun neşeyle dolsun.


ڪےevgilerimle



8 yorum:

  1. epey ürün bitmiş, vitaminlerin fiyatı nedir Rossman'da acaba? Bu aralar çoook halsizim

    YanıtlaSil
  2. Güzel bir bitenler yazısı olmuş,gelsin yeniler:)

    YanıtlaSil
  3. Belgin - Evvet ya bırıktıre bırıktıre bittiler emek emek (: fıyatı çok ucuz ya 4-5 tl birşey . Bazen düşüyor hatta 3,5 tl ye falan nadirde olsa.Alıp bir denemelisin,iyi gelecektir .

    Informal - Gelecek canım yenilerde yazılmayı bekliyorlar inşallah yazacağım onlarıda hemen :DD

    YanıtlaSil
  4. Yeni ürünlere bayağı bir yer açılmış :))

    YanıtlaSil
  5. Baya olmuş. Gelsin yeniler o zaman

    YanıtlaSil
  6. Yeniler geliyor ama tek tuk aldıgım için bıraraya getirip fotolayasım gelmiyor :/

    YanıtlaSil

𝓢ö𝔂𝓵𝓮, 𝓹𝓪𝔂𝓵𝓪ş, ç𝓸ğ𝓪𝓵𝓼ı𝓷 🍁