21 Şubat 2016 Pazar

BATISTE DRY SHAMPOO



Selam kızlar !! İşte karşınızda acil durumların yardımcısı '' Kuru Şampuan'' bilenler bilir metnini duyanlar duymuştur,ama bilmeyenler duymayanlar için tekrardan yazalım çizelim istedim.



  • Kuru şampuan olarak ben ilk olarak gratislerde satılan Gırlz only markası'nınkını kullanmıştım,daha sonra Rossman markası olan Isana kuru şampuana geçtim. Bütün bu kullandığım 2 üründe saçlarımdaki fazla yağı emiyordu,ama bundaki fark nedir derseniz* Mesela buda beyaz beyaz tozumsu şeyler bırakıyor ama biraz ovuşturup masaj yapınca gidiveriyor,kimi zaman gitmiyeceği tutuyor,o zamanda saç spreyini hafifce avuç içime sıkıyorum daha sonra beyaz gözüken bölgelere tarar vaziyette geçtiğim zaman o görüntü hemencecik kayboluyor. İkinci güzel özelliği ise gerçekten gün boyunca o yağlı saçlarımın yerini yeni yıkanmış görünümlü saçlar alıyor ve ciddi anlamda benim o gün kurtarıcım olmuş oluyor,hatta ertesi gün bile diyebilirim.!<3 (diğerleri o kadar dayanmıyordu) Ve tabiki volum artı özelliği üzerinde yazmasada saçlarıma hafifte olsa bir hacim verdiği hissediyor ve görüyorum. Birdahaki sefere leopar desenli olanında deneyeceğim, her çeşidi güzeldir diye düşünmekteyim. Bir tek xx volumden korkuyorum:) çünkü ben öyle aslan yelesi gibi kabarık saçlardan hiç hoşlaşmayan biriyim.Kokusu fresh lımonumsu hoş rahatsız etmeyecek bir koku,saça sıkınca almıyorsunuz bile o kokuyu,ben sevdim kokusunuda.Fiyatı biraz tuzlu, ama benım gibi sık sık kullanmıyorsanız sizi uzun zaman,uzun günler idare edecektir.İndirimlere denk geldiğiniz bir ara deneyin diyorum.


ڪےevgilerimle


7 yorum:

  1. Hepsini denemek istiyorum ama fiyatlar cidden tuzlu :/

    YanıtlaSil
  2. kuru şampuan kullanmamak için direniyorum ama sanırım bu markayı deneyeceğim teşekkürler paylaşım için

    YanıtlaSil
  3. Bu kuru sampuani duydum duymasına da hiç denemedim

    YanıtlaSil
  4. Batiste en iyi kuru şampuan bence ♥

    YanıtlaSil
  5. Hayat k.d : Malesef :/ ama gratıs Indirimin de mini boyu baya düşmüştü 6-7 tl civarındaydı eğerki az kullanan biriysen yetebilir sana.

    Güzel:Rica ederim canım beğendiysen ne mutlu,Öyle bir gerekiyor ki bazı anlarda,acil yardım çantam olsa kesinlikle koyarım bunuda o derece :D

    Nilgün: Denesene bi, miniğinden başla mesela,hergün duş çok zararlı hem saçlara hemde vucudun kurumasına neden oluyor.

    Kızsal: Kesinlikle öyle canım!! <3

    YanıtlaSil
  6. Kuru şampuan en çok kızımın saçları kirliyse ve bir yere gideceksem kurtarıcım oluyor bir günü kurtarmasını seviyorum:))

    YanıtlaSil
  7. Oyy kızın var demek ne tatlış,bende evlnırsem bırgun bir kız cocugu ıstıyorum hem zor hemde ne zevklidir onu süsleyip püslemesi :) Ben banyoya bile üşenir oluyorum artıkya keşke bi hapı mapı olsa ölesiye üşeniyorum kimizaman :/ :P

    YanıtlaSil

𝓢ö𝔂𝓵𝓮, 𝓹𝓪𝔂𝓵𝓪ş, ç𝓸ğ𝓪𝓵𝓼ı𝓷 🍁