5 Ağustos 2015 Çarşamba

Essence XxxL Longlasting Lipgloss 01-Baby doll's Favourıte !




Selam güzeller; bugun essence markasına ait olan bu lıpglosu sevdim mi ondan bahsedeceğim,Şeftali-mercan-pembe alt tonlu renklerdeki dudak ürünleri sevenlerdenseniz bu yazı tamda size göre.






Fırçasının hafif eğimli olmasını sevdim fakat normalden biraz büyük sürerken sağa sola oynuyor yamuk gibi geldi bana ya defoluydu yada hepsimi böyle bilemiyorum.Kolay uygulama yapamıyorum yani öyle diyim. Dudaklarda duruşunu nemlendirmesini en önemlisi yapış yapış olmamasını ve çok güzel bir ıslaklık vermesini sevdim. E tabiki şişedeki rengin aynısı olmasıda şahane, diğer gloslar gibi şeffaf bir patlatıcı değil.Islak duruşu birkaç saat kalıyor,kalıcılığı orta ama inanın tazelemesi çok daha zevkli oluyor.Kokusuda vanilyalı çok şikir bir koku.Bu fotografta dudaklarım hafiften soyulmuştu ama belli etmemiş , çünkü yapısı ince değil ağır ve yoğun.Ne zaman sürsem içinde yakıcı birşey olmamasına rağmen dudaklarımın daha dolgun durdugunu hissediyorum öyle bir etkisi vardır belkide içinde iğde özü var ise,kim bilir.


Bu serinin mat olanlarıda var dudaklarda duruşları çok güzel onlarınkınınde,ındırım olmuştu bır ara onlardada yakalayamadım almadım halıyle, hanı gıderım ona verceğim parayı pastelin mat serisine verırım duşüncesindeyim. Ürünü başka rujların üzerine uyguladığınızdada harika duruyor,doğal tonlar olsun biraz daha koyu tonlar olsun herşekilde güzel. Fiyatları bazı yerlerde değişiyor,genelde 7-8 tl arasında ama 4e 5 e bulmanızda mümkün.Diğer renk ve çeşitlerine bakabilirsiniz.



ڪےevgilerimle 

2 yorum:

𝓢ö𝔂𝓵𝓮, 𝓹𝓪𝔂𝓵𝓪ş, ç𝓸ğ𝓪𝓵𝓼ı𝓷 🍁