3 Temmuz 2015 Cuma

Rival De Loop '' Lash Booster Serum ''


Selamlar ! Bugün sizlere rossmanlarda satılan kirpik besleyici
 güçlendirici bir serum üründen bahsetmek istiyorum.


Almancam olmadığı için yorumlayamıyorum,anlayanlar vardır elbet.


Ürünümüz transparan bir ürün ,renk vermiyor kirpiklere sürünce.Renksiz ,sırf ıslak dursun diye sürdüğünüz rimel gibi düşünebilirsiniz.

Kirpikler için fakat ben ara ara kaşlarımada sürdüm (: Ve minik minik arada yeni kaşların çıktığını gözlemledim. İlk zamanlar kirpiklerimi döktüğünü düşünüyordum sonradan yararı olduğunu gördüm,daha parlak daha kalın duruyorlar.

Gözünüze kaçtığında hafif kızarıklık ve kaşıntı oluyor buna dikkat ediniz.Fırçası yoğun ve tombul.Ürünü daldırıp çıkardığınızda yeterli derecede sıvı geliyor içinden. Fakat yaz ayıyla sıcaklarla birlikte ters çevirmemeyede dikkat etmek lazım haliyle daha çok akabilir.

Kokusu hiç hoş kokmuyor ! Bitkiselmidir nedir artık bilemiyorum ama seveceğinizi düşünmüyorum, o yüzden uygulamadan önce koklamayın [: 

Neyse efenim ben ürünü zamanla aksatmaya başladım artık düzenli kullanamıyordum,sonra aklıma bir fikir geldi,dedim ki '' E ben bunu rimellerimden önce kullanayım hem kirpiklerim topaklanmaz açılır hemde bir nebze olsun onları korumuş olurum'' .Şimdilerde bu şekilde kullanıyorum bayağıda etkili özellikle kurumaya yüz tutmuş yada ona benzer rimeliniz varsa %80 etkili diyebilirim.Fiyatı herzamanki gibi çok uygun 9-10 tl arasında değişiyordu en son aldığımda.



ڪےevgilerimle...


2 yorum:

  1. fiyatı hala o şekilde tatlım bende indirimde alıp senin gibi far bazı olarak kullanacağım
    BLOG:senbenvehayat.blogspot.com.tr
    İNSTAGRAM:evintekkizimona

    YanıtlaSil
  2. evet gördüm geçn gün .Far bazı demişsin yanlız aman haa :) rimel bazı canım

    YanıtlaSil

𝓢ö𝔂𝓵𝓮, 𝓹𝓪𝔂𝓵𝓪ş, ç𝓸ğ𝓪𝓵𝓼ı𝓷 🍁