25 Nisan 2015 Cumartesi

Emily Dudak Kalemleri ❧




Selamlar ! ;Bugün sizlere en sık kullandığım bende olan emily kalemlerini paylaşmak istedim.



Yukarıdan aşağıya numaraları

205:Çok nefis bir bordo,bordo rujlarınızla rahatlıkla altına,dudak çerçevelemede yada tek başına kullanabiliceğiniz bordolukta.

211:Benim dudağımda tam bir nude rengi,şeftalimsi birazda kahvelik barındıran güzel bir renk.

204:Açık sarı mağaza ışığında aa nude doğal ton diyerekten  aldım ama dudağımda koyu durunca dudak çervesindede kullamayınca tek başına kullanmaya karar verdim ve nefis duruyor ! Beyaz tenlerin bu tonu seveceğine eminim bir deneyin derim dudaklarınızda görmeniz lazım.


Emily kalemlerini golden rose'lar kadar çok seviyorum ve başarılı buluyorum uygun fiyatlarıyla,kaliteli duruşlarıyla,yumuşacık yapılarıyla ve kalıcıklarıyla gönülleri fet ediyorlar.Dudak kalemlerimin daktaki hallerini ınstagramda paylaşıyorum ara ara görebilirsiniz.Gratis,watsons ve çeşitli kozmetikçilerden 3-4 tl arasında bir fiyata bulabilirsiniz.Dudak kalemleri kadar göz kalemlerinide seviyorum,yalnız bazen kullandığım siyah göz kalemi diğeri kadar iyi olmayabiliyor bunun nedeni nedir bilemiyorum sanırım ya bozuk yada ağzı açık kalıyor.Size tavsiyem iyice inceleyerek deneyerek ve doğru güvenilir yerlerden almanız.


ڪےevgilerimle

2 yorum:

  1. Hepsi cok güzel, güle güle kullan! Türkiyeye gidince bende bakacagim emily kalemleri cok övülüyor :)

    YanıtlaSil
  2. Teşekkürler !! :* Bakmakla kalmayıp almalısın,yalnız bazı yerlerde 2,5 bazı yerlerde 3,5 4 arası çokta uçlardaysa para verme .

    YanıtlaSil

𝓢ö𝔂𝓵𝓮, 𝓹𝓪𝔂𝓵𝓪ş, ç𝓸ğ𝓪𝓵𝓼ı𝓷 🍁