12 Aralık 2014 Cuma

Son zamanlarda Neler yaptım ? #5# ツ




Yeni bir yılı daha geride bırakma yolunda ilerlerken, 
tekrar son zamanlardaki benden sizlere bir merhaba...



Bu ay birkaç film izleme lüksüm oldu bunlardan birkaçı;

Eğer yaşarsam :Aman aman abartılacak bir film değil öncelikle bunu belirteyim.Duygulanmadım,romantik-dram dalında kendince alışılagelmiş filmlerden biri buda.Kız kaza geçiriyor oğlan olacak sevgilisi harap oluyor,kız komadayken hastanede onu bekleyenlerin yanına gidiyor ruhu geziniyor dolaşıyor falan.Sonuda bir aceyip bitti kız pat diye gözünü açtı film bitti,nefret ediyorum böyle anlamsız bitişlerden yarım kalan filmlerden,ee bu neydi arkadaş şimdi oluyorsunuz donup kalıyorsunuz direk.5 üzerinden 2 veririm anca...oda kurgusu ve mantıklı dıyaloglarından replikleri ve oyunculuklarından dolayı.

7:38 treni:Hayatımda bu kadar saçma bir film görmedim gördüysemde bu en saçmalarından bir tanesiydi.Kızın nişanlısı var şu fotodaki şahsiyetinde bir evliliği ve boyu kadar çocukları var.Bu hayatlarında birileri olan iki insan trende karşılaşıyorlar daha sonra benim yerim ilk o yeri ben gördüm diye çocuk gibi trende kavga ediyorlar,neyse efendim sonra sonra kavga hoşlantıya dönüşüyor aşka dönüşürken cinsel dürtüler devreye giriyor falan falan..Bu kadar mala bağlayan boka saran filmlerden birtanesiydi,sonunu izleme zahmetinde bile bulunmadım yeterinde ortalarına kadar devam ettiğimi düşünüyorum! 

Yerçekimi:Film yayınlanalı çok olmuş olabilir,ama ben yeni görüp izlediğim için pşmanım bu filme bayıldım ! Kesinlikle harikaydi herşey bir iki şey dışında okadar gerçekçiydiki.Uzayın boşluklarında 2 kişi ve çıkan teknik bir arızanın sebep olduğu olağanüstü şeyler! Ben anlatmıyım en iyisimi kendiniz izleyin izlerken etkisi altında kalacağınız bir film.Uzaya ve bilinmeyene merakı olanlara şiddetle tavsiyemdir.


(:


Latte gibisi varmı yah ! Starbaksın o şeker komasına sokan bütün kahvelerinden nefret ediyorum !millet nasıl öve öve bitiremiyor  anlayamıyorum.Türk kahvesi sade neskafe ve kafelerdeki bu tarz kahveler ona bin basar .Kendinize gelin ve şeker içeren içecek ve türevlerini tüketmemeye dikkat edin..


Ümitköy taraflarında çok güzel dublekste şirinmi şirin bir turtacı dükyanı,kendileri pasta çörek yapıyorlar miss gibi kokuları alıpta birşeyler yememek mümkün değil,bahçelerine çıkıp birşeyler yiyeceğiniz zaman kedilcikler sizi hiç rahat bırakmıyor .iç dizaynlarına bayılıp hemen fotolamak istedim :) Diva yazan kokoş teyzeyede bakın yahuu el yapımı harika bir tasarım!



Fırçalar yıkandı güzelde gönül rahatlığıyla kullanılıyor.
Yazın temizlemesi daha kolay ama kış oldumu hiç içimden gelmiyor.
Allahtan bukadar fırça var bir seri daha almak şart diye düşünüyorum dönüşümlü
 kullanmak adına,herhangi acele bir durumda yıkayıp kullanmak hiçte kolay değil.



Evet benim 1 aya yakın süren maceram böyleydi ,
piki siz neler yaptınız.?.


ڪےevgilerimle 


3 yorum:

  1. Film yorumlarin süpermis :D Alman bir forumda gravity filmi hakkinda olumsuz yorumlar okuyup izlememistim, ilk firsatta telafi edecegim simdi madem okadar begendin :D Ve simdiye kadar hep az fircam olsun diyordum ama bak cok mantikli geldi söyledigin, cok firca olunca dönüsümlü kullanmak mümkün oluyor ve strese girmez insan mutlaka yikanmali yoksa elimde firca kalmadi diye ;)

    YanıtlaSil
  2. :* :) şimdide benzeri bir fılm var ona bakıcam bende .yaa bende öyle diyordum ama insan kullandıkça farkediyor inan ki .Strese giriyorum pis oldumu tedirginleşiyorum sivilce olcakmı gene diye .

    YanıtlaSil
  3. Yercekimini daha önce izledim kaliteli bir film ama ben hic begenmedim onlari izlerken basim dondu resmen :)

    YanıtlaSil

𝓢ö𝔂𝓵𝓮, 𝓹𝓪𝔂𝓵𝓪ş, ç𝓸ğ𝓪𝓵𝓼ı𝓷 🍁