14 Kasım 2014 Cuma

Golden Rose CoLor Expert !





Merhaba bordo Severler !









Watsonsda görüp dayanamayıp aldım bu güzel bordo rengini.Aynı rengin ışıltısız sade olanıda vardı hemen yanında,ben bunu tercih ettim.Başka markalarda görmüştüm ama kalitesiz duruşundan dolayı hem bordo hem içinde sim barındıran birşeyi almak istememiştim.İçerisinde kırmızı*altın ışıltılar barındıran harika bir oje ! Dikkatli bakınca ışıkta mor ışıltılar görebiliyorsunuz.

 Kuruma süreside çokta hızlı olmasada diğer ojelerime göre çokk daha iyi diyebilirim.Fırçası kalın bilindik yeni çıkan golden rose fırçaları işte,gayet tek sürüşte tırnağı doldurabiliyor.Ben 2 kat sürdüm,çünkü altına baz sürmeme rağmen azıcık o koyuluğuna rağmen ala ala bir görünüm oldu ,2 katta tamamen kapattı kapladı o bordoluk daha güzel oldu.2.kata rağmen gayet iyiydi kurumasıda.Şuanda diğer bordo ojelerimin arasında en popüler olanı en sevdiğim bordo oje arasında.



Serinin diğer renklerini almayı düşünmüyorum,aynı renkler bende mevcut olduğu için.Ama aklınız kalmasın buna bir bakın derim,eğer ki bunun gibi hem bordo hem simli hemde kaliteli duran ojeniz bulunmuyorsa.


ڪےevgilerimle


3 yorum:

  1. Ben de ışıltısızını aldım. Ama bunu görmemiştim. Çok güzelmiş. :)

    YanıtlaSil
  2. Rengi çok güzel görünüyor ışıltılı ojelere bayılıyorum :)
    Blogunu izlemeye aldım ben de bloguma beklerim canım :)

    YanıtlaSil
  3. Gulşah: Teşekkürler tatlım,Gördüm galiba seninkinede bayıldım ben ! yaşasın bordo aşkı :)

    Makyaj t:Çok teşekkür ediyorum,beğenmene sevindim :*

    YanıtlaSil

𝓢ö𝔂𝓵𝓮, 𝓹𝓪𝔂𝓵𝓪ş, ç𝓸ğ𝓪𝓵𝓼ı𝓷 🍁