3 Kasım 2014 Pazartesi

Flormar ,H&m, Davıd walker,Golden rose , ......vS Karışık Alışverişler ∞






Ufak tefek ihtiyaç alışveriyle tekrar merhabalar...




Golden rose color expert ,bu serisinin özellikle bu rengine bayılmış olabilirim .4,5 tl falandı galiba watsonslardada satılıyor. Synergen Sivilje jeli ,eylemınde tavsiyle bu sivilce ürününü aldım,şimdilik çok iyi değil aramız ama tamamen kullanınca yorumlaycağım. Alternanın doğal lavata kokulu sabunun alayım dedim,artık duşta önce sabun sonra duş jeli kullanıyorum daha iyi temizliyor çünkü sabunlar,buda 2,40 falandı.


Çay ağacı özlü 2 si bir arada nemlendirici ve maskeli bir ürün 2tl .Bakalım ilk defa deneyeceğim,bitenlerimde görebilirsiniz.Watsons 2'li cilt temizleme süngeri 6tl kaçtır göremiyordum en sonunda bulup aldım.Şelale Süngerli aseton 4 tl . Oriflame Perfect body karın Sıkılaştırıcı ürününün daha öncede vucut için olanını kullanıp baya memnun kalmıştım 20 tl ye alıverdim.Davıd walker,(b4) bargello(266-nova) raphella (armanı cold) tekli 15 ikili 25 kokularından çok memnunum bu markaların.Sebamed nemlendirici krem indirimlerde 22 ye aldım.Çok memnun değilim şuanda ama bakalım kullanıyorum .H&m kaş jeli, sabitlemek için aldım 6 tl civarındaydı,şimdilik güzel gidiyor aramız.


 

Flormar mıracle pen green ; En son çıkan serisi olan bu koyu yeşil keçe uçlu bir eyelıner,rengine bayıldığım için  karşı koyamadım aldım 15tl. Avon Makyaj Sabıtleyici Sprey; deneyip görelim bakalım diyerekten aldım inanınki, daha önce böyle bir ürün kullanmamıştım.10 tl ,Kitaplar Kocan kadar konuş ve ahmet ümit kavim , ikisinide büyük umutlarla aldım,umarım iyi çıkarlar tabi önceki kitapları bitirebilirsem:) 

Son olarak uğradığım ve alabildiğim şeylerde bunlar :/ her yeri talan etmişler ve ürün stokları çok azdı rimel far bazı falan alıcaktım ama haliyle durum budur.

Lılıbe pamuk : benrı alamayınca yıne bu markaya sarıldım 2tl, benri ıslak mendıl:fiyatını bılmıyorum düştüğü için ama kokusu yapısını begendıgım ıcın aldım, beauty far fırçası:%40 ındırımdeydı fırçalar 5,40 gıbı bır fıyata aldım kılları dokulmuyor baktım ılk izlenım iyi. ve oksijen maskeleri:şeftalılı olanlarından son 3 adet kalmıştı ıkısınıde ben aldım.



Benim son zamanlardaki alışverişciklerim bu kadardı.Sizlerin tavsiye edeceği birşeyler varsa yorumlarınızda bekliyorum,kendinize bir sonraki yazıya kadar iyi bakın ! 




ڪےevgilerimle 








8 yorum:

  1. hepsini iyi günde kullan :)
    kocan kadar konuş çook komikti ,tavsiye ediyorum hatta hemen başla gülmek istersen eğer , kavmin yorumunuda senden merakla bekliyecem
    sevgiler

    YanıtlaSil
  2. Güle güle kullan canım benim :)

    YanıtlaSil
  3. Soslu b ∞şuan puccayı okuyorum bitince başlıyabilirim çok teşekkürler güzel temennilerin için.sevgiler

    Makyajlı k ∞sağol canımcımmm :*

    Belçim ∞ çok tişikkürler kujum .

    YanıtlaSil
  4. Güle güle kullan canım

    Takibe aldım. Benim bloguma da beklerim henüz çok yeni 4 günlük bir blog http://pembemakyajcantam.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
  5. Teşekkürler canıkom.. tabı hemen geldım gelmemmı cok tatlı bır blogun var :* Sevgiler

    YanıtlaSil
  6. Teşekkür ederim her zaman beklerim :)

    YanıtlaSil

𝓢ö𝔂𝓵𝓮, 𝓹𝓪𝔂𝓵𝓪ş, ç𝓸ğ𝓪𝓵𝓼ı𝓷 🍁