11 Ağustos 2014 Pazartesi

Rival De Loop ∞ Lip Base ∞



Artık herşeyin bir bazı var desenize !(:



İndirimde 3 tl ye ,rossmandan almıştım.Bu marka rossmanlardan başka biryerde yok aklınızda olsun.Ankarada en yakın ortak nokta kızılaydaki rossmana bakabilirsiniz.

Şeffaf,sürüldüğünde bembeyaz bir görüntü olmuyor  transparan diyelim.

Dudaklarda kadife hissi denen olayı yaşatıyor diyebilirim,yumuşacık oluyor dudaklarınız.

Primer yani gözenek küçültücüler gibi dudak düzleşiyor sanki,ruja zemin hazırlıyor.

Kokusu yok,bir zararı eksisi olmadı dudaklarıma.

Kabı plastik,bastırarak ürün geliyor ,sevdim.

Ruju daha kalıcı kılıyor mu ?diye sorarsanız , açık renk rujlarda değil belki ama koyu renk kırmızılar bordolar gibi renklerde bence işe yarıyor.Örneğin kate mosun bordosunda dudaklarım gün içinde kururken ruj kendini yenileme ihtiyacı duyarken,baz sürdüğüm zamanlarda çok rahat oluyorum.



Kısacası verdiğiniz paraya değebilecek kalitede diyebilirim.Ha tekrar alırmıyım muamma .Hoş! eSsence haricinde dudak bazı adı başlığı altında marka isimleri duymadım ama ihtiyaç anlarında kullanılabilir.




ڪےevgilerimle



7 yorum:

  1. aa yazdığın çok iyi oldu, bakmak lazım

    YanıtlaSil
  2. Ben de bu bazı kullanıyorum. Düşüncelerimiz aynı :)

    YanıtlaSil
  3. bende bazı rujlar dudak kenarlarımda böyle kötü bir görüntü oluşturuyor, kuruyup orda kalmış gibi. bu ürün işe yarar mı acaba ??

    YanıtlaSil
  4. Bende seneler önce Mac´in dudak bazini almistim ve hic bir ise yaramamisti, sanki labello sürüyorsun gibi:) Biryerlerde okumustum ama denemedim, göz far bazini dudak bazi olarakda kullanabilirsiniz yaziyordu :)

    YanıtlaSil
  5. ☆neşeli☆
    Sevindim tatlım.

    ☆ç.anne☆
    Süper (:

    ☆belçim☆
    İyice yediriyorum ben sorun olmuyor,yarayabilir bence.

    ☆viva☆
    Mac her malı iyi değil ,her ürünün malının iyi olmadığı gibi..dudak için daha uygun gibi ama yea (:




    YanıtlaSil
  6. Selam birşey sormak istiyorum aynı üründen bende de mevcut fakat bazı nasıl uyguluyorsunuz homojen sürülüyor mu ben sıkıntı yaşıyorum bu konu ile ilgili
    Şimdiden teşekkürler

    YanıtlaSil
  7. eğer dudaklarım soyuk soyuk değilse normal serçe parmağımla uyguluyorum ama eğer soyulmuşsa yıne uyguluyorum bu sefer bu ürünü sürüp ardından peçete yardımıyla sankı peelıngmiş gibi ovalıyorum bu urunu peelıng nıyetıne yanı :)) neyse daha sonra çok guzel bir şekilde dudaklarımı soyuyor temizliyor ve ardından tekrar uyguladığımda temız güzel mat bir baza dönüşüyor.Sertleşiyor yanı bızım yuze uyguladıgımız bazlar gibi oluyor cıvık kalmıyor.Sen nasıl bir sorun yaşıyorsun canım sıvımı kalıyor dudaklarında??

    YanıtlaSil

𝓢ö𝔂𝓵𝓮, 𝓹𝓪𝔂𝓵𝓪ş, ç𝓸ğ𝓪𝓵𝓼ı𝓷 🍁