23 Mayıs 2014 Cuma

Wet 'N Wild { Comfort Zone -738- }




Artık gratislerdede bulabiliceğiniz bir marka! 
sevgili bilgeninde söylediği gibi en ilk alınası far paleti, bumudur bence budur 
Rujları nasıldır denemedim denenesimi bilinmez ama indirim olursa alınırsa daha ayrı birgüzel olur diye düşünmekteyim .Şayet kate moss bordo ruju diğer bordolara göre kırmızımsı ve kurutucu bir yapısı var.O nedenledir ki yeniden kop koyu bir bordo ruj arayışlarına girdim.


Bütüüüün renklerini ayrı ayrı seviyorum ama içlerinden en beğendiğim şüphesiz mac club fara benzetilen fakat alakası bile olmayan sağ alttaki definer yazan ördek yeşili yansımalı kiremit kahve tonundaki  güzel farı ! ( sırf yeşil yansımasından dolayı dupe gösteriliyor ama gidin bakın,ben kenarından köşesinden benzetemedim.) Daha sonra en üstteki sağ*şarap köpüğü tonundaki mikemmel renk.En sonundada yeşil renk diyebilirim.Bu 3'ü favorim <3 

Burdada ingilizce nasıl uygulanması gerektiği anlatılmış gösterilmiş.
Ve olmassa olmaz içeriği ...


Far bazlı halleri ,ama bazsız halleride gayet üstün seviyede !

Bunlarda normal bastırarak sürdüğüm halleri.


Hafifmiş gibi görünen aslında göz kapağında ve yüzün bütününe bakıldığında harikalar yaratan 4 renk olarak tanımladım bu tatlı ve güzel cicileri. Şuan ki fiyatlarıda gayet makul aslında,alınabilir yani diğer far paletlerine bakıldığında.

Yapıları çok yumuşak,tozutma olayı çok yok,en azından alırken sağa sola çok dökülme saçılma yapmıyor.içinden çıkan fırçasınıda kaldırdım bir köşeye ,çok uygulayabileceğim tarzda bir fırça değildi açıkcası,diğer blogların görsellerinde görmüşsünüzdür,sıradan bir fırçası var.

Kalıcılık desen ayrı güzel,zaten pigmentleri çok iyi,kalıcı oluşuda tatmin edici .

Far bazsız kullanmadığım için çizgilere dolma yaptı yapmadı (tek başınayken )diyemeyeceğim ,ama bazlı kullanımda hiçbir sorun yaşatmadı bana sağolsun,kendini sevdirip aşık etmeyi başardı :) Makyajımıda yaptım çektim yakında bir makyaj yazısını görebilirsiniz.


Siz kullanıyormusunuz ürünlerini hangisinden memnunsunuz,
özelliklede uygun fiyatlı rujlarını tavsiye edermisiniz ?






ڪےevgilerimle

 


5 yorum:

  1. Güle güle kullan :) Bende en çok bu paleti merak ediyordum ama malesef bulamadım daha kendisini.Gerçekten her rengi ayrı bir kullanışlıymış.

    YanıtlaSil
  2. Teşekkürler, umarım bulursun tatlım,cidden öyle herbirisi ayrı güzel.

    YanıtlaSil
  3. Sabırla Eskişehire gelmesini bekliyorum bende bunun aşkım şu en sağ en alttaki far sana ne yakışııırrr <3 bekliyorum bu paletle makyajını kocaman öptüm güzelliğim :-*

    YanıtlaSil
  4. Ayy hayatım inş.gelirrr inş. dualara çıkalım :)Gelmesse sen gel buraya hem gezeriz hem alışveriş yaparız (: Yaptım foto hazır ,mikemmel ona bayuldum zatin,hepisi güzel aşkiştom hepisi<3 bende bugün senin aldığın bordodan aradım,gratis çekmecesini talan ettim taradım yok bulamadım.tunalıya çıktığımda bakıcam bide kısmet :)
    Muuuuah balcanım :**

    YanıtlaSil
  5. Cok güzel renkler canim,güle güle kullan :)

    YanıtlaSil

𝓢ö𝔂𝓵𝓮, 𝓹𝓪𝔂𝓵𝓪ş, ç𝓸ğ𝓪𝓵𝓼ı𝓷 🍁