11 Mayıs 2014 Pazar

Watsons,Gratis,Yurtdışı,Nyx,Yves....bla bla.a.a••• Alışveriş ☆☆☆




apkarışuuuk bir alışveriş yazıma daha 
Hoşgeldiniz !

Bütün Annelerin Anneler Gününü En içten Dileklerimle Kutluyorum.


Yine parça parça daha önceden aldığım fotoladığım ürünlerde var indirim sonrası sıcak alışverişlerimde var ,yine az kozmetikli ihtiyaç ağırlıklı güzel alışveriş oldu,ucuz atlattım .İvit wet * Rt de indirim olmadı haklısınız ama yinede alışverişe dalıp rahatladık birazda olsa.Darısı babalar günü indirimine 
….(¯`´¯) 
….. ·.¸.·´ 
…¸.·´  
☻/ 
/▌
/\ 


İlk önce bu güzellerden başlıyalım istiyorum .

Sevgili arkadaşım nihan geçenlerde amerikalara kadar bi gitti geldi ,umarım tekrar gider gezer.İnş.bizlerede nasip olur .Bunların hepsi sadece 20$ . İstediğim bu 3 güzel parçayı sağolsun bana ulaştırdı.

Wet lerin bu paletine bayılıyordummm en sonunda benim oldular,çok sevinçliyim.
Ve ilk Rt fırçamada sahip oldum,gerçekten muhteşem bir fırça .Farkettim ki yıpransa birşey olsa,tekrar gidip, tl si kaç olursa olsun alırım.Sonuna kadar hak eder abi fiyatını.Neler yapmıyor ki sadece bb kremimi sürsem iyi ohooo ..neyse onları sonra ayrı bir postta yazarım.

Yine wet. wild malı olan minnak simli krem far ♥ buda sadece 1$ falanmış,bende nyx simli paletinden istiyordum,düşünceli arkadaşım bunu bildiği için bana bunu alıvermiş.Yapısını duruşun çook beğendim fiyat performans süper ! 


Body Shop Bademli El ve tırnak kremi;El kremi olarak neutrogena kullanıyorum ama o bitmesin dönüşümlü kullanayım diye,gittim aldım .Severek kullanıyorum,yapısı biraz sıvımsı ama işe yaradığını düşünmekteyim.Tavsiye ederim 15 tl.

Watsons ağız suyu;Watsonsdan bittikçe alıyorum zaten bu sefer limonlusunu denemek istedim 2,5tl .

Sudokrem;Çıkan sivilcelerimi kurutsun izi kalmadan diye birde ben alıp deneyim dedim,ortasını çukurlaştırdım bile kullana kullana :) Gerçektende iz bırakmadan sivilceyi kurutuyor 13 tl mi ne fiyatıda üzerinde yazıyordu.Kollarımda losyonlardan çıkan sivilcelerede kullanıyorum mikemmel etkisi oldu.Olumlu yani,deneyip olumsuz bir tarafını gören belirtsin please !

Watsons body scrub;Lavantalısı ve çileklisini kullandıktan sonra sıra buna geldiğini düşündüm.Çok severek kullanıyorum ,hem tanecikleri incecik hemde temizlemeleri müthiş ! 5Tl'e düşmüştü kaçırmak istemedim.

NyX Hd Concealer;Kapatıcım bitmek üzereydi ya essence alıcaktım ya loreal .Denk geldi nyx aldım indirimden,bendeki rengi lıght ,porcelen yani en açık rengini ama bitmişti cepadaki daglısta :/ 7 tl gibi bir fiyata geldi.Yapısı bayağı güzel ve yoğun,çizgilere dolma yapıyor fakat genede hoşuma gitti.

Eklips Blender sünger;Seve seve kullandığım süngerimi hemen yedekledim.İndirimler olmadan önceki ufak indirimden teee istanbullardan aldım bide , 3 tl gibi bir fiyata.

Rossman Lilibe Disk Pamuk;Benrilerden bir cacık olmayacağını anladığım için,farklı markaların pamuklarına yöneldim.Buda iyi fena değil işte,pamuk pamuktur arkidiş.Fiyat,1,5tl

Rossmandan Alınanlar 

Lilibe ,lux Pamuk= Pamukları tamamlamaya devam ettim,indirim varmıydı çok anlamadım ama benri alacağıma gidip bunları alırım mantığıyla attım sepete.

Pantene aqua Lıght Şampuan=Saçlarımın dip kısmı son zamanlarda çok kurudu kaşıyınca kabuk kabuk dökülüyor sanki,kepek yok ama soyuluyor dipleri :( ya mevsimsel ya şampuandan ya stresten bilemiyorum .Kullandığım elseveden süphelenince iyice kurutunca bende değişik bir markaya yönelmek istedim,rossmanda sorduğum müşterininde tavsiyesi üzerine denemek için alıverdim.Herzaman ki gibi Krem içermeyen bir şampuan aldım .6 tl

Gliss Saç bakım yağı= İçerisinde çeşitli bakım yağlarını bulunduran bir ürün çıkartmış.Aslında elseve'nin yağını almaya gtmiştim ,bulamayınca buna yöneldim .75 Ml,Kokusu bildiğiniz gliss şampuanlarının ki gibi kokuyor .1 kez kullandım yumuşacık oldu saç uçlarım .fiyat;10 tl 

Watsons;Sephora;Gratis 



Clınıque 3'lü Set (Nemlendirici*Tonik*Temizleyici)=Krem 15 ml diğerleri 30 ml ..Henüz kullanmadım denemek için aldım,bu minik şeylerin beni uzun süre idare edeceğinden şüphem yok :) Cilt tipine göre ayırmışlar,benimkisi kuru - karma olanı. İçinden 20 Tl indirim çeki çıktı ,naparım onunla ne alırım hiçbir fikrim yok açıkcası .Yanındakilerde bütün bu alışverişim serüvenim boyunca verdikleri testerlar , ne acı dimi :)) )

Puren soft intim jel=Çok ucuzdu 50 ml 2'Tl dayanamadım aldım.

8x4 Deodorant Hollywood= 8x4 lerin etkisine dicek laf yok zaten çok iyiler ,farklı farklı deniyorum,bunun kokusuda güzeldi,5tl aldım.

Mud Mask ''Alovera''=2 çeşidinide kullanıp çok sevdim,bu kil çamur tarzı maskelerini seviyorum.Birde bunu deneyim dedim ,cildi yatıştıran rahatlatan yapısı varmış,6 tl.

Nivea yatıştırıcı yüz temizleme köpüğü=Karma hassas ama diğeriyle arasında bir fark olmadığını öğrenince,bu çokta derinlemesine temizlemediğini bildiğim ürünü alıp kullanasım geldi.İçerisinde badem yağı bulunuyor .9TL 

Benri Aseton=çıktı çıkalı  bu seriden ilk denemem olucağı için tırnaklarıma zarar vermeden temizleyen bir ürün arayışına çıktım .Bakalım inş.güzeldir kendileri .

Deborah 05 kahverengi göz kalemi=Hem koyu kahve hemde içinde simi var yahu ! ben böyle güzel kalem görmedim hayatımda !kalıcı ve tam istediğim gibi renk tonu .Eminim ışıltıyı seven sizlerde bayılıcaksınız .24 tl den 12 tl' ye aldım ..

Oksijenli maske & Nar özlü kağıt maske=Son olarak sadece bu 2 maskeyi aldım ve doğru eveee ....fiyatları düştümü hiç kontrolde etmedim biri 2 tl diğeri 2,5 düştüyse düşmüştür (:



Benim Alışveriş bu kadardı daha güzelleri sizlerin olsun,kozmetik ürünü halen almamaya dikkat ediyorum,bakalım ne zaman alırım,bir çılgınlık anıma denk gelirse bomba olur .korkuyorum kendimden  :) Yarın alışveriş yaparmıyım emin değilim,yaparsamda eklerim buraya tekrar 
( alıcaklarım bitti ,)ama bir an önce yazıyı yazıp yayınlayayım istedim .
Siz neler aldınız hemencecik paylaşın .

ⓢevgilerimle 








8 yorum:

  1. Oh ohh balım toplamışsın valla ama hepte süper şeyler almışsın. Hepiciğini gülü gülü kullan bitanem :-*

    YanıtlaSil
  2. Öyle oldu balcağızım,çoook mersi aşkilotam ♥ şuan düşüşlerdeyim,ay başına kadar sadece 10 tl m var yeminlen :) anneler günü beni batırdı resmen :(

    YanıtlaSil
  3. ayyy benimde alisveris yapasim geldi, harika seyler almissin, güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
  4. Teşekkürler :))) Yap kız,indirim olmuyormu orada hiç böyle .

    YanıtlaSil
  5. Çok güzel şeyler almışsın güle güle kullan.:)

    YanıtlaSil
  6. Watsons ağız bakım suyunu denemem lazım, fiyatı çok iyiymiş. Deborah kalemi de çok merak ettim, acaba Mac Teddy'ye mi benziyor? Güzel günlerde kullan canım benim :)

    YanıtlaSil
  7. Dene tatlım tabi diğer çeşitlerinede bak.Çok güzel kalem ya,yazısınıda yazdım,almadan önce denettiriyorlarsa alabilirsin,ben zar zor baktım elimde,alıcam diyip denedim yani :) çook teşekkürler kuujum :*

    YanıtlaSil

𝓢ö𝔂𝓵𝓮, 𝓹𝓪𝔂𝓵𝓪ş, ç𝓸ğ𝓪𝓵𝓼ı𝓷 🍁