8 Mayıs 2014 Perşembe

LOREAL {Studio Secrets} BAsE !






Piyasadaki en güzel gözenek küçültücü baz !!


     24 ay ömrü var...
ve sadece 15 ML, yani bozulmadan hayli hayli bitirirsiniz (;

 Çokta yoğun olmayan içerik kısımı ...

 Hafif somon renginde.


Kesinlikle uygun fiyatlılar arasında en güzel göz.küçültücü bazı budur!gözenekleri %90 küçültüyor,yüzümde belli etmiceğimi düşünerek elimin çizgilerinin üzerinde göstermek istedim.Dikkatli bakarsanız tam yedirmedim pütürcükleri göresiniz diye,kendisi köpük formda çünkü.Birazda bastırarak yüzünüze yedirmeniz lazım.15-19 tl arasında bir fiyata aldığımı hatırlıyorum,e indirimden tabikide.


Kadifemsi bir his alıyor,yumuşacık ve daha pürüzsüz bir cilt ! Bayılıyorum herkesede tavsiye ediyorum.

Kokusu yok.

Cam kavanozda gayet sağlam.

Tek dezavantajı tahmin ettiğiniz gibi elle parmaklayarak alınması.Hem pompalı hem cam kavanozda yapılabilirmişti hani.

Nasıl kullanıyorum ?
Günlük nemlendiricimi sürdükten sonra,minicik minicik alıp,alın,burun,çene bölgelerine yedirerek sürüyorum.Diğer kalan yanak ve boyunada elimde kalan kadarıyla yediriveriyorum.Daha sonra biraz emmesini bekliyorum,hemen bb krem sürmüyorum.(1-2 dakka beklemeniz kafi ).Sonrada zaten normal seyrinde bazen eklips süngeriyle bazende h&m fırçasıyla bb yi yüzüme sürüyorum.

Peki ciltte yada T bölgesinde yağlanma yapıyormu ?
Şöyle ki;ben bizzat gözlemledim,denedim test ettim :D fondöten zaten kullanmıyorum ama bazı bb kremlerimde yaptı bazılarında yapmadı,mesela Mıshha bb kremde yapmazken, kıhelsin bb kremini kullanırken yaptı,T bölgemin tamamında fazla olmasada hergünkinden biraz daha fazla yağlanma sorunu yaşamıştım.Buarada hemen söyliyeyim,benim Cildim karma.Demek ki  fondöteninizin yada bb kreminizin yapısına,yağ oranına göre,birazda cilt tipinize göre değişebilir bu yağlanma sorunsalı ;) bu durumdan rahatsız değilim,hatta hiç değilim,eğer aşırı bir yağ sorununuz yoksa pudra sürerek herşey halledilir.Dibine doğru yaklaştım,öyle hemende bitivermesin diye azar azar kullanıyorum.
  

Eğer ki gözenek sorununuz var ise,hani bir alın bir deneyin derim.Flormar denedim,başka başka bazlar denedim,fakat hala favorimdir kendileri,değişmedi kalbimdeki yeri 



ڪےevgilerimle |
Felix Rey Kissy Face Umbrella | Bloomingdale's



2 yorum:

  1. Benefit Primerden önce bende bunu kullanmistim, ama ozaman akne sorunum vardi ve bana iyi gelmemisti. Birde bu serinin pudrasi vardi onuda cok begenerek kullanmistim, maalesef artik almanyada satilmiyor :)

    YanıtlaSil
  2. akne varsa çoğaltmıştır canım doğrudur.Bende görmedim hiç pudrasını du birdahakine dikkatlice bakayım .

    YanıtlaSil

𝓢ö𝔂𝓵𝓮, 𝓹𝓪𝔂𝓵𝓪ş, ç𝓸ğ𝓪𝓵𝓼ı𝓷 🍁