1 Şubat 2014 Cumartesi

TONI&GUY | Deniz Tuzu Etkili Şekillendirici Sprey |







Herkes anlattı sıra bende diye düşündüm (:





Çok fazla dicek birşey yok bu ürün için ama benim için ;

 Kokusu müthiş güzel yani sırf kokusu için bile kullanıyorum diyebilirim (-:

Şekillendirme konusunda çokta iyi değil yani en azından benim hafif dalgalı ama şekilsiz saçlarımı belli bir düzene sokamadı.Zaten farkettiyseniz diğer şekillendirme ürünleriyle birlikte kullanın yazıyor.

 Sprey şeklinde olması güzel,su gibi bir yapısı var.Buarada nasıl olduysa ürün elimden gitmemiş bende bu sayede tadına baktım :-))) Gerçekten bildiğiniz deniz tuzu ,tadı birebir aynı yani hihih.

 Dolgunluk bir nebze belki ama hacim vermiyor.

 Uygulamadan sonra saçlarınızı sertleştirme,ihtimali %75 

 Saçlarınıza dokunduğunuzda ne kadar süre geçerse geçsin tuzun elinize pütür pütür gelmesi en kötü dezavantajı :(

 Denemek isteyenler alabilir ama çokta sevilecek ,bağımlısı olunacak bir ürün olacağını düşünmüyorum.





ڪےevgilerimle 


8 yorum:

  1. merhaba, ben de kokusuna bayılıyorum bu spreyin :) benim saçlarım çok kabarıyor, kabarmasını engellemesi de benim için bir avantaj oldu tabii :))

    YanıtlaSil
  2. Dalgalı saçlara daha uygun bir ürün dimi tatlım. Bende herkes konuştu diye heveslendim alıyım diye. Benim saçlar dümdüz.:) İyi ki vazgeçmişim sende beğenmemişsin.

    YanıtlaSil
  3. Bende merak ediyordum bu ürünü. Kaç kere elim gitti almak için hiç içimden gelmedi almak. Senin yorumundan sonrada almaktan tamamen vazgeçtim. Güzel bir post olmuş:)

    YanıtlaSil
  4. Ben verdiği dalgaları çok sevmiştim. Ama benim de saçımı kuruttu canım. Şu kıtır kıtır yapma durumu olmasa sürekli kullandırım

    YanıtlaSil
  5. Senin objektif yorumlarına bayılıyorum Kokoş'um! Bu yorumlardan sonra o kadar parayı hakettiğini düşünmüyorum. Herşeyi çok pahalı bu markanın... Öperim seni yorumuna sağlık bebeğim. :-*

    YanıtlaSil
  6. Ben saçlarım boyanmadan önce kullandığım zaman oldukça beğenmiştim ama boyalı saçlarımda pekte ayılıp bayıldığım bir ürün olmadı gene de seviyorum diyebilirm kötü bir ürün değil. Güle güle kullan canım :)

    YanıtlaSil
  7. Tuzun ele pütür pütür gelmesi çok saçma.Ben denizde bile sevmem o hissi. :/

    YanıtlaSil
  8. ¤̿ Meltem ¤̿
    Merhaba meltem,
    e tabi yapıştırdığı için kabarmayı önler, ama yumuşacık yapması sadece bir hayal,birşekilde bir özelliğini beğenenler olması güzel :)

    ¤̿Kadın K.¤̿
    Evet kujum,dümdüz saçlarıma uyguladığımda hiçbir sonuç göremedim çünkü :( en azından saçlarımın normal haline azcıkda olsa fayda sağlamıştı.Burada olsan denemen için verirdim spreyli şişelerde,bakardın sende.

    ¤̿Aslıhan¤̿
    Hiç denenesi değil tatlım,iyi yaptın :))

    ¤̿Mor rimel¤̿
    Saçların yoğun saçlardan dahadaha az seyrek ve ince telliyse dalgaları güzel vermiştir ozaman diye düşünüyorum canım,Yapıştırıyor birbirine saçları resmen işte o kötü :'(

    ¤̿Liby¤̿
    Yerim lan seni ! bende düşünmüyorum valla canım, ama işe yarayan seven kişiler varsa alsın kullansın dvam etsin ne diyeyeyim onlara :))) mucukkkkkkxxx yorumuna sağlık aşkitom !!

    ¤̿Ceyda¤̿
    Kötü değil canımda herkesde farklı etki bırakıyor anladığım kadarıyla, bendede dört dörtlük bir etki bırakmadı tabiki,kokusu dışında,azda şekil vermesi dışında.Teşekkürler tatlım :-*

    ¤̿Tekaşk¤̿
    Saçma , acı ama gerçek tatlım (: Aynen bende sevmem ,hem yüzümü acıtıyor derimi yakıyor hemde sürekli duş duş bıktırıyor .

    YanıtlaSil

𝓢ö𝔂𝓵𝓮, 𝓹𝓪𝔂𝓵𝓪ş, ç𝓸ğ𝓪𝓵𝓼ı𝓷 🍁