17 Ocak 2014 Cuma

Çöpe Чollananlar -10- ஜ








2014 Ocak ayının 
ilk bitenlerine hadi bir göz gezdirelim  :) 





Kitap severler bana kızmasın nolur ama,beni baydııııııı  baydı öldürdü bu kitap ! 
Ulen millet nasıl salya sümük ağlamış bilemedim :S hayır duygusalımda,bu kitapta neye uğradığımı şaşırdım ne iş anlamadım :| açıkcası kitaptan hiç birşey anlamadım ben , normalde sıkılınca elimden atıveririm ama aldım madem okuyayım, belki ortasında yakalarım anlarım dedim ama cıkssss !! yok arkadaş yok ben ne ortada ne sonda anladım kitabı ; duraklaya duraklaya anca bitti ! Duygusal kitaplar almak yok birdaha filmlerde duygusal dram güzel gidiyor ama kitapta iyi değilmiş bunu çıkardım .Ahmet ümit kitaplarıyla vampir kitaplarıyla ilginç kitaplarla devam ediciğim.
Kitap önerileriniz varsa bekliyorum.




Avon 4'lü krem far;Yukarıdaki fardan 2renk  nasıl bitmiş gitmiş haberim yok :) ama hiççç beğenmediğim bir far oldu bu göz kapaklarına aşırı dolma sorunu yaşatıyordu kullandığım dönemlerde,artık miladı çoktaan dolduğu için çöpe yolladım. 

Down under saç bakım maskesi;Mis gibi kokusu var,yumuşacık yapıyor saçlarımıda, ellerimdeki ürünler bitince küçük boyunu alıp kullanmayı düşünüyorum.

Yves rocher krem ve parfüm testerı;Aşağıdada bitirmişim bu pembeli olandan 3 tane falan tester almıştım.Nemlendirmesi cildi yatıştırması güzel.Yvesin kendi kitapçığındada bu kremin karma ve kızarıklık sorunu yaşayan ciltlere iyi geleceği yazıyordu.oyüzden mavi jel kıvamında olan değilde bu krem hem hassas hem karma cilt tipler için ideal olabilir. Parfümünde kokusu çok çok güzeldi,ama yvesin parfüm fiyatları fazlasıyla uçuk (-: 

TTo Diş macunu;Severek kullandığım ağızımda temizlik hissi veren kolayca suyla çalkaladığınız zaman giden bir güzelde köpüren bir macun.Dişleri beyazlattığını düşünüyorum,en azından ben öyle gözlemledim ,eczanelerden bulabilirsiniz.Bir diğer yedeğini kullanıyorum şuanda.




Benrı Gül kokulu ıslak mendil;Gül kokusunu çok seviyorum,güzel temizlik hissi veren iyi silen normallerine göre yapısı biraz daha ıslak biraz daha su gibi olan mendildi.Tekrar alırım ,bu markayı çok abartmak istemiyorum ama benrının herşeyi güzel.

Fouf Ayak kremi;Lila kutudan çıkan tester boy ayak ve vucut kremi maskesi diye yazıyordu ,ingilizce olarak .Nemlendirmesi güzeldi,4-5 kere kullandım ve bitti.Kokusu güzeldi,ama tekrar kutumdan çıkacak olursa çokta sevinmem.

Benrı Makyaj temizleme çıbıkları;Hep kalp kalp ,severek kullanıyorum bitiriyorum.Okadar işime yarıyorlarki herşeyde,heryerde kullanıyorum artık.

.

Missha'dan 2 adet şampuan testerını bitirdim,açıkcası çok şaşırttı beni şampuan ilk kullandığım andan itibaren saçlarıma resmen bir dolgunluk kattı ! Hani blendax şampuanlar ilk çıktıkları zaman nasıl süperseler,buda ilk kullanımda o etkiyi verdi.Ben alamam ama sizlere tavsiye ederim temizlemeside güzeldi.

Oriflame pure skin maske ve temizleyicisi;bundan 4-5 tane vardı sağolsun annem atmış birini sinirlendim atıverdim bende ! tek bıraktım böyle ama etkisi çok güzeldi ,verdiği ferahlık hissine bayıldım ! tam olarak merak edip bakmadım bu maske ne için diye sanırım sivilce içindi öyle hatırlıyorum.

Yves rocher krem testerları; Mavi olan jel kıvamındayıda diğer kremin nemlendirmesinide çok sevdim.! Şuanda tvesden aldığım bio serisinin nemlendiricisini kullanıyorum memnunum.Bir ihtimal bu seriden ,alacağım zaman indirime girerse, pembe olan kremin tam boyunu alabilirim.

Mıssha 13 numara bb krem;cildimle birebir uyum sağlayan çok güzel bir bb krem herşeyiyle bayıldım! Elimdeki mıssha bitince gidip bu numaranın tam boyunu alacağım. 



Watsons çamur maskesi;Severek kullandım bitti,en sonunuda kestim tamamen bitsin diye.Cildimi yumuş yumuş yaptı kullandıktan sonra ,cildimde sorun olmadığı için fazla birşey gözlemleyemedim,ama kurutma sivilce herhangi bir sorun oluşturmadı,tekrar alacaktım ki sağolsun bana belgin ablamdan hediye geldi .

Bioderma yüz temizleme jeli;Ne yazık ki sevemedim, cildimi kurutarak temizledi, her yıkamadan sonra bir kuruluk hissi yaşadım.Neyse ki nemlendiricilerimiz varda bizi bu sorundan kurtarıyor.Kokusu salatalık gibi yapay bir koku ,karma ciltler için bir jel olduğu halde ben bunu yağlı ciltlere tavsiye ederim.

Hindistan cevizli Shower gel;Lila kutumdan çıkan bu duş jelini hiçte fena bulmadım, güzel bir kokusu var temizlemesi güzel,öyle kremli bırakmadı cildimi.Lila kutudan çıkan ürünlerin yarsını beğenmedim sanırım ,ve en beğendiğim ürünleri bununla ayak kremiydi (-:

Super AQua tonik -:Mishha ürünü olan aqua , bir Jel tonik,kokusu çok güzel.Cildimi makyaj sonra temizlemesi ve sıkılaştırıp yumuşacık yapmasıda bir artı.Tonikten ne beklediğinizede  bağlı tabiki ama tam boyunu deneyebilirsiniz.



Dawid walker b4;hala adını söylemediler ama başka biryerden öğrenicem :) bitirdiğim 2,3 şişe ! ve ben parfümden sıkılgan insan bunu bayıla bayıla sıkıyorum kalıcılığı mükemmel ! adını söylememişlerdi sanırım gidip başka yerden almıyım diyedir diye düşünüyorum ama bence her parfümün bir ismi olmalıdır dimi.Dawidin kalitesine hayranım hala tanışmadıysanız gidip bir merhaba demenizi isterim. 

Maybelline 2'si 1 arada göz makyaj temizleyicisi;Çift bazlı bu temizleyici göz makyajımı hemen tek silişte çıkarmasada 3-4-5 pamukta gayet iyi performans gösteriyor. Tek şikayetçi olduğum yanı gözlerimi silerken alttaki farın kalemin her neyse onu sertleştiriyormu napıyorsa artık göz kapaklarımı çiziyor makyaj artıkları silerken sürttüğüm zaman.tek memnun kalmadığım özelliği bu oldu.Onun dışında yağlı gibi gözüksede yağ içermiyor.Tekrar almam şayet sephoraya gidip onun göz makyaj temizleyicisini aldım.

La roche posay termal su; Bunaldığım anlarda yüzüme pıs pıs sıktığım veya bazen tonik olarak kullandığım ,fırçalarımı ıslattığım güzel bir termal suyu idi :) nemlendirme yumuşatma ferahlatma vaadediyor güzelde yerine getiriyor.Ama mini boy olduğu için çabucak bitti.

Esthederm Sprey;Yine buda termal suyu gibi,ama ne olduğunu anlamadığım için ufak bir araştırma yaptığımda, ileri yaşlar için hücre canlandırıcı sprey olarak yazıyordu.Fazla yüzüme sıkmamaya dikkat ettim boyun bölgemde kullandım yüzüme zarar vermesin diye .Kullandım ve bitti .aynı etkileri vardı la roşde olduğu gibi.


Bu ay erkenden bitireyim hazırlayım dedim , gelecek bitenlerde muhtemel kozmetikte olacak :)e okadar alıyoruz artık bir kozmetik ürünüde bitsin değilmi...



ڪےevgilerimle 






7 yorum:

  1. oooh baya ürün bitirmişsin maşallah:) ferahlamışsındır canım:)

    YanıtlaSil
  2. maşallah maşallah :) darısı benim başıma artık :))

    YanıtlaSil
  3. o kitabı ben de merak edşyorum ama çok da kalın :) yemedi .. :)
    bu arada mimini yapıcam kuzum da sorulara verecek cevaplarım yok ya hç bana gre deil sorular. ondan bekletiyorum yanlş anlama.

    YanıtlaSil
  4. O kitap tam benlikmiş o zaman bakalım okuyayım bi. :)
    Ne kadar çok şey bitirmişsin,bitenler yazısına bayılıyoruum bende geçen gün zevkle yazdım ^.^

    YanıtlaSil
  5. ஜ belgin ஜ
    Sorma ablam ya !! :)) Diğer ayada daha çok bitireyim diye azimle kullanıyorum herşeyi bol bol :)

    ஜ Betim ஜ
    İnş hepimiz bitiririz bol bol =}}

    ஜ Aysel ஜ
    Yemesinde ayselim bıktırıcı !((:
    Ha tamam canım sorun değil ne zaman müsait olursan yap sen asyacıkla zor oluyordur herşey tahmin ederim :-p

    ஜ Tek aşkஜ
    Ben kitaba iyi demedim ki ama,sıkıcı geldiğini söyledim:S ne yönden senlik canım kitap anlayamadım ?_ Gene çok çok bitirmeyi planlıyorum hadi hayırlısı .

    YanıtlaSil
  6. Ne güzel hepsini tek tek yazmışsın
    bazılarını not ettim :)
    kitap önerisi olarak bu ara herkes Allah de gerisini bırak diyor yani kitabın adı bu :)
    bende merak ediyorum

    sevgiler

    YanıtlaSil
  7. ஜ belgin ஜ
    Sorma ablam ya !! :)) Diğer ayada daha çok bitireyim diye azimle kullanıyorum herşeyi bol bol :)

    ஜ Betim ஜ
    İnş hepimiz bitiririz bol bol =}}

    ஜ Aysel ஜ
    Yemesinde ayselim bıktırıcı !((:
    Ha tamam canım sorun değil ne zaman müsait olursan yap sen asyacıkla zor oluyordur herşey tahmin ederim :-p

    ஜ Tek aşkஜ
    Ben kitaba iyi demedim ki ama,sıkıcı geldiğini söyledim:S ne yönden senlik canım kitap anlayamadım ?_ Gene çok çok bitirmeyi planlıyorum hadi hayırlısı .

    ஜDarkoliveஜ
    Görevim canım yoksa içim rahat etmiyor ,beğenmene sevindim :) Heheh kitabın adını söylemesen hem kitap olduğunu anlamıcaktım hemde ne diyor bu kızyeaa dicektim :))merak ettim şimdi ktapçıya uğrar uğramaz bakacağım teşekkürler güzel yorumun için.

    sevgiler

    YanıtlaSil

𝓢ö𝔂𝓵𝓮, 𝓹𝓪𝔂𝓵𝓪ş, ç𝓸ğ𝓪𝓵𝓼ı𝓷 🍁