30 Kasım 2013 Cumartesi

İLk ゜Lila Kutu ゜Heyecanı ve Yorumlarım ● ● ●







Hadi hemen bakalım bu ay kutumuzdan ne süprizler çıkmış...



Kutu hava kararınca gelince hemen o haliyle(sabaha kadar
 bekletemiyeceğim için ) resimledim =-}

Çok şık ve zarif bir şekilde paketleme yapılmış 
bu tavırları hoşuma gitti.İçindeki beyaz incilerde cabası!!

Ve kutunun içindekilerle buluşma zamanı :) 

Burada da neler gelmiş hepsini 
normal fiyatlarıyla görebilirsiniz.


 PCO (WHİTENİNG MASK )
Açıkcası nasıl bir etkisi olacak bir fikrim yok çünkü tek kullanımda maskeler kendilerini çok gösteremiyor:/ Ama tek kullanımlık maskeleri alıp kullandığım için bunuda çok merak ediyorum,bakıcağız artık.

 COSMED (EL BAKIM KREMİ )
Bendeki el bakım kremi olduğu için çok memnum oldum açıkcası,tamda el kremim bitti bitecekti.Ağzı kapalı bir şekilde daha açmadım kendisini ama bugün yarın kullanırım.İçeriğini okudum ve hoşuma gitti.

 CYRENE (NEMLENDİRİCİ SAÇ MASKESİ) 
Kokusu şahane ! diye başlamak istiyorum.Fakat minicik oluşu beni çok tatmin etmedi en azından kutunun ağzına kadar dolu olabilirdi diye düşünüyorum,kutunun yarısına kadar doldurmuşlar :( Saç uçlarıma uygulayacağım,sanırım 2 kullanımda biter .

 DAİRY FUN (HİNDİSTAN CEVİZLİ DUŞ JELİ) 
Hindistan cevizi kokusunu o kadar aman aman çok sevmiyorum,hafif kokusu var ama tabi kullanılacak bir ürün sonuçta.Evde okadar çok duş jeli biriktiki ihtiyacım hiç yoktu bu ürüne,denemekte fayda var.Temizlemesi güzelse seveceğimi düşünüyorum.

 FOUF (CİLT BAKIM ÜRÜNÜ) 
Vucüt ve ayak için yumuşak çamur maskesi çıktı bana,ayaklara sürülüp yıkamaya gerek kalmadan emilimi sağlanıyormuş.Severim böyle ayak kremidir ürünüdür ama buda ayak vucut için çok fazlaaa küçük :-( Accık daha büyük ürünler  lütfen demek istiyorum en azından bu tarz vucut ayak gibi büyük alanlar için.

HEALTHA (BURN HYDROGEL SPRAY) 
=} Nasıl nereden gelmiş dedim ilk görünce,ama daha sonra çok hoşuma gitti,bence işlevini gerçekten iyi görüyor ise gayet mantıklı bir ürün olduğunu düşünüyorum.Çok sık sakarlıklarım yok ama yazın açık ayakkabılar giymekten ayaklarım mahvoluyor :( bunun için çantamda sürekli bulunacak birşey.

ENOZONE (ANTİ AKNE LOSYON)
Kutuları gelen kişilerin yorumlarını okudum,sevmeyenler olduğunu gördüm,benim cilt tipine uygun ürün değil gerçektende :/ Herkesin cildi sivilceli sorunlu olmayabilir sonuçta.Bu ürünün tam boy yerine deneme boyu olmasını dilerdim.Çıkan tek tük sivilcelerim ve lekeleri için bir nevi kullanılır ama gelin görünki son kullanma tarihide çok yakın bunun :( O yüzden benimde memnun kalmadığım bir ürün oldu desem yeridir.

Ve İçinden çıkan tatlımı tatlı çikilatasını afiyetle yidim,2 tane minik çukulata vardı birini kendim yidim birini abime bıraktım :) Nasıl paylaşımcıyım yeaaa :)


Ve içeriklerini merak edenler için birkaçının arkasındaki yazıları çektim...

Sağolsun,Lila kutu dm yoluyla bana ulaşıp yardımcı oldu,
içinde kimyasal olmadığı için kullanım süresini kısa tuttuklarını söylediler.

Türkçesi yoktu idare edin .. :)


 
 İçeriği özellikleri baya dolgun,bir el kreminden hızlı 
emilmesini ve ellerimi gün boyunca yumuşatmasını isterim,
bu isteklerimi yerine getirirse tadından yenmezzz !! 




Bu ayki lila kutuyu genel olarak beğendim,zaten doğum günüm vesilesiyle almak istedim,
sağolsunlar bana çok tatlı bir mailde attılar kutladılar,bende cevap yazdım güzel jestleri için teşekkür ettim.

▀▄▀

Birdahaki lila kutumu şubatta almayı düşünüyorum bakalım nasipse,kısmetse alırım.Bu sefer makyaj malzemesi çıkarsa çook mutlu olurum :)Bu kutudanda bekledim aslında bir allık,ruj bişiler çıksın ama çıkmadı napalım,bir dahaki sefere diyorum ve cümlemi burada bitiriyorum...



Herşey için lilakutuya teşekkür ederim sevgilerimi iletirim.





4 yorum:

  1. ya ben kaçırdım o kadar üzüldümki üstelik 45 dakika sonra girmiştim :s
    güle güle kullan cnım beğendiklerini yazı olarak paylaş lütfen :)

    YanıtlaSil
  2. :/ hayırlısı olsun canımya diğer aya inş..bence bazı kişiler kaçırdığına okadarda üzülmemiştir :) Paylaştım zaten yazılarında belirttim beğenip beğenmediğimi genel olarak beğendim akne solüsyonu hariç.

    YanıtlaSil
  3. gülw gülw kkullan canım. Bu ay vanilyada da kozmetik yoktu ama önceki iki ay kozmetiğe doymuştuk. bir gün bnce vanilya da al kendine . :)

    YanıtlaSil
  4. Sağol tatlum,Umarım birgün bende doyarım :} Ya vanilya bağımsız değil aboneli diye biliyorum ama eğer lila gibiyse denerim tabi birgün.

    YanıtlaSil

𝓢ö𝔂𝓵𝓮, 𝓹𝓪𝔂𝓵𝓪ş, ç𝓸ğ𝓪𝓵𝓼ı𝓷 🍁