24 Ağustos 2013 Cumartesi

***Lip Glosslar ***













[̲̅1̲̅]=ORİFLAME GLOSS BOOSTER(SUGAR GLAZE)
Nemlendirmesini çok beğendiğim bir gloss bu,hatta bu 2.alışım bir öncekindede şeftalilisini almıştım.Kokuları çok güzel!

Kuru dudaklarınıza çok güzel bakım yapıyor seviyorum tekrar almayı düşünmüyorum elimden fazlasıyla dudak ürünü var,ama size tavsiye ederim alın bir deneyin.


 [̲̅2̲̅]=RIVAL DE YOUNG(LİP OİL 02 PEACH)
Rossmandan aldığım şeftali kokulu bir dudak bakım yağı,nemlendirmesi geçici ama güzel.Şık bir kabı var sanırım ona kanarak almışdım :D

Kuru dudaklarda bir işe yaramıyor mutlaka peeling ihtiyacı hissettiriyor size,kısacası bu ürünü hiç sevmedim,arada kullanıyorum sürüyorum işte okadar tavsiye etmem.


[̲̅3̲̅]=WATSONS BB COLLAGEN DUDAK KREMİ
Blistex'den sonra en sevip beğendiğim dudak koruyucum bu derim rahat! Fakat şöyle bir sorunum var bununla her kullanmaya kalkıştığımda hem dudağıma hemde ağzıma giriyor=) 

Her defasında bol bol geliyor ve sayesinde tadına bakmış oluyorum :S Azda sıksam dikkatte etsem yoğun bir kıvamı var bu arkadaşın,aldıysanız dikkatli kullanın derim şayet tadı güzel değil ! Kokusu çok güzel nemlendirmesi süper ! Bebek gibi dudaklar ibaresi çok yerinde.

Açıklama kısmında;Özel koruyucu dudak nemlendiricisi formülü sayesinde daha yumuşak,düzgün ve bebek gibi dudaklara sahip olmanızı sağlar.

İçeriğindeki kollajen ve portulaca özü dudaklarınızı canlandırır ayrıca shea yağı,tatlı badem yağı ve jojoba yağı dudağınızı nemlendirir.

Kullanım talimatı;İhtiyacınız olduğunda dudağınıza uygulayınız=) Gece boyunca nemlendirici koruma için yatmadan önce uygulayınız!

Saklama periyodu;3 yıl !



 [̲̅4̲̅]=Maybıllıne color Sensational(550 Watermelon Punch)
Fazla değil 1 yada 2 sene kadar önce real'den  loreal standından indirimde 5tl'ye almıştım.
Ağır bir yapısı var,kokusu mis gibi karpuz kokuyor,renk vermesi azında azı kadar şeffaf zaten.Tamamen gereksiz bir ürün yapış yapış olmuyor ama kötü bir yapısı var bunun:S Nemlendirme sıfır,kurutuyor dudakları pütür pütür,tavsiye etmem.







˙·٠•●Sєνgιℓєя ●•٠·˙





5 yorum:

  1. Rossmann Rival De Loop yerine yine bir Alman markası olan Catrice getirse duacısı olurdum.

    YanıtlaSil
  2. watsons'ınkini merak ettim güle güle kullan canım=)

    YanıtlaSil
  3. ben de 4 numara vardır) güle güle kullan!

    YanıtlaSil
  4. benim hiç aram yok glosslarla

    YanıtlaSil
  5. ★Makyajkelebeği★
    O markayı bilmiyorum canım ama getirsin inş :)

    ★Shıva★
    Al ve dene derim başkada bişi demem :D

    ★Victoria★
    Memnun kaldınmı viki sen acaba ?

    ★Aysel★
    Kimisi sevmiyor glosu ama benimkilerde bu kadar işte,biri gitti bu ay çöpe kaldımı 3 (=

    YanıtlaSil

𝓢ö𝔂𝓵𝓮, 𝓹𝓪𝔂𝓵𝓪ş, ç𝓸ğ𝓪𝓵𝓼ı𝓷 🍁