9 Temmuz 2013 Salı

Yves rocher,Gratis,Watsons Ve Ordan Burdan Alışverişlerim !







Yeniden bir alışveriş canavarlılığımla merhaba dostlar :)



 Yazıya ilk önce bir kitapla başlıyayım :) Bu kitap çok satanlar listesine girmiş çok merak ettim merak uyandıran kitapları sevdiğim için sıkılmıyacağımıda hesaba katarak  6TL'ye aldım.

Sonra, flormardan iki tane,fiyatı 1tl ye olan bu ojelerini aldım,bende olmayan gümüş ve bende olmayan neon sarı rengi ve kapağında gördüğünüz bu harika ötesi kalpli yüzüğüde 3tl gibi bir fiyata aldım.





 Yvesden,argan yağlı masaj yağı olan bu ürünü 75tl den inen fiyatı ile 50 tl'ye aldım,daha doğrusu bu ara popüler olduğu için annem almak istedi,masaj yağı diye geçsede yüzede kullanılabiliyor,ama az bir miktar 2-3 damla kadar.

Yaklaşık 3-4 gündür kremimle beraber kullanıyorum cidden daha güzel daha ışıl ışıl oluyor cildim!ve kokusu harika !

Arganın tek başına kokusu çokta iyi değil biliyorum ama bunun içinde başka şeylerde var.Tavsiye ederim denemelisiniz en azından yüze kullanmasanız bile masaj yağı olarakta iyi gideceğini düşünüyorum.




Gratistende bir ihtiyaç alışverişi yaptım;

Pamuğum bitmek üzereydi bende Benri pamuk aldım.2TL

7 etkili törpü aldım diğer tırnak pürüzsüzleştiricilerim özelliğini yitirdiği için bunu denemek istedim ve memnun kaldım.5TL

Ve..ve..ve almak istediğim  meşur eklips fondöten süngeri,ayrıntılı yazısını yazacağım ama inanın ilk kullanımdan itibaren çok sevdim !Rengine pembe diyenler çok,fakat bildiğin mor tonlu lila bir rengi var (: 5TL




Şok marketten aldığım 20^li gözlük temizleme mendili.2 tl fiyatı.

Turuncu kasadan falan filan malesef alamadım şu biodermaları,çünkü kapıda vs.. herşeyiyle bana 42tl ye gelicekti oyüzden,tanıdığımın vesilesiyle 2 sınıde 30tl'ye almış oldum.

Üzerindeki leoparlı küpeleride yine ankara alışveriş festivali dolayısıyla heryerde ucuzluk varken kızılay avm içindeki yerden almış bulundum.Fiyatı 5 tl 


Daimi kullanıp sevdiğim bu 3 yada 4 asetonum olan bence çok iyi çıkartan aseton badem kokulu asetonu watsonsdan 2 tl ye aldım.

Ağız çalkalama suyu nane aromalı watsonsdan 2tl ye aldım bunuda.



Alıx avıen yaldızlı süper minik simli ışıltılı bu güzel ojeyide galiba 2tl ye almıştım,yine cecile ojeyi ojeyi sürdükte sonra yada sürmeden önce kullanmak için aldım 1tl.

Yves'den deneme boyu olan bu vanilya aromalı parfümüde 10TL ye aldım.Fena kokusu yok sırf vanilyamı kokuyor hayır içerisinde baharat kokusuda var sanki ve hiç kalıcı değil bir hafta boyunca kullandım ferahlamak için ideal okadar büyük boyunu almam ama.





Ve son olarak Elmalılı Hamdi Yazırın Türkçe mealli kuranı kerimini aldım!İlk açtığım sayfanında resimini çektim,bütün sayfalar bu şekilde renkli açıklamalı ve anlamları yazılı bir şekilde.
Evde okadar çok kuran varken bunun içinin rengarenk olması beni daha çok çekti,zevkle iştahla okutma isteğine dayanamadım ve bu mubarek ramazan ayında bol bol ibadet yapıp okumak için süper oldu!


Kuranı kerimi zevkli hale getirmek istiyorsanız kesinlikle harika !Resimden belli oluyor azcık ama dışı bildiğiniz pes pembe,maviside vardı ama ben pembeyi tercih ettim içide kuşe kağıtlı.
Fiyatı 20TL






SEVGİLER 
İYİ ALIŞVERİŞLER HAYIRLI RAMAZANLAR !









Benim son zamanlardaki alışverişlerim bunlardan ibaretti umarım hoşunuza gitmiş fikir edinmişsinizdir!
Bir kucak dolusu öpüyorum sizleri !




15 yorum:

  1. Cosmo Shop favori asetonumdur kesinlikle. Üstüne tanımam :)
    Güle güle kullan aldıklarını canım :)

    YanıtlaSil
  2. Aldıklarını güle güle kullan tatlım. Y. R parfümün boyu denemek için harika. Tek başına vanilya koksa kesinlikle büyük boyunu alırdım.Alix Avien oje de çok hoş. Sevgiler :))

    YanıtlaSil
  3. ♥Bir makyaj bloğu yazarı işte♥
    Çok iyi gerçekten evde 2 tane aseton var ama genede en önce o bitti :) Çok sağolasın tatlım sevgiler (:

    ♥Makyaj Kelebeği♥
    Teşkürler kebelekim,senden görmesem inan gidip onu orda görmek aklıma gelmezdi :P Gene battım anlıyacağın :P flormarın vardı böyle bir simli ojesi ama kurudu gitti çok yoğun olduğu için bende alix deneyeyim istedim (:
    Sevgiler :*

    YanıtlaSil
  4. Hepsini güzel günlerde kullan canım :)

    YanıtlaSil
  5. ♥Alice Makyaj diyarında♥
    Çok sağol bibikim mucukxx*:)

    ♥Tie Bow tie♥
    Teşekkürler vici ! (:

    YanıtlaSil
  6. Masaj yağı neden o kadar pahalı acaba :/ Vanilya aromalı parfümü ben de çok merak ediyorum ama parfüm diye alamıyorum bebişim:( Vücut spreyi varsa ondan alacağım :) Ayrıca kuzum biodermaları çok iyi bir fiyata almışsın keşke benim de eczacı tanıdığım olsa ahh ahh :P Güle güle kullan hepsini, kullandıkça bizle de paylaş. Öperim çok çok ♥♥

    YanıtlaSil
  7. Cosmo Shop aseton ve Bioderma H2O favorim olur :) kitabın devamınıda oku canım :)

    YanıtlaSil
  8. ♥Busecim bibikim,:) Sözde inen fiyatıydı,ama zaten argan yağı çok pahalı birşey bu fiyata görünce sevindim ben :)Kokusunu daha sonradan beğenmedim bitsin diye sıkıp sıkıp duruyorum.Tanıdık benimde tanıdığım değildi zaten rica ettim bibiğim oda aldı bana,yoksa benim tanıdık olsa ne var ne yok oradan alışveriş ederdim :) Teşekkürler canım,paylaşırım tabi sende paylaş aldıkça mucuuuuxxxxsss ♥♥♥

    ♥Sena dursun♥
    cosmo benimde favorim bakalım bioderma favorilerimin arasına girebilecekmi (: Kitabı okuyorum canım işte ama devamınıda oku derken neyi kastettin,serisini okuyacağımı sanmıyorum çünkü sıkılmaya başladım :PP

    YanıtlaSil
  9. gzel günlerde kullan hepsini.cosmo shop asetonun bende kırmızı renklisi vrdı felakett kokuyordu ..sendeki nasıl memnun kalcakmısın bakalım

    YanıtlaSil
  10. Hepsini güzel günlerrde kullaaan :) Bende bioderma ürünlerinden almak istiyorum bir eczaneye uğrasam iyi olacak galıba

    YanıtlaSil
  11. ♥Aysel Kaya♥
    Sağol canım,okumadın sanırım ayselim yorumlarımı bu 3.4 alışım çok seviyorum ben badem kokuluyu,tavsiye ederim.

    ♥Merve Çelik♥
    Teşekkürlerrr şikerim [= Şimdilik iyiyiz bioyla bakalım bende memnun kalıp eczanelere gidicekmiyim biolar için !! :P

    YanıtlaSil
  12. Merhabalar,
    Bloğunuzu çok beğendim ve izlemeye aldım. Bana da bekliyorum. Güzel paylaşımlarda buluşmak dileğiyle. Sevgilerimi bıraktımmmm…..:))

    YanıtlaSil
  13. Allah dualarınızı kabul etsin ..
    Şu Biodermayı almayan bir ben kaldım sanırım :)
    Süngeri de 2 gündür kullanıyorum ürün yiyor çok ama idare eder :)
    hazioz.blogspot.com

    YanıtlaSil
  14. ***Selda***
    Teşekkürler selda,ama yemekle aram pek yok açıkcası bazı tarifleri uyguluyorum okadar ama makyajla ilgili paylaşımların varsa gelirim (:

    ***Hazel çelik***
    Amiin hazelcim,seninkileride.!!Ben çok memnunum şuan için karma ciltliysel yeşil olanı al ama ben kırmızı aldım istek üzerine birdahakine yeşili alıcağım.Süngeride bayıla bayıla kullanıyorum parmaklarla sürmekten ne kadar doğal duruyor anlatamam,boşversene yerse yesin işte daha çok bb krem deneme şansımız olur şurda ne kadar yaşayacaz bellimi :))

    YanıtlaSil

𝓢ö𝔂𝓵𝓮, 𝓹𝓪𝔂𝓵𝓪ş, ç𝓸ğ𝓪𝓵𝓼ı𝓷 🍁