23 Temmuz 2013 Salı

Çöpe Чollananlar -5- ஜ










Yumoş Islak Havlu !
Annem ala ala bıkmadı yumoşu bu ıslak mendil için ben kullanmaktan usandım evde 2 tane vardı en son çamaşırlık bölümüne baktığımda (: Ama memnunum ya güzel temizliyor kokusuda detarjan gibi işte hoştu işime yaradı yani :P

1-Farmasi CC Krem 2-Farmasi BB Krem !
Farmasi markasının bb kremlerinden demek istiyordum,e hazırda elimde testerları varken önce bunları kullanıyım eğer beğenirsem alırım dedim.Ama benim ne cilt tonuma uydu nede diğer bb kremler gibi durdu.

Cildi matlaştıran bb krem ikiside aynıydı,kokusu ıslak mendil kokuları gibi,kapatıcılıkları güzeldi ama tek sorun cilt tonuma uymaması ve cildimi nemlendirmek yerine matlaştırıp kurutması.

Bu bb krem bana yaramadı fakat yağlı cilde sahip olanlar ve buğday tenli esmer olan hatunlar bayıla bayıla kullanır bu kadar söyliyeyim size.

1-Gabrini Süngerli Aseton Çıkarıcısı !
Güzeldi özellikle tek ojem bozulduğunda hemen elime pamuk almadan uğraşmadan bunun içine parmağı sokup sürterek çıkarabilirsiniz ojenizi bazı günlerinizin kurtarıcısı olabiliyor !

Yalnız sorun şuki tırnağa aşırı zarar verdiğini düşünüyorum ben bu markanın öyle ki;tırnağı kup kuru kurutuyor ojeyle temizledikten sonra tırnak etlerim bembeyaz oluyor kurumaktan birdaha bu markanın asetonunu falan almam!

2-Cosmo Shop Badem Kokulu Oje Çıkarıcı!
Herzaman söylüyorum normal asetonla sildiğim zaman bile dönüp tekrar bununla siliyorum tırnaklarımı,birde simli ojeleri daha zahmetsiz çıkartıyor tavsiye ederim kokusunuda çok beğeniyorum!

3-Pastel Ve Golden Rose ojeler!
Artık miadları dolduğu için atma vakti geldi dedim ve yolladım çöpe,açıkcası ben pastelin böyle yoğun renkteki ojelerini güzel bulmuyorum çok çabuk ağırlaşıp sakız gibi oluyorlar,akışkan özelliklerini çabuk kaybediyorlar kısa ve öz söylemek gerekirse özellikle bu beyaz rengini 2.alışım ve yine aynı şey oldu birdaha bu rengi tercih etmem pastel markasında.

Golden rosenin normal siyah ojesinin içine nail art fırçasını sokmuştum :)Bir süre idare ettikten sonra sıvışkan özelliği gitti hernekadar aseton döküp diriltmeye çalışdıysamda olmadı :/


GliSS Marakeş Yağı&Hindistan Cevizi Özlü Şampuan !
2.hazır bile alındı,sevdim ben bu şampuanı yıkarken öyle gacur gucur yapmıyor ama temizlemesi güzel ve yumuşacık etkisi var azda olsa,zaten maske yada saç açıcı kullanıyorum.

Kaşındırma yapmıyor saçlarım normal seyirinde kirleniyor,tavsiye ederim zar zor saç yapımı düzelttim bu şampuanla bir daha mı asla denemek için!şampuan değiştirmem hatta önceden kullandığım saçı çok iyi temizleyen fakat kuruttuğu için kullanmayı kestiğim elseve yağlandırma karşıtı olan şampuanı alabilirim kışa doğru.Glissden ve elseveden şaşmamak lazımmış bunu farkettim.

Lux 70'li Disk Pamuk!
Yüz temizlemek toniklemek için hayır! Ama temizleme sütünü ciltten arındırmak için çok ideal bir pamuk,toniği emiyor üzeri pütür pütür bir pamuk bu gittiğinizde inceleyin hatta alın deneyin derim tonik vs..için değilde yüzünüzü sütle temizlerken süper bir pamuk olduğunu anlıyacaksınız!


1-Avon^^Foot Works^^Ayak Peelingi!
Hıım..Kokusu hoş,fakat tanecikleri minicik olduğu içün çıplak el ile yapılması etkili değil.

Eldivenle ayaklarıma masaj yaparak sürttüğüm zamanki aldığım sonuç daha iyi,temizlemesi güzel bir peeling,tavsiye ediyorum ama ben tekrar alacağımıda sanmıyorum.

2-Watsons Mentollü Ayak Kremi!
Okadar sıkıldım ki bu kremden artık sonuna gelmiştim ki bitirmeden attım çöpe gitti !Hatta atmak istediğimde evde bile barındırmadım bunu resmini çekip hemen yolladım çöpün bağrına :))

Kışın mentolün serinliğinden ayacıklarım dondu !Nemlendirmesinide sevmedim hiçte tavsiye etmiyorum denemeyin bile gidin başka tarz bir ayak kremi alın 4-5tl gibi bir fiyatı var diye bunu almayın.

3-Loreal Pure Zone!
Aşağıdada resmini çektim günde bir kere kullandığım bir tonikti fakat benim cildime fazla alkollü ve ağır geldi:S
Temizlemesi süper derecede iyi ve eğer çok derin ve geniş gözenekleriniz yok ise evet sıkılaştırıyor.

Tavsiye edermiyim ederim ama şöyleki;Fazla sebum yani yağlanma sorununuz var ise ederim ,benim cildim karma ama t bölgemde aşırı bir yağlanma yok o yüzden o süper temizliyor hissini sevmedim hatta zarar verdiğini düşündüğüm anda toniği çok şükür dibine kadar bitirdim sonlara doğru boyun bölgemi falan siliyordum o kiri pamukta görmeniz mümkün boyun ense bölgenizi atlamayın bence tonik yaparken.

Synergen Güllü Tonik (=
Bunun hakkında fazla konuşmak istemiyorum gereken uzun uzun açıklamayı bloğ arşivimde görebilirsiniz!Hatta gene,tam dibinde az azıcık kaldığı halde çöpte görmek istedim artık.

Sadece buna tonik demeye bin şahit ister diyorum başkada birşey demiyorum,tavsiye etmem sevmedim sevemedim:S) 

Palmolive Thermal Spa Hindistan Cevizi&Jojoba Yağları Özlü
Süper bir duş jeliydi,kesinlikle temizlemesi harika sonuç:gıcır gıcır bir vucüt!Okadar diyim size tavsiye ederim hatta yeniden almayı düşünüyorum çok sevdim,kokusu hindistan cevizi değil direk ama derinden uzun süre koklayınca alabilirsiniz hindistancevizini onun dışında parfümsü misler gibi bir kokusu var.

Vucütta kalmıyor koku,içinde minik minik tanecikler var ve aklınızda olsun kapağından kokladığınız gibi kokmuyor duştaykenki kokusu daha farklı.


Doruk Kolonya ve Golden Rose Eyeliner !
Doruğun bu kolonyalarını bazen çantamda bulundurmayı seviyorum güzel kokuları ve uygun fiyatları var,ben yazısını sevmediğim için çıkarmış atmışım böyle mavi mavi kullanayım diye(:Heryerde satılan bir marka pembeside güzel tavsiye ediyorum.

Golden rose'nin eyelinerı tam olarak bitmemişti ama canımı sıkmaya başlamıştı son zamanda,kapağı kırık ve kapak bölümü kup kuru eyeliner oldu iyice birikintileşti,bende mikrop olayına karşı gardımı aldım ve çöpe attım artık.

Renk vermesi kalıcılığını sevdiğim bir eyelinerdı ama kapağının hassaslığından dolayı almam birdaha sizdede varsa dikkatli sıkıca kapatmayın çatlıyor hemen.





Bu ayda bitenler bu şekilde oldu işte,işin garip tarafı biten çıkmaz dedikçe maşallah her ay çıkıyor az çok=) Herhalde bundan sonraki ay daha az bitenim olur ciddi ciddi pek birşey kalmadı hani :P


Sevgilerimle !



18 yorum:

  1. Ohh eskiler gitmiş, yenilere yer açılmış çok da iyi olmuş kuzumm ☺ <3
    İnsanların bir ayda bitirdiğini ben birkaç ayda bitiriyorum ya :D Ama biriktiriyorum bu ayın sonunda ben de yazacağım inşallah :P

    YanıtlaSil
  2. Oooh bir sürü şey bitirmişsin ne güzel. Palmolive duş jelini bende çok seviyorum.)

    YanıtlaSil
  3. ●Buse Yavuz●
    Öyle oldu yenileri alındı bile zuzumm :) Heheh bu gidişler bende her ay yazamıyacağım zaten canım,e hadi inş.bekliyoruz sendende bişiler (:

    ●Nilgün Mete●
    Rahatlıyor insan attıkça!))palmoliv bi bi bitane (=

    YanıtlaSil
  4. Bir şeyleri bitiriyo olmak güzel bende bol bol banyo ürünü bitirdim bu ay ama şampuanların gacur gucur ettiğini ilk kez senden duyuyorum. :) :)

    YanıtlaSil
  5. ●Gamze makkay●
    Görelim seninkileride yakın zamanlarda olsun az olsun öz olsun derim ben hep! (:Şampuanlar değil canım benim,duş jeli yani iyi temizliyor anlamında söylenirya o manada,kremli bir hal bırakmıyor vucütta yani el kaymıyor.

    YanıtlaSil
  6. maşşallah canımın içi fazlaca ürün bitirmişsin :)
    Palmolive duş jelini aldım kullandım beğendim ama kokusundan biraz rahatsız olduğum için tercih etmedim :/
    benimde yakınya yazısı gelecek :))

    YanıtlaSil
  7. Guzel yorumlarin olmus urunler hakkinda. Kulagima kipe oldu ozellikle synergen tonik. Merak ediyodum iyi oldu iyikide almamism diyorum. Bende baya bisi bitirdim temmuz sonuna bende yenilerime yer acmak istiyorum. Senin bitenlerde tam zamaninda bitmis. Bayramda gratis indiriminden alirsin yeni ciciler :)

    YanıtlaSil
  8. Ben de bu ay bitenler yayınladım :) eskiler bitsin,yeniler gelsin yuppiii :)

    YanıtlaSil
  9. Bir sürü şey bitirmişsin ooh ne güzel gitsin eskiler gelsin yenileer :P Gliss şampuanı çok duyuyorum bu ara kullanan herkes çok memnun kalıyor meraktayımm :)

    YanıtlaSil
  10. gliss şampuan hakkında söylediğine demiştim onu canım :) aslında bende hazırlayabilirim böyle bir yazı, bakayım yakın zamanda bitirdiklerime ya da biteceklere :) :)

    YanıtlaSil
  11. cc krem neymiş :) ey allahım yav bu kozmetiğin içine giren çıkamıcak valla zorlanıyorum takipte. bb kremleri sevmemiştim cc krem ne işe yarımuş bir araştırayım bakalım.. a-b-c die gidiosa yandık z'ye kadar paralarımız çöpe gitcek :)

    YanıtlaSil
  12. ●İrem Adik●
    Fazla gibi gibi işte canımcm:) Hadiya aslında palmolive iyidir kokusu hiç ağır değil aslında ama sevmemiş olabilirsin tabi :/

    ●Kozmetik Bulvarı●
    Hehe teşekkür ederim,synerger öldürdü beni hiç sorma :)Yeni aldıklarımı hemen bitireceğimi sanmıyorum ama bakalım,Bayramda yenidenmi indirim olacak A.A bilmiyordum ben olursa maybellinede %50 olsun istiyorum artık alacağım pek birşey yok.

    ●Nihanla Makyaj Nihan●
    Gördüm seninkileride balım,(: İveeett Yiriim !'' yuppiyyni :))

    ●Pembe dudaklar●
    Aynen öyle oldu bendede ((= GliSs şampuan tam kafama göre bulduğum şampuan sürekli değiştirmemek lazım saç tipine yapısına göre alıcaksın kullanıcaksan.

    ●Gamze Makkay●
    Aynı şey için onun içinde geçerli canım :)Ama saçlarımdan gerçektende o sesi duyduğum olmuştu elseve kullandığım zamanlar gıcırrt diye :)

    ●Aysel Kaya●
    Üff ne biliyim artık bende şaşırdım aysel:S :)
    Bende zorlanıyorum bakıp araştırmasam önüme çıkacağı yok yeni şeylerin,hehe yandık kine yandık ! (=

    YanıtlaSil
  13. oh oh ne guzel bitenler :) darisi bana :)

    YanıtlaSil
  14. ●Burcu y●
    Umarım biterler burcu =)

    YanıtlaSil
  15. Bitenler yazilarina bayiliyorum. Gliss sampuani her yerde gördüm denemem lazim

    YanıtlaSil
  16. Aynı şekilde bende bayılıyorum hemde yazmasıda ayrı bir zevk veriyor insana,şampuanın varsa değiştirmeyin sürekli canım,saç sonuçta sonra farklı etkiler oluyor değiştirdikçe.

    YanıtlaSil
  17. Ojelerin içine aseton damlatmak, ojeyi diriltmek yerine daha beter yapıyor :) Bir daha böyle bir sorun yaşarsan aseton yerine 1-2 damla tiner veya oje çözücü damlat, farkı göreceksin :) Ben Kalyon'un Oje Çözücüsünü kullanıyorum ve çok memnunum :)

    YanıtlaSil
  18. ●Elif nur●
    Of evet ya:( Çok iyi oldu bak bunu söylediğin kalyonun çözücüsünü görmemiştim hiç onu alayım bari bulunsun depomda,teşekkürler;}}

    YanıtlaSil

𝓢ö𝔂𝓵𝓮, 𝓹𝓪𝔂𝓵𝓪ş, ç𝓸ğ𝓪𝓵𝓼ı𝓷 🍁