28 Haziran 2013 Cuma

SYNERGEN ''ǤÜL'' İÇERİKLİ TONİK ۩








Rossmanın bu toniğinin köpürmesini farkedene ve sivilce çıkarana kadar aramız iyiydi :(

Evet cildi yumuşatıyor ama gözenekleri kapatmıyor !

Yağlı görünümü engellemeside iyi onun dışında hiçbir özelliği yok sıfır !

Nemlendirici kullanmayayım cildim çok kuru diyenler alabilir,belki size iyi gelir :)

Yahu arkadaş adı üzerinde toniksin sen !Aşağıda resminide çektim sanırsınki temizleme jeli resmen köpük köpük oluyor bunla yüzümü sildikten sonra suyla yıkıyorum bide düşünün artık nasıl eziyetttt )=

Zaten tereddüt ederek almıştım sabah akşam farklı tonik kullanıyorum diğeri bitince mecbur kalıp uygun fiyatlı  olsun diyip bunu almıştım hemde deniyeyim bakayım bazı arkadaşların hoşuna gitmiş belki banada gelir hesabıyla aldım amma tekrar tekrar almam !Piyasamızda okadar tonik varken sizde sakın bunu almayın aldırmayın alanada MANİ olun !! :))

Almadan önce çok dikatli baktığınızdada içerisinde uçuşan minik minik sanki yiyecek parçacıkları gibi birşeyler var artık kullanılan extrenin kalıntılarımı başka birşeymi bilemedim fakat hepsinde var en azından benim gördüklerimde vardı!


Meyve kokuludur demiş ama içeriğinde gül yok,fakat ürün baya baya gül kokuyor :/Ne yazıkki rosa kelimesini göremedim,bu ayki dergisindede güllü diye geçiyor rossma'nın kendi sitesindede güllü diye geçiyor buradan bakabilirsiniz http://www.rossmann.com.tr/urundetay.php?id=561 ...Ben bu işi çözemedim işin açıkcasını söylemek gerekirse :)


DURUM BU !

Şuanda kendisini ziyan etmemek ve rencide etmemek adına boyun bölgemde bol bol kullanıyorum ama fakat ! Tekrar Almıyacağım bir üründür kendileri !Yinede bütün bu köpürmeye rağmen yağlı ve karma ciltli arkadaşlarım''dur bende deniyeyim belki işe yarar iyi gelir umudundaysanız takdir sizin!!!




SEVGİLERİMLE :*
İYİ HAFTASONLARI OLSUN !





7 yorum:

  1. İlahi Kokoş çok güldüm ^_^ O kadar güzel yermişsin ki kikirdedim durdum. Sevmemene rağmen yine de yazık etmemişsin toniğe :)

    YanıtlaSil
  2. Aaa kopurme sorunu ve iceriginde yuzen seyler sadece benim tonigimde var sanmistim. Ben de surdukten sonra kopuruyor hatta pamuk da sanki sabunlu suyla islatilmis gibi oluyor. Icerigindeki parcaciklar baya canimi skmsti hatta bunlar ne diye o yuzden kullanmayip biryere kaldirdim. Rose gecmemis gercekten ama cicek ozutleri oldugu yaziyor belki gul agirliktadir. Bende sevmedim bu tonigi ne yazik ki cope gideceklerden :)

    YanıtlaSil
  3. Canım rosa almancada pembe demek içeriğinde steig diye birşey geçiyormu ona bak istersen.. köpürme olayıda cidden kötüymüş :/

    YanıtlaSil
  4. ✿Alice Makyaj Diyarında✿
    Oo ayıpsın canım,acayip tasarrufluyumdur :))hihi kikirdetebildiysem ne mutlu bana (:

    ✿Balböceği ile kozmetik✿
    :( İçindeki parçacıkları geçtim,ama köpürmesi adamı hasta edecek cinsden :/ Evet bende öyle düşündüm daha sonra canım çiçek özleri var çünkü.

    ✿Ceyda byjade✿
    Yok geçmiyor canım yukarıdaki resimleri incelemedin sanırım içeriğinde yok öyle birşey.Evet bildiğin yüz yıkama jelli tonik :)

    YanıtlaSil
  5. harbiden yıkama jeliymiş :)

    YanıtlaSil
  6. çok güldüm yaa yüz yıkama jelli tonik :D 2si birarada :D piyasaya sürelim bunu tutar bence :D

    YanıtlaSil
  7. ✿little butterfly✿
    Çok fenaa !!! [=

    ✿Ceyda Byjade✿
    :)))kesin kesinn,gel sürelim beraber başlıyalım bu işe,zaten çok üşeniyor insanlar jelden sonra toniğe :))

    YanıtlaSil

𝓢ö𝔂𝓵𝓮, 𝓹𝓪𝔂𝓵𝓪ş, ç𝓸ğ𝓪𝓵𝓼ı𝓷 🍁