27 Mayıs 2013 Pazartesi

☆Oje Tasarımı {5}☆









Yeniden bir oje görseliyle selamlar,hellööv kızlar!!







Serçe parmağımın tırnağına fazla sim sürmüşüm ondan öyle durmuş flormarın bol simli ojesinden sürmüştüm ama normalde parıl parıl parlıyor ve ne yazıkki ojenin kapağını sıkı kapatmadığım için kurumuş,katılaşmamış ama hamur gibi yumuşamış :(

Aseton döktüm şeffaf oje döktüm genede kendine zor geldi oje sanırım atıp yenisini alıcam hiçbir takdik işe yaramadı !!!İşte bu yüzden ben bir ojeye 10-20 lira vermiyorum,yazıktır çünkü değmez!

En son tırnaklarım kırılmıştı,hepsini kesmek kısaltmak zorunda kalmıştım hala baş parmağımın tırnağı yamuk törpülüyorum çünkü hergün yandaki kırık geçsin diye onu kesmemiştim,çok çabuk uzuyorlar maşallah deyin,bunun nedeni nedir bilmiyorum ama öyle badem falanda çok yemem ben,elim suyada çok girmez bulaşık yıkarken eldiven kullanırım,ama hızla uzuyorlar anlamadım gitti iyi birşey tabiki ama neyden kaynaklı bilemiyorum,çok su içerim ama ondan olabilirmi =}}


Çatlayan ojeler ilk çıktığında denememiştim simli simli çocuk gibi gelmişti heryerde beyaz ve siyah rengini aradım ama yoktu!

En son gimsada flormarın bu yukardaki simsiz normal simsiyah rengini görünce alayım dedim ve hayal ettiğim şeyi yaptım ilk çıktıklarında hemen kafamda böyle böyle olucak işte beyazın üzerine siyah olsa çok güzel olur dedim ve sonunda ojeyi buldum ve çatlattım!

Kafamda kurgularım ben genelde hayal ederim ona göre giyinirim ve onuda bulunca yaparım neticede öyle oldu yani bu benim ilk çatlayan oje deneyimim,umarım beğenmişsinizdir :))






SEVGİLER MUTLU HAFTALAR OLSUN 





8 yorum:

  1. Çok beğendim, çok tatlı olmuş siyah beyaz! Yalnızca çatlayan ojeler tırnaklara çok zarar veriyor diye ben artık kullanmamaya çalışıyorum ... :)

    YanıtlaSil
  2. Teşekkürlerr çok sevindim (: !! Evet resmen eriyerek tırnağın altına kadar asit gibi iniyor haklısın,farkettim bende :))

    YanıtlaSil
  3. Çok beğendim değişik bir Nail art olmuş :) böyle gördükçe ben de heves ediyorum :)

    YanıtlaSil
  4. Teşekkürler zuhalcim,beğenmene sevindim bende çok sevdim ilk çatlayan denediğim için :)Yap bence dene en azından güzel yapacağından umutluyum (:

    YanıtlaSil
  5. Tişikkürler bibiğim ♥ ♥ ♥

    YanıtlaSil
  6. ellerine saglık.. ben de altına altın sarısı tonunda oje sürüp üstünü siyahla çatlatmıştım kolay leopar tırnaklar olmuştu.. ton tutarsa hoş olabiliyor denemek istersen diye söylemek istedim=)

    YanıtlaSil
  7. Çok sağol shivaa,ay ivit leoparı çok severim güzel fikrin için teşekkür ederim Sevgiler (:

    YanıtlaSil

𝓢ö𝔂𝓵𝓮, 𝓹𝓪𝔂𝓵𝓪ş, ç𝓸ğ𝓪𝓵𝓼ı𝓷 🍁