29 Mayıs 2013 Çarşamba

Çöpe Чollananlar -3- ஜ









 Head&Shoulders Aloveralı Şampuan 

Bir şampuandan daha böylesine nefret ettim ben:[[

Yarıladım ama daha fazla dayanamadım,kullanmayı bıraktım.

1.si kafa derimi kaşıdığım zaman elime beyaz beyaz kepek gibi temizlenmemiş gibi şeyler geliyordu,resmen soyuluyor gibi !

2.si büyük ihtimal aloveradan dolayıydı çünkü ''gözlerimi kaşındırdı'' !Mikrop kaptıkdan sonra anında bıraktım şampuanı dahada zarar vermesin diye !

Fiyatını haketmedi 11TL verip rossmandan almıştım://

Temizlemesi güzel değil öyle saçı gıcır gıcır temizlemiyor.

Normal saçlar için olanını almıştım,fakat sanki içinde krem varmış gibi yumuşattı saçlarımı.

Tekrar almammm bu markadanda uzağım artık !hayatımın şampuanını kullanıyorum şuan diyebilirim zaten bana ya gliss ya elseve yarıyor başka şampuanlardan fayda göreceğimi sanmıyorum!


Banyo sırasında saçlarınızı öne doğru eğip şampuanlıyın aynı zamanda masaj yapın daha hacimli olduğunu göreceksiniz ve aynı zamandada kirlenme süresinin geciktiğini göreceksiniz.
Saçla ilgili 2.söylemek istediğim şey:hergün 70-80 tel saç dökülmesi çok normaldir sakın korkup ay saçım dökülüyor demeyin çünkü normal !

Akad Gardi Saç Spreyi

 Saçlarınızı çok güzel sabitleyen,helede maşa yaptıkdan sonra sıktığınızda kalıcılığını artıran güzel bir sprey,kokusuna bayılıyorum gün boyu mis gibi kokusu geliyor burnunuza,tekrar alırım ucuza bulursam.



Rosense Gül Suyu

8TL gibi bir fiyatı vardı galiba çok memnun kaldım hafifce,güzelce, nazikçe temizliyor,tekrar aladabilirim başka bir markada deneyebilirim otacı olabilir,onuda beğendim kokusundan anlıyorum zaten has olduğunu.

Yves Rocher Kayısılı peeling 

Ne çektim ben bundan arkadaş anlatamam!

İlk başlarda çok sevmiştim tamam kabul ama hem zor bitti,hemde tanecikleri küçük zor peeling yapıyordum yüzüme,süngerle yaptım zaten başka türlü olmıcaktı.

Gözümede kaçtı evet oda oldu,zaten şuan mikrop kaptığından dolayı şiş içi geçmedi ! 

Birde bu kaçtı daha öncede kaçmış olabilir gıcık oldum bu peelinge çok övüldü ama temizlemesinden kokusundan başka hiçbir özelliği yok !Son zamanlarda bitirmek için hergün kullandım....

Tekrar almıyacağım tavsiye etmiyeceğim bir ürün !



Yumoşun ıslak mendillerini bitirdim,makyajımı ellerimi temizlemek için çok sık kullandım 64 tane falan mevcut,kendileri yumuşatıcı'nın yanında hediye olarak çıkmışlardı güzel temizliyor nemlendiriyor ama sulu sulular,yani para verip almam ben bunlardan ama annem çok sevdiği için alıyor.

Snifin leoparlı olan mendilini bitirdim,hergün lazım olan bu mendil yeni bitti çok memnunum çok dayanıklılar tavsiye ederim 2TL'ye gratislerde bulabilirsiniz,içinde 10 tane var.



Farmasi'nin tester boyu gündüz kremini ve serum fondöte'nini bitirdim,güzeldiler,bir tane olduğu için anlamam mümkün değil ama büyük boyunu belki ilerde deneyebilirim.İlk deneyim için cidden çok güzeldi özellikle serum fondöten.


Yara bandı şekilli olanlardan diasadan almıştım,çok şekerlerdi işimede yaradılar ayaklarımın arkası sürekli yara olduğundan dolayı ve aradada sakarlıkla parmağımı kestikden sonra kullandım bitti 2,3 tane kaldı onuda babet giymeden önce yapıştırıcam biticek,kaygan yüzeye sahip  olduğundan dolayı  yapışkanı hemen çıkmadı,deneyebilirsiniz helede çocuğunuz felan varsa sevecektir :))



Avon Clearskin Kil Maskesi 

Sonunda bitti!Yüzümü yakan saçma sapan bir maskeydi en sonunda düzenli olarak hamam kültürüm olduğu için oraya gittiğimde vücuduma sürüp bekleterek bitirdim,güzel bir temizlik hissi verdi vucüdumda ama en son karnım yandı hemen suyla yıkadım yani yakan bir yapısı var,zor kuruyor,kısaca sevmedim almam !


Neutrogena El Ve Tırnak Bakım Kremi 

Tırnaklarıma iyi gelen besleyip kırılma sürelerinide geciktiren güzel bir kremdi buda çok severek kullandım ve bitti:( yılbaşı indiriminde migrosdan 5TL'ye almıştım ve daha yeni bitti düşünün artık ve hergün sürdüğüm halde bitti.Ben gece uyumadan önce ellerime sürüyordum öyle kullandım sizede tavsiyem alıp denemeniz normal fiyatı 8 ila 10tl arasında değişiyor.

Yoğun bir yapıya sahip ama çabuk emiliyor masaj yaparak uygulayın seveceğinize eminim!Yenisini aldım bile ama parfümsüz olan yoğun bakım kremini aldım migrosdan,el ve tırnak kremi olarakda vaseline markasını denemek istedim bu sefer.



 Avon Saç Serumu

Kendisi 7TL ama indirimlerde bu fiyatta,ve 30 ml birşey saçlarımdaki kokusunu ve yumuşaklığını çok sevdim.Birde ''ay serum işte saçlarıma bakıyorum besliyorum''demenin  havasınıda sevdim :)

Argan yağlısının kokusunu ve dokusunuda merak ediyorum,şahsen tekrardan alırmıyım,almazmıyım belli olmaz yeni bir serumda deneyebilirim,kızılayda çoğu yerde bu fiyata satılıyor bu tarz pompalı ürünler araştırıp ettikden sonra bakıcam durumlara.

Yağlı bir ürün ama saç onu hemen emmesede bir süre sonra emiyor.Yalnız tekrar söyliyeyim saçımdaki kalıcı kokusuna bittim çok hoş kokuyor tarif edemiyiciğim !!

Siz yinede denemek isterseniz deneyin kötü bir ürün değil pompalı oluşu kullanışlı,bir okadarda sıkarken kenarlarından akıyor,cam şişeyi silmek lazım her sıkışda.

Watsons Böğürtlenli Duş Jeli

Ben böyle küçücük ürünleri duş jelim biterde jelsiz kalırım falan diye alıyorum,birde artık mini boy şeyler alıcam bitirmesi daha çabuk oluyor.

Kasa önünden 50 kuruşa aldığım duş jeli'nin temizlemesini sevdim diyebilirim tekrar görürsem alırım,yalnız şişesini atamadım kıyamadım nasıl değerlendiririm bilmiyorum,tıpasıda yok yani ağız kısımı delikli değil,fikirleriniz varsa bunun için yorumlarınızda eksik etmeyin.


Avon Ruj:Hehe  ruj bitirdim hatta sonunuda fırçayla alıp sürmeye çalıştım deldim uzun süredir benimleydi ama gramıda azdı rujun,adını sanını bilmem ama harika ötesi pembe rengi vardı hafif parlak güzel bir pembe,tekrar görseydim alırdım ama hatırlayamadığım için kaldı öyle.


Oriflame Very Me Renklendirici(RED):

Yanarım donarım heryerde bunu ararım ! Tam bitmeye yakın,yaklaşık 6-7 aydır kışdan beri bu ürünün kırmızı rengini arıyorum oriflamede,dergidede göremedim sorduğum kişilerdede yoktu,sadece pembesi vardı zaten herşeyin pembesi oluyor benim istediğim renk olmuyor !

Okadar güzel bir kırmızısı ve doğal bir duruşu var,sırf bulamadım diye gittim gratisden prom Qeen aldım ama bunun kadar tatlı,bunun kadar kırmızı ve doğal durmuyor yinede seviyorum onuda.

Biticeğini kaldırılacağını bilip etseydim 4-5 tane alırdım emin olun okadar çok sevdim ben bunu  3,5ml falan ama baya idare etti kendisi beni jel kıvamında öyle çokda su gibi değildi.

Şimdi watsonslarda kasa önünde tene göre renk değiştiren rujlar var 10TL'ye rujların renkleri yeşil mavi mor falan geçen denedim bileğimde birkaçını gayet güzel durdu hatırlamıyorum ama bir tanesi doğal pembeye yakın kırmızı bir tondu elimi heryerimi yıkadım banamısın demedi çıkmadı proom bitsin gidip onu alıcam,aklınızda olsun sizinde,benim çok hoşuma gitti doğal ton yada kalıcı ruj altı birşey alıyorsanız gidip bir deneyin diyorum ben çok beğendim o rujları.






Benim mayıs ayı bitenlerim bu şekildeydi umarım yararlanıp bilgi sahibesi olmuşsunuzdur.

'''Sevgiler Görüşmek Dileğiyle'''<3


GÜNÜN ÖNEMLİ BİLGİSİ !






10 yorum:

  1. Ne çok şey bitirmişsin, tebrik ederim. ^^

    YanıtlaSil
  2. tebrikler canım. yves rocher peelingi sevmemene üzüldüm ama bazı ürünler kişiden kişiye değişebiliyor bendede aynı sorunlar oluyor maalesef

    YanıtlaSil
  3. aa yumoşun ıslak mendili mi varmış ilk kez gördüm :)

    YanıtlaSil
  4. ✿Oje balon oje✿
    Teşekkürler balım :)

    ✿likea-a-cat✿
    Ay gururlandım tatlım teşekkürler(=

    ✿Makyajlı haller✿
    Çok sağol,Yani canım tanecikleri küçük seveni tatmin edebilir fakat herkez yoğun tanecikli ve iyi yapan peeling istediği için seveceklerini sanmam.

    ✿Aysel Kaya✿
    Bende annem eve getirene kadar bilmiyordum,taaki eve yumoşla birlikte gelinceye kadar,:)al sende bebişin altını silersin çok yumuşak yapısı var primanın aloveralısı gibi :)

    YanıtlaSil
  5. okurken yoruldum yahu :) cogu kullanmadıgım urunler yuzunede surme bence o ıslak mendıllerı keza yuz popodan hassastır ;) helekı goz aman haa diyeyım.

    argan yagı safısınden kullanıyorum ben argan yağlı dıyınce kandırmaca gelıyor ne kadar argan var ıcınde dıye :/ argan kotu kokan bır yağ guzel kokuyorsa katkılıdır mutlaka kotu dedıysem kalıcı bır kotu degıl ısıtırken elınde agır kokuyor surunce kalmıyor ama ;)

    YanıtlaSil
  6. Ne kadar çok şey bitirmişsin gerçekten :) Neutrogena el kremi gerçekten muhteşem :) kremde onun üstüne tanımıyorum :) blogun çok şekermiş bu arada :) benim blogumada beklerim ; http://pamuk-sekeer.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  7. ✿Bedia cıngoz✿
    Canım seni yorduğum için üzgünüm :)Yok yüzüme sürmüyorum genelde bb krem sürdükten sonra ellerim batıyor yada eyelıner bulaşıyor parmaklarıma bununla silmek çok kolay oluyor :}}
    Tabi yeeea,aynen bende inanmıyorum argan yağı normalde çok pahalı tek başına.

    ✿Pamuk Şeker✿
    Fazla makyaj ürünü olmasada bitiyor işte:P Evet on numara neutro tek geçerim :)

    YanıtlaSil
  8. evet yorma beni rica ediyorum :D

    doa da var argan onu alıp denemeyi düşünüyoırum ne kadar gerçek bi bakmak lazım

    sürmüyorsan süper ;)

    YanıtlaSil
  9. Onlarada inanmıyorum ben çok pahalı değil çünkü argan margan yalan yahu,en iyisi saf zeytinyağı ! yada kayısı yağı argan çıktı diye popüler oldu boşversene...

    YanıtlaSil

𝓢ö𝔂𝓵𝓮, 𝓹𝓪𝔂𝓵𝓪ş, ç𝓸ğ𝓪𝓵𝓼ı𝓷 🍁