7 Nisan 2013 Pazar

☆Günün OJ£ Tasarımı☆

Ojelerle aram genelde iyidir ,Nail Art tarzı şeyleri nadirende olsa yapmayı seviyorum,zevk işi bir nevi,boş vaktiniz varsa yada çoksa uğraşmaya değer bir terapi aslında.
Birkaç tane malzemem var tabi abartılı değil herşeyden fazlasıyla yok kalemiydi,şeritleriydi gerek duymuyorum çünkü bayağı bi maliyetliler kendileri.
Bir doluda oje çeşidi çıktı keşke bir oje 5-6 sürümlük olsaydıda hepsinden alsaydım ama alıyorsun duruyor,e sürekli kullanmadığıma göre kuruyup gidiyor sonra yazık oluyor,iyiki 1-2Tl ye oje varda alıyoruz 10-20tl lik oje alsam heralde hergün kullanırdım kurumasın yazık olmasın okadar para verdim diye.( :
Çıkmadık tarz kalmadı kadifesinden tutunda havyarına kadar çeşit çıktı,büyümeyede tam gaz devam ediyor markalarda çeşit çeşit yapılacak iş ve fikir çok!
Çoğu zaman ince uçlu fırçalarımla kendim yapıyorum ve çiziyorum birşey yapıcaksamda.
Bu şekilde değişik denemeler yaptığımda sizlerede fikir olsun diye paylaşıcam.


Bugünkü ojelerime bakalım isterseniz nasıl yapmışım kısaca yazayım!

Fotoğrafdaki ojelerin 3 taneside Golden Rose marka,ilk önce sağ tarafta görülen yeşil ojemizden bir kat sürdük.
Daha sonra resimde olmayan resim esnasında unuttuğum yine golden rose marka siyah ojemizin kenarlarıyla yeşil ojenin üzerine ay&parantez şeklinde gibi leopar motifleri çizmeye başladım.
Kuruduktan sonrada golden rose'nin nefis bir altın rengi olan ince uçlu nail art fırçasıyla ortalarına noktacık koydum.
Altın rengi yerine gümüş yada metalik bir gride harika durur.
En son sabitlenip çabuk bozulmaması amacıylada parlatıcı ojesini sürdüm ve bitirdim.
Elite marka olan ortadaki ojeyide sadece yüzük parmağıma sürüp denemek istedim ama sanırım çok hoşlanmadım simsiz daha güzel durdu leoparlı tırnaklarım.





Leopara hayran biri olaraktan bu hafta'nın nail artı diyorum ben buna,değişik ve güzel oldu,yeşil zaten sevdiğim bir renk bana yakışan bir renktir,çok cartta kaçmadı bu renk bir yeşil,kıyafetimle de uyumlu idi.

Resimlerin altındaki leopar deseni ne dersek şayet''Gratisten aldığım leoparlı mendildir bu arada,görsellik açısından ellerimin altına sereyim dedim.

Umuyorum hoşunuza gitmiştir,bir dahaki oje mevzusunda bir başka ^Nail Art^yapana denk görüşmek üzere diyorum.
Diğer seferede ojelerimle birlikte bendeki mevcut bulunan az ve öz olan nail art malzemelerini göstereceğim.
SEVGİLER  


9 yorum:

  1. Çok hoş olmuş ^_^ Bende 3 senelik bile oje var kurumuyorlar öyle. Hem kurusalar da kalyonun oje çözücüsü var damlatıyorum iki damla hemen eskisi gibi oluyorlar :)

    YanıtlaSil
  2. Alice=>:))Çok teşekkür ederim,biliyorum onları yinede eski performanslarını sergilemiyorlar çabuk çıkıyorlar tırnaktan,Değmez diye düşünüyorum yani alırım alırsam ama acırım bir ojeye okadar para verirken oyüzden gerek yok hani.

    Süslü=>Teşekkürler (:

    YanıtlaSil
  3. çok güzel olmuş bana yakın oturan biri lazım böyle süslemeleri ben hiç beceremiyorum bir de nail art seti falan aldım ha çok yapabiliyormuş gibi.. :-)))

    YanıtlaSil
  4. Beğenmene çok sevindim,ve hoşgeldim bloğuma:))
    ''Şu desenli tabakalar yokmu hani üzerine oje sürüyorsun hop süngerin üzerine bastırıp,tırnağa da baskı uygulayıp desen kalıyorya en kolayı,güzeli onlar aslında.Onlardada çiçek,böcek,yıldız felan var tunalıda görmüştüm aslında bir ara bir tane alabilirim uygunsa,sende vardır onlardan sanırım bir tabakada 5-6 çeşit vardı sanırım onları ilk lisede görmüştük stajer kızlar gelmişti gaziden o zamanlar daha uygundu fiyatları inş.gene ucuzdurlar...(-=

    YanıtlaSil
  5. leopar desenini ben çok severim bu da hoş bir çalışma olmuş:)

    YanıtlaSil
  6. Evde birisi olucak bunları yapan yardımcı ne güzel olurdu(: insanın kendi yapmasıda güzel bir okadarda zor oluyor kimi zamanlar teşekkürler :)

    YanıtlaSil
  7. hehehe süper olur ben kardeşlerimle görüştüğümde hemen onlar üzerinde çalışma yapıyorum,deneklerim onlar :)

    YanıtlaSil
  8. Ya ya! nerdeee (=Benim bir kız kardişim bile yok ablaaa dicekk kimsem yokyavv :))

    YanıtlaSil

𝓢ö𝔂𝓵𝓮, 𝓹𝓪𝔂𝓵𝓪ş, ç𝓸ğ𝓪𝓵𝓼ı𝓷 🍁