21 Mart 2013 Perşembe

SAÇ BAKIM ÜRÜNLERİM !


İlk baştan gidelim,bu Oriflame'nin 100 ml'lik HAIRXrepaır therapy(overnigt treatment)yazan saç için olan gece onarcı bakım,anlamına gelen saç spreyini yaklaşık,tahminimce 2 senedir benimle,arkasında yazılana göre son kullanma tarihi:Ex:05.13 yaklaşık 2 ayı var bitirmem için,şuan sık kullanıyorum,alkol yoğunlukta ama sıktığımdan bir süre sonra yağlı hissini farkedilir derecede hissediyorsunuz.
Arkasındaki bilgilerde en ufak bir türkçe açıklama yazmadığı için fazla bilgi veremiyeceğim.
Saçlarımın uçlarını çok güzel nemlendiriyor kırıklarıda önledi diyebilirim ben sevdim bu ürünü fazla takip etmiyorum ama baktığım zaman kataloglarda göremiyorum ürünü,bulursanız kaçırmayın derim. 
DOWN UNDER NATURALS:Gratisden 10.TL gibi bir fiyata aldım henüz 1 kere kullandım kokusu güzel,1 kere kullanmaya göre hoş bir etki bıraktı.
-Anında onarıcı etki
-Durulanmaz
-Saç kırılmasına karşı koruma
-Parlaklık ve yumuşaklık
Yazdığı içün aldım daha çokda saç kırılmasına karşı koruma yazdığı için ve durulanmadığı için atıldı sepete.
Kullanıp bitirebilirsem ki bu biraz zaman alabilir İşte ozaman daha iyi yorum yapabilicem.
Avon Advance Technıques/SAÇ SERUMU/:30'ml lik bir seruma göre güzel bir ürün çok mu güzel derseniz abartmıyacağım,
Öyle çok güzel 4,4'lük diyemem yani aman aman bir ürün değil ama vaad olarak yumuşatıyor saçlarımın güzel kokmasını sağlıyor kalıcı bir koku değil zaten hafif bir kokusu var aynı kavun kokusu gibi,
Her banyodan sonra sürüyorum,bazen üşendiğim için ara verip haftada 1 kez kullandığımda oluyor,uçlarına yedirerek sürüyorum,saçlarım omuzlarımda ama bir-iki pompa yetmiyor oyüzden her bir bölgesine kuru kalmıyacak şekilde sıkıyorum birkaçkez,ellerimle yedirerekten iyice emmesini sağlıyorum,yalnız saç diplerine gelmemesine dikkat etmelisiniz,yağlanma yapabilir!
Kırıklarada iyi geliyor diyebilirim daha parlak daha güçlü gözüküyor saçlarım,neredeyse bitmek üzere biterse belki başka serumlar,çeşitler deneyebilirim uygun fiyatta güzel etkiye sahip bitkisel bir yağ yada serum bulabilirsem alırım.Fiyatı:İndirimde 7&8'TL idi.

Benim saç bakım ürünlerim bu kadar başka birşey yapmıyorum,saçlarımın durumu iyi şuan için bu ürünler yeterli geliyor.
Sıradaki yazılarım:Şampuan*saç kremi,Saç spreyleri,Saç açıcılar ve saç şekillendiriciler üzerine olucak.

DİPN♡Ƭ:Banyodan sonra saçlarınızı havlu ile kuruturken özellikle uçlarına gelince emdirerek,bastırarak kurutmanız daha iyi olacaktır,aksi taktirse saçlar ıslakken üstüne birde sert bir havluyu saça sürte sürte kuruttuğunuzu düşünürsek kırılmasına zarar görmesine  yol açarsınız,saçlarımız bizim için önemli ise buna dikkat edelim.

Vakit ayırıp okuduğunuz için teşekkürler Sevgiler












2 yorum:

  1. Ben saçım için Head&Shoulders kullanıyorum.Banyodan çıktıktan sonra da argan yağı sürüyorum.İnanılmaz saçları canlandırıyor.Bloıgunu takibe aldım canım.Bana da beklerim.İstanbuldaki farklı mekan ve lezzetlerle ilgili paylaşım yapıyorum.Sevgiler..

    YanıtlaSil
  2. Bende yeni şampuan arayışındaydım aslında,şuan ki şampuan bitmek üzere bu yorum çok yararlı oldu benim için teşekkürler,istanbulda değilim ama,genede bakarım bloğa.
    sevgiler

    YanıtlaSil

𝓢ö𝔂𝓵𝓮, 𝓹𝓪𝔂𝓵𝓪ş, ç𝓸ğ𝓪𝓵𝓼ı𝓷 🍁