21 Mart 2013 Perşembe

Saç Açıcı Sular & Saç Şekillendiriciler ˙·٠٠•●



İki saç açıcıyıda kuaförümden almıştım tahminen fiyatları 10-15.tl arasındaydı bayadır kullanıyorum  çokda memnunum piyasadaki bazı ürünlere nazaran çok iddalılar.
TOTEXEn sevdiğim açıcılardan birtanesi bu 2.bitirişim olcak ve en güzel kokan açıcılardan birisi totex bana göre,bitince önceden kullandığım Gliss'in saç açıcılarının diğer çeşitlerini almayı düşünüyorum tabi down underı da bitirdikten sonra.
ALİXBunun kokusu aynı hindistan cevizi gibi yapısıda su gibi sanki hiç beğenmiyorum,deneme amaçlı almıştım çok kullanmadımda zaten,atmadım duruyor öylece garip garip,içini döküp su doldurabilirim nasıl değerlendireceğimi bilemedim.
کŞekiLLendiriciler





Elidor Işıltılı Wax:Sol tarafdaki Elidorun saç şekillendirici wax'ı fakat lakin ben üzerini soyduğum için ismi yazmamakta.
Açıklaması internette yazdığı kadarıyla yazıyorum:Saçı yağlandırmayan ve sertleştirmeyen yapısıyla,saça şekil vermenizi kolaylaştırır.Kuru saçın geneline uygulandığında saça canlı ve dolgun bir görünüm kazandırırken,uç kısımlara uygulandığında belirgin şekiller elde etmenizi sağlar.Sağladığı doğal parlaklık sayesinde göz kamaştırıcı bir görünüm verir.
-Kokusu Müthiş!şekillendirmeside güzel,saçlarımın uçlarına yada düzleştirdiğim zaman yukarı doğru elektriklenen saç tellerim için kullanıyorum,tutucu ve ıslak bir görünüm vermesini cool bir görüntü sergilemesini seviyorum 2012 yazında almıştım,yarısına geldim sayılır biterse alabilirim tekrardan.
Fiyatı:8 tl civarındaydı.
EvokatiV:Jel kıvamında bir ürün,yani saç tutucu,kalıcılık sağlayıcı özelliği var,geceden düzleştirip sürdüğümde sabah bir kez üzerinden düzleştiriciyle geçtiğimde hiç bozulmadı!normalde çok çabuk bozulur saçlarım her ne kadar düzleştirsemde illa biryeri kıvrılıverir,saçlarımın yapısı*normal telli,dalgalı bir saç yapısında,gerisini siz düşünün.Kuaförden almıştım bunuda internette'de satılıyor sanırım bilgim yok.Fiyatı:35-40Tl arasında.

Sevgiler 







Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

𝓢ö𝔂𝓵𝓮, 𝓹𝓪𝔂𝓵𝓪ş, ç𝓸ğ𝓪𝓵𝓼ı𝓷 🍁