4 Ocak 2022 Salı

LOREAL | MATRİX ŞAMPUAN MASKE SERİSİ


Merhaba !

En sevdiğim markalardan olan olan loreal saç bakım ürünlerini kullandığım 
kadarıyla sizlerle paylaşıyorum.

Sevgili Lorealcontentpro ailemden gelen harika bir seri ♥️ 
Öncelikle ne işe yaradığına hangi tip saçlar kullanıyor özelliklerine bakalım. Bu arada dip not 📌 ürün sarışınlara özel değil sadece açma işlemi yaptıran herkes için geçerli.
~
Unbreak My Blonde onarıcı ve güçlendirici sistemi, renk açma işleminden dolayı zarar görmüş ve yıpranmış bütün saç tipleri ve şekilleri için bağ güçlendirici bakım sağlar. İçerdiği sitrik asitle, zayıflamış saç tellerini güçlendirir, parlaklık ve yumuşaklık katar.
✨Unbreak My Blonde sistemi 3 adımdan oluşur: şampuan, bakım kremi ve durulanmayan bakım kremi. Unbreak My Blonde sistemi düzenli olarak kullanıldığında sıradan şampuanlara göre 3 kat daha güçlü saçlara sahip olmanızı sağlar.
✨Renk açma işlemi görmüş ve yıpranmış saçları güçlendirir. İçerdiği sitrik asit ile zayıflayan bağları güçlendirirken saçın ihtiyaç duyduğu temizliği ve yoğun bakımı sağlar. Unbreak My Blonde sisteminin düzenli kullanımında sıradan şampuanlara göre saçlarınızın 3 kat daha güçlü olmasını sağlar.

💿Birkaç yıkamadır kullanıyorum gerçektende o dolgunluğu güçlenmesini hissettim diyebilirim. Saçlarımın o en son sarı açma macerasından sonra tövbe etmiştim halada öyle😅 bıdaha asla tamamı sarı olmıcak! Neyse, şampuan sac kremi ve durulanmayan bakım şeklinde kullanıyorum. Şampuan tek basına cok ıyı kopürüp sacları kreme ihtiyac hıssettırmeden yumusak yapıyor zaten. Ama kremde loreal boyalarının içinden cıkan maskeden farksız sanki tam boy hali o derece başarılı. Kokuları parfümsü tropik gıbı tek sevmediğim bu oldu daha güzel bı koku olabılırdi ıcındekı ama boşverin işlev onemlı. Bitirince youtube bıtenlerimde anlatacağım mutlaka izleyin. Renk olarak krem beyazı dışı mor diye içi renkli sanılmasın✌🏻️ ambalajda içerik kadar zengin ve kaliteli duruyor. 

 

Sizin tercih ettiğiniz marka veya markalar hangisi? 

Paylaşırsanız mutlu olurum ballar.


Sevgilerimle 

2 yorum:

  1. Güzel bir yıl sizinle olsun :) kaleminize sağlık...

    YanıtlaSil

𝓢ö𝔂𝓵𝓮, 𝓹𝓪𝔂𝓵𝓪ş, ç𝓸ğ𝓪𝓵𝓼ı𝓷 🍁