3 Nisan 2016 Pazar

FLORMAR ALWAYS IN SHAPE ..HIGHLIGHTER •٠٠·˙



Günaydın! Parıldayan güneşli pasparıl bir günden daha merhabalar diyorum,
bugünkü arkadaşımızda flormarın en son üretime sunmuş olduğu bu uygun fiyatlı güzellik..




Kavanoz kapak :P


Bendeki 2 numarası yani pembe alt tonlu bir aydınlatıcısı, diğer tonu ise daha broza kaçan bir renkti,bende koyu tonlar çokca mevcut olduğu içün pembiş alt tonuma uyan bir aydınlatıcıyada ihtiyacım varkene hemencecik aldım.


Fotograf çekmeye karar verdikten sonra kendinden geçip bu hale geldi :)) Sanırım ters döndü yamuldu, ama iyide oldu böylece,bileğimde denemeden önce bile içindeki ışıltıları daha da net görebiliyorsunuz .

 
Düm düz sürülmüş hali.


Buda tam olarak yayılmış hali. 

  • Göründüğü üzere pembe cilt tonlu bacılara çok uyum sağlıcak yakışıcak bir alt tona sahip.Ben kendilerini %50 de 12 tl ye aldım, iyide yaptım aslında. Gelgelelim eksilerine artılarına..
  • Eksi olarak;sürer sürmez eğer hızlı hareket edip bir fırça yardımıyla yaymassanız olduğu gibi kalıp gibi yapışıp kalıyor ve orada net bir şekilde çizgi halinde kalakalıyor ! Bu oldukça sıkıntılı bir durum, yani hız şart!
  • Diğer sıkıntılı nokta ise,ben yüzümde daha bi belli olur en azından ıslak bir duruşu olur diye düşünürken resmen en az bir şekilde parlıyor ışıldıyor:/ ha far sürmüşüm ha color tatto, kısaca tam olarak istediğim etkiyi alamadım.Anca ışık vuracakta vurur yüze aydınlatıcısı misaliii olacakta vay anam vayyss!! 
  • Artılarına gelelim;Hal böyle olunca nasıl değerlendirebilirim dedim,mesela allık bazı oldu bana :) hemde allıkları hemen silinenler için birebir bir allık bazı.Bazende ışıltı az geldiği için üzerine balmjovıdeki mary loo aydınlatıcıyı sürüyorum çokçok daha başarılı oluyor,tam istediğim etki.Özellikle tek başına burun üzeri,dudak üstü,ve kaş altında kendini belli ediyor.Hafif hoş bir ışıltısı var. İçerisine kesinlikle sim yok,ve yukarıdada yazdığı gibi jel formlu olduğundan ötürü,kısa süre sonra dümdüz çarşaf gibi düzleşiyor.
  • Fondotenımle yada bb kremımle karıştırıpta uygulama yaptığımda çok sağlıklı bir ciltle karşılaşıyorum, tek çekıncem cildimi biraz tıkıyormuyum ya gene bişiler çıkıcakmı ki''gibi sorular oluyor.O bakımdanda çok sık aralıklarla tüm yüzüme uygulamamaya özen gösteriyorum.
  • Fırça veya sünger namına,en iyi uyguladığım ürün ise,sanırım sünger oldu.Rt nin süngeriyle sık sık kullanıyorum çok daha başarılı oluyor. Diğer süngerler biraz kalıp gibi yapıştırarak bırakabiliyor.<
  • 15 ml olduğunuda düşünürsek,çokta üzüldüğüm bir ürün olmadı yani bitiririm ben bunu neticede boşada gitmez tarihi vaktide geçip bozulmada olmaz.Kokusu yok buarada,herhangi bir alerji yapmadı,herzaman ki olan sivilceler falan çıkıyor işte bundan ötürümü neyden kaynaklı onlarıda çözemiyorum.Almak yada almamak,denemek yada denememek size kalmış,bana kalırsa görsellerede güvenerek,ara ara flormarın %70'e varan indirimlerıne denk gelirseniz (onlıne sıtesinde oluyor genelde) gidip bir deneyin bakın,aklınıza yatarsada durmayın hemen alın. Hepinizi öpükledim,kendinize cici bakın,ışıltınız eksik olmasın hoşçakalın esen kalın.

ىevgilerimle 
...


5 yorum:

  1. Flormar markasinin denedigim her urununden memnun kaldim simdiye kadar ve bence uygun fiystli da en kaliteli urunleri genede onda buluyorum. Tabi diger markalarinda cok iyi urunleri var hakkini yememek lazim ama flormara karsi ayri bi sempatim var. Bu urunun keske bir de sari alttonlusunu yapsalardi 😕 pembe de bronzda bana hic gitmrz 😅 senin de elinde kalmamasina ve birsekilde degerlendilebilmene sevindim canim ☺

    YanıtlaSil
  2. Renk tonu çok güzelmiş fiyatıda çok uygun :)

    YanıtlaSil
  3. Kızkısmı:Evet bende ozellıkle teracotalarına allıklarına,teklı farlarına hayranım!:)Keşke sarı veyahut bronz olsa daha iyi olabilirdi.😅 Illaki değerlendırilir kuzum,çunku buyuk bır merakla almıştım ındırım oncesı görüp :)

    Süslü:İndirimleri değerlendirmece süslücüm :D

    YanıtlaSil
  4. Allık bazı olarak kullanma fikrini tuttum. Evdeki çabucak silinen allıkları kurtarmış olurum böylece :)
    Güle güle kullan ::)

    YanıtlaSil
  5. Kesınlıkle , herturlu değerlendirilmesi lazım ürün boşamı gitsin yahu :) sagolasın abloşum :*

    YanıtlaSil

𝓢ö𝔂𝓵𝓮, 𝓹𝓪𝔂𝓵𝓪ş, ç𝓸ğ𝓪𝓵𝓼ı𝓷 🍁