9 Şubat 2016 Salı

CAUDALİE İNSTANT FOAMİNG CLEANSER { Yüz Temizleme Köpüğü }


Günaydın !! 
Bugünde sizlere; Paraben,yapay renklendirici,hayvansal herhangi içerik barındırmayan özünde üzüm ve adaçayının bulunduğu,daha çok karma*yağlı ciltlere tavsiye edilen bu güzel doğala yakın üründen bahsediyor olacağım..



Ürünün yarısından çoğu bitmiş bir şekilde :) 150 ml ve neredeyse hergün sabah akşam kullandım bayağı bir bereketli çıktı. Tahmini 3-4 ay gitmiştir ve halada kullanıyorum,bu köpükya biter hemen diye düşünmüştüm ama beni yanılttı çokta severek kullandım.

♡ Kokusundaki o doğallığı bitkisel özleri hissedip almamak mümkün değil.Bu tarz cilt ürünlerini sürekli değiştirmekten yana değilim hep söylerim,fakat ufakta olsa hep bir şey çıkıp kenarından kösesınden memnun kalmadığım farklı beklentilere girdiğimden ötürü hemen arayışlara giriyorum. 
Bundada şöyle bir anlaşmazlık yaşadık olumsuzdan başlayacak olursak; Günlük olarak yeterli geliyordu,ama bir süre sonra farkettim ki akşamları eve geldiğim zaman yeterli derecede temizlemeye iyice arındırmış bir cilt bulamadığımı farkettim. 

 Hafif bir temizleyici,öyle gıcır gıcır temizlemiyor tabiki ama ciltteki kiri pası alıyor, o nedenden ötürü sabah için ideal bir temizleyici, ama akşam makyaj yapılmış bir cildi arındırmak için malesef yeterli değil.Bazen olmadı ama diyerekten ikinci kez köpük sıkıp yüzümü yıkadığımı biliyorum.İçine sinmedimi fenaa!! :D

 Cildi germiyor,yumuşak bir temizleyici,ardından bıraktığı hisde güzel. Herhangi bir alerjik reaksiyona sebep vermedi,açıkcası biraz çekinmiştim en başta, içerisindeki bitkisel özlerden dolayı,ne mutlu ki kötü sonuçlarla karşılaştırmadı.



Şimdilerde bioderma aldım sabah bunu akşam onu kullanıyorum,en azından
 bu bitene kadar o şekilde devam edeceğim. Sabahı akşamı ayrı kullananlar için kesinlikle tavsiyemdir! 


ڪےevgilerimle !



2 yorum:

  1. Denemekte fayda var nereden edindiniz acaba bu ürünü?Nerelerden ne kadara satın alabiliriz? :)

    YanıtlaSil
  2. Eczanelerde satılıyor, 50-55 arasında değişiyor şuanda fiyatıda :) herhangi bir eczaneden yada online satış yapan dermokozmetik ürünler satan internet sitelerinden araştırıp satın alabilirsin.

    YanıtlaSil

𝓢ö𝔂𝓵𝓮, 𝓹𝓪𝔂𝓵𝓪ş, ç𝓸ğ𝓪𝓵𝓼ı𝓷 🍁