13 Nisan 2015 Pazartesi

Rival de Loop |Lip marker| 01:Coral




Selamlar -> Sadece rossmanlarda bulabileceğiniz keçe uçlu bu harika renkteki rujunu anlatasım geldide geçiyor bilee...



Ucu sert ve keçe uçlu,buna benzer ürünler watsonslarda satılıyor bakabilirsiniz.

Buda arka kısmında bulunan dudakları hafifce parlatıp kurumasına bir nebze
 yardımcı olmak için işlevini yerine getiren, renksiz sert bir parlatıcı diyelim.

Bileğimdeki görünümü....
Birazdan aradaki farkı göreceksiniz çünkü bilekler eller her 
daim sizleri yanıltır alınca pişman olmanıza neden olabilir.Herzaman dediğim gibi rujları dudağınıza deneyerek kullanınız.


İlkindeki parlatıcısız, ikincisindekide parlatıcı sürülmüş hali.Bana kalırsa ben ilk görüntüye bayılıyorum ! tek kelimeyle o kadar doğal o kadar hoş duruyorki alınası gidip tekrar indirimde almayı düşündüğüm bir ürün.indirimde aldım ve  5tl den fazla para vermedim, sonuna kadar değer yani hatta fazlada veririm :D tamam abarttım biraz ama şu rengin hoşluğuna bakın .Tek olumsuz yanı kalıcılığı :( Evet malesef öyle, birşey yemesseniz kalıyor ama ufak ufak yemek yediğiniz zaman tamamen silinmeye başlıyor .

Dudağıma dur bi nemlendirici sürüp öyle kullanıyım deme şansınızın olmadığından bahsetmiyorum bile ;)) Ucu keçe olduğu için rengini vermiyor ve ucunu mahvetmiş oluyorsunuz.Dudaklar kupkuru ve temiz ve tabi peeling yapılmış olması gerekiyor güzel ve sağlıklı bir görünüm için. Beyaz tende harika duracağından eminim biraz daha koyu tenlerde kendini çok belli edip göstermeyeceği ortada.Kendileri bitmek üzere tekrar alasım var ama bakalım kısmet.Bu tonları seviyorsanız alıp kullanıp birde bayıla bayıla süreceğiniz bu ürünü tavsiye ederim.


丂 e v g i l e r





En sık kullandığım Sosyal medya adreslerim!







2 yorum:

𝓢ö𝔂𝓵𝓮, 𝓹𝓪𝔂𝓵𝓪ş, ç𝓸ğ𝓪𝓵𝓼ı𝓷 🍁