2 Eylül 2014 Salı

Çöpe Чollananlar -17 ஜ




Ağustos ayı bitenler....

Biraz geçirmiş olabilirim ama hem klavyemde harflerde sorun var hemde zaman problemim var ,Oyüzdendir ki kusuruma bakmayın diyorum hemen geçiyorum .



Lapitak:En çok severek kullandığım ayak kremiydi diyebilirim .Yapısı yoğun vazelimsi olmakla birlikte,hemen emilim sağlıyor.Tekrar alıcam,ayaklarımı,sert yerlerini yumuşacık yaptı...

Tanaçan :Mini kutucuk içinde 2 kullanımlık kadar sir ağda.Çubuklarda daldırıp uygulama yapacağınız bölgeye sürüp işlemi tamamlıyorsunuz.Kuaförümden almıştım fiyatını hatırlamıyorum ama pembe çok minik kılları bile alan bir ağda yapısı diğer sirlere göre farklı ben çok beğendim lakin tekrar almam fiyat açısından.

Ovex saç kurtarıcı krem:Güzel yumuşatıyor açıyorda ne biliyim yani öyle övüldüğü kadar birşey göremedim açıkcası ben k.bakmasın beğenenler :)  Yani birde şu var, saçlarımda aman aman bi hasar yok, kokusu hoş ama kalıcı değil.

Watsons Ağız çalkalama suyu:Çeşitleri aromaları denemeye devam ediyorum.Uygun olmuyor fiyatları artık,şuncazcık şey 3.3,5 tl yani  oyüzden rossmana sardırdım bu ara :P

The Body shop bademli el kremi:Çook hoşuma gitti 3 lüsünü bulduğum an kaçırmıcam yenı yıla doğru indirim oluyor 15-20 tl 3'ü..normalde tekı 15 . Beğendim ama çabuk bitti sanki :/ üzgünüm, kenevirlisini merak ediyorum uzun kullanımda nasıl acaba bakıcam artık.Yapısı sıvıydı bunun ama emilimi hoş kokusuda fena değil en azında ağır bir kokusu yoktu diyebilirim.


Oksijen mask : Her defasında almassam nolmazz,traş köpüğü adını verdim bitince alıciğim gene.

Kıhels testerlar;Gozenek kuçultucu dışında hepsini beğendim, fakat gozeneklere bir katkısı olmadı şahşen halaa loreal bazın yerini tutamaz.nokta ! 

SKIN BB krem:Mışhaa ve bu markanın hastasıyım ,imkan olsada daha çok şey denesem alsam diye o günü bekliyorum :*

Dermokil maske: Valla ben anlamadım bu ne garip maske, hem kuruttu hem sivilce oldu cildimde koku kötü çok sevemedim beee.Diğer çeşitlerinide deneyeyim yorumlarım.





Birdahaki bitenlere dek kendinize cici bakın görüşürüz kızlarrr...




3 yorum:

  1. Misshadan tek bir tane bb krem denemistim oda fazla gri durmustu acik tenimde, yoksa ama güzeldi diye hatirliyorum, maalesef almanyada satilmiyorlarki denesek :) gelsin ciciler ;)

    YanıtlaSil
  2. lapitak benimde baştacımdır:) gelsin yeniler o zaman dimi

    YanıtlaSil
  3. ♥vıva♥
    Evet güzel ,hem gri hem bana koyu geldi elimdeki mışha yazcam yakında yazısınıda fotoları hazırladım.Vivacım inş yapabilirim alışveriş bakalım :p

    ♥belgın♥
    ı love lapıtak :D İnş gelicekte birkaçtane var hali hazırda ama daha ihtiyaç çok bakalım elime para geçsinde bi .

    YanıtlaSil

𝓢ö𝔂𝓵𝓮, 𝓹𝓪𝔂𝓵𝓪ş, ç𝓸ğ𝓪𝓵𝓼ı𝓷 🍁