28 Haziran 2014 Cumartesi

Ufak bir alışveriş molası ...☃[ Aliexpres Fırça alışverişi ,blaa blaa... :)




 Uzun zamandır alışverişten uzak kaldım,kalmak zornda kaldım halada öyle.ühühhü...zatin doğru düzgün indirimde olmuyor.İhtiyaçlar dışına çıkamıyorum,bir çıkarsam..
neyse hadi alışverişime geçelim :D


Parfümüm bitmek üzereydi, bargellonın ürünü olan  raphellanın armanı kold adlı erkek parfümünü aldım :P miss gibi kokuyor hemde kalıcı.Yanında deodorantını hediye olarak verdi. Dawide gittim bu 3. alışım olan b-4 Anna sui adlı parfümünü aldım buna bayılıyorum değiştirmeden kullandığım ve sıkılmadığım ilk parfüm.Tavsiye ederim.Hepsi toplam 25 Tl tuttu...



Ahmet ümitin cep kitabı şeklindeki minicik kitabını 10 tl ye aldım .2 hikaye birden umarım sürüklenirim okurkene :))Bunu göstermeden edemedimmm çok şeker dimiğğğ,yumuşacık jelibonlar var içerisinde yeni çıkmış <3 Bitince içine ne koyabilirim bilmem ama bir köşede durur .

Aliden fırça alışverişi yapmamın en büyük katkısı selin :) Çok teşekkür ediyorum buradan ona,görmeseydim alamazdım gerçekten fırçaları zevkle kullanıyorum .Birazcık geç oldu ,sevgili abime söyleye söyleye en sonunda aldırdım.15 günden az bir sürede geldi 11-12 günde diyelim.Soldaki kese şeklinde bir bez parçasına koymuşlar. en ufak bir yamulma bozukluk yoktu.11 fırçayı 25-26 tl civarında aldım.


O en sağdaki minicik sık kıllı kabuki olan fırça varya hani, harika bir şekilde bb krem uyguluyor bayıldım,her sürüşte konuşuyorum onunla bende delirdim sanırım :D  ilk aldığımda birkaç kıl döktü ondan sonra bir daha dökülmedi :| yıkadım gene dökmedi. diğerlerindede hiç dökülme yaşamadım.Sapasağlamlar yumuşaklar hakkatten verilen parayı sonuna kadar hakettiler ! Alır almaz yıkadım ,kurumaları biraz zaman aldı 2-3 gün kadar. dIŞ ambalajlarından daha çıkamadım,toz olmasınlar diye o şekilde düzgün düzgün kullanıyorum :)Bir boş vaktimde kısmet olursa Dıy projesi yapmak istiyorum fırçaların saplarına.

Selincimin videosunu izlemeden geçmeyin çok güzel çok şeker anlatıyor :) Aldıktan sonra tekrar izledim annemgillerede izlettim annem beğendi ,kısmetin açıldı kızz :))

Almak isterseniz Linke tıklayıp ışınlanın ! 



2 tane Plastik saksı adıyla fırçalık aldım kendime, mavi olanını anneme hediye ettim pembe olanına fırçalarımı koydum :) tanesi2,5 tl...




Başka başka alışverişlerle karşınızda olmak dileğiyle şimdilik görüşmek dileğiyle...

ڪےevgilerimle 




11 yorum:

  1. Canim ya cok sevindim almana guzel gunlerde kullan :):)

    YanıtlaSil
  2. Fırçalarını güle güle kullan kokoşcum ^.^ ben de başka fırça siparişleri vermiştim epey oldu hala türkiyeye bi giriş yapamadılar :( bu fırçalar da nezamandır aklımda ama zaten çok fırçam oldugu için erteleyip duruyorum ama bidahaki yurt dışı siparişimde dayanamıycam gibi gözüküyor ^.^ Güzel güzel günlerde kullan ^.^

    YanıtlaSil
  3. ஆselinஆ
    bende tatlım bende,teşekkür ettim öptüm :*

    ஆshıvaஆ
    Çok sağol canım,benim yoktu ,ihtiyaçtan alındılar birazda yani. bence varsa alma gereksiz buluyorum ben çok fırçayı :)

    YanıtlaSil
  4. Güle gûle kullan aldıklarını.Bu cep kitapları ; eğer kampanya bitmediyse ; migroslarda % 40 indirimli , almayı düşündüğün başka kitaplar varsa bir bak derim ben :))

    YanıtlaSil
  5. Fırçalar harika görünüyor! Ben yurt dışından alışveriş yapmaya cesaret edemediğim için böyle yazılara yorum yapmakla yetiniyorum ahaha :-D Hepsini güle güle kullan kuzum :*

    YanıtlaSil
  6. Canım fırçaların linkini yollar mısın bende sipariş etmek istiyorum da:)

    YanıtlaSil
  7. güzel günlerde kullan. o plastik saksılardan kazık yiyen bir tek benim. geçen bir arkadaşta gördüm ki o da ankarada yaşıyor 1,5 tl ye almış sen 2,5 ben 3,5 a aldım nerden baksan ikeanın orjinaliyle aynı fiyata... hep kazıklar bana gelir zati :)

    YanıtlaSil
  8. ஆ buralı olmayanஆ
    Teşekkürleeer :* yani ahmetin bütün kitaplarını topluyorum sırayla okuyacağım, ama bakarım bi cinim sağolasın.

    ஆbuseஆ
    Sağol busecim, <3 Tatlım hiç korkma ben takip bile etmedim nerde falan diye gayet relaxtım valla :) bana sorarsan aliden alabilirsin rahatlıkla,ama hesap işlerinden anlayan yardımcı olan birisi olmalı bu aşamalarda şart.

    ஆsansaஆ
    Yukarıda tatlım dikkatli bakarsan görüceksindir..

    ஆAyselஆ
    Teşkürler -*-
    Bende denk geldim fiyat fiyat,artış var evet kızılayda daha pahalı sosyete pazarındada öyle.Ama kalite kalite farkettiğinide gördüm deliklerinde desenlerinde fark vardı oyüzden 2,5 tercih ettim .

    YanıtlaSil
  9. Tatlım, güle güle kullan aldıklarını. Şu saksılardan ben de alacağım da, bir türlü alamadım :)

    YanıtlaSil
  10. güzel günlerde kullan cnm benim

    YanıtlaSil
  11. ஆ çalışan anneஆ
    Sağolasın canım , heryerdeler şimdi inş. denk gelirsin :*

    ஆMakyajlıஆ
    Teşekkürler cinimcim...

    YanıtlaSil

𝓢ö𝔂𝓵𝓮, 𝓹𝓪𝔂𝓵𝓪ş, ç𝓸ğ𝓪𝓵𝓼ı𝓷 🍁