30 Haziran 2014 Pazartesi

Çöpe Чollananlar -15 ஜ



Haziranıda bitirdik ,inanın 
bir an bitenleri gösteremeyeceğim falan sandım.
Giderek sınav zamanı yaklaşıyor ve ben yavaşlıyorum, neyse efendim sizi bitenlersiz bırakmadım gene çok şükür yetiştirdim :)


Essence maximum maskara;Doğru düzgün hacim ve dolgunluk vermediği gibi çabuk kurudu gitti.Çöp vakti çoktan geldi üzgünüm sevemedim.

Cosmo saç açıcı sprey; Bu nasıl nasıl güzel bir koku ! hem kokusuna hemde saçlarımı yumuşacık yapmasına bayılmıştım .Tekrar alma şansım olursa alırım.

Yves bıo krem; Nefret etmiştim zaten memnun kalmadıklarımda anlatmıştm bunu fazla söze gerek yok.!

Cyrene argan yağı; Nemlendiricimin içine karıştırarak boyun yüz bölgeme kullandım .bana sevgili miskin kek pelinimden gelmişti,2 ay kullanmadığım zaman oldu onun haricinde hep kullandım ve bitti.Neticede baya bi geç bitti :)) Tonikten çok memnun değildim fakat bu yağın nemlendirmesini bir zarar vermemesini sevdim diyebilirim.


Facelle intim köpük; Rossmandan 6-7 tl ye aldığım uzun süre idare eden güzel hijyenik bir köpüktü kendileri .Çok güzel bir etki göstermedi,kremli gibiydi  oyüzden tekrar almam .Mendillerinden çok memnunum yalnızca...

Dırty Works Duj jeli; Jel kıvamında köpürmesi güzel bir duj jeliydi.Sedacım hediye etmişti, severek kullandım ben alerji vs yapmadı.Kokusu diğer duş jellerine göre daha kalıcıydı bile diyebilirim.

Cecile Deodorant;Kremsi ve hoş kokusu bir yana kalıcı oluşu öbür yana!aynısının parfümüde var ben 2 sini bir kullandığımda dahada süper oluyordu .Cecile markasınıda seviyorum , denemenizi tavsiye ederim,çeşit çeşit kokuları var.

8x4 Ter önleyici deodorant; Tabiki bu konuda ustalar, bitti en son alışverişimdede  yeni bir çeşidini aldım. Sabahtan akşamın körüne kadar önlüyor teri falan,severek kullanıyorum.Bi bu sanırım bide rexona iyi derler ;)


Mıssha sıgnature bb krem;Hafif yapılı içinde minik tanecikleri olan bb krem.Çok az renk verdi,Sanırm yaşıma uygun olan bi bb değildi :)

Watsons kömür bandı; burn bantları sürekli bitmekte seviyorum,daha uygun olduğu için birdahakine gratisinkini alıcam .

Farmasi tester; Aman Allahımm bildiğin yangınlardayımmm !! bunu bir sürdüm evde at koşturdum yeminlen . Nasıl yaktı nasıl alev alev :)) karın bölgemle bacaklarıma bi süreyim deneyeyim bakalım nasıl gelecek dedim :S hem kokusu freş hem buramburam  ağır ...Oriflamedede vardı bu tarz krem kullandığım ama bu onun yanındaa hafif kalır.Ne relax ne relax masaj yaparak uygulayın iyi gelir rahatlarsın yazıyor .Eveet süper rahatladım sağolun, üretim hatası bence bu kadar yakması anormaldi .. :)

 Farmasi pafüm testerları; Kalıcılar ne yalan söyliyim ,güzeldi beğendim erkek bayan karışık kullandım..orfilame bayan kokuları gibi uçup gitmiyor ayrıca kolonya gibi değiller.

Watsons ıslak mendil; Lavantalı olanı bu, bayılıyorum...bittikçe alırım...


İstanbul hatırası adlı kitabın hala bendeki yeri farklı özel,güzel süper !
Kaç kişiye okuttuysam hepiside bayıldılar....
Açıkcası umduğumu bulamadım bu kitapta okadar gereksiz bilgi vardı ki kusacaktım neredeyse okurken offf hadi diye diye sonuna geldim bitirdim ....Bi rus kadın var uzattıda uzattı onu sapık gibi ay bayılazaam didim gari bit git artık . İşin ilginç yanı, katili bile tahmin ettim 2 kişi arasında gittim geldim ama septik yanım bana yardımcı oldu , sizin anlıcanız sonundada şaşırmadım  :)
Ahmet kısa ve öz konuşacağım, seni severim iyisin hoşsun güzel yazarsın kızma ama basit sıkıcı ve gereksiz olmuş bu kitabın.

Bilmiyorum siz okudunuz mu ne düşünüyorsunuz...


Parmex aseton; Eski ex aşk :) Tırnakları kurutmadan nemlendirerekten güzel temizliyor parmex 1 benri aseton 2 ... 

Pure beauty tonik:Sevdim,aydınlattımı beyazlattımı bilmem,zaten açığım.Kurutma yapmaması sivilce yapmaması +++ .Tekrar almam sırada deneyecek çok tonik kalmadı ama bakalım birkaçtane vardır elbet .

New york; M&S dan almıştım.en güzel baharat tarzındaki koku buydu,kalıcıydı sevdim şayet çabuk bitti ml 30 olduğundan ötürü.



Eritretin : Bu ufak tefek özel günlerdeki çıkan sivilceler izler için kullandım bol bol sürdüm bitti.Daktır tavsiyesiyle almıştım, Güzeldi ama soyup soğana çevirdi beni beni bihterini :(

Kıehls nemlendirici; Güneş korumalı olanın yapısını daha çok beğendim.Sıvı çabuk yayılıyor ve yağlandırma yapmadı t bölgemde..

Cyber shıne köpüren temizleyici; Süperdi ya sevgili nilgün etkinliğinde hediye edildi,2 hafta kadar kullandım ,kokusu güzel  değil ama şuana kadar yıkarken beni uğraştırmayan tek temizleyici.Çok kolay arındı yüzümden,tertemiz yaptı kurutmadı.Keşke satılsa yakınlarda.

Lilibe Disk pamuk; Yumuşak açıkcası benrilerden daha yumuşak, 2 katmalı alırken ayrlıyor ama güzel genede alırım,şuan 1 tl rossman indirimi var.Deneyin aradaki yumuşluk farkını görün.

Diğer aya yepyeni bitenlerle görüşmek üzere hoşçakalın .....


ڪےevgilerimle


4 yorum:

  1. Oh rahatladın!
    Dirty Works ürünlerini seviyorum, denemeye de devam edeceğim.

    YanıtlaSil
  2. waoouwww bitenler konusunda kıskandım walla cnm seni:))
    gelsin yeniler kuzummmm

    YanıtlaSil
  3. Ne çok şey bitirmişsin canım ya darısı başıma Ahmet Ümit Beyoğlu rapsodisi kitabı evde okunmayı bekliyor :)

    YanıtlaSil
  4. ஆÇalışan anneஆ
    :)aynen canım, maskesi bana yaramadı ama :/

    ஆmakyajlı karelerஆ
    :)) geliyor yavaştan ,sağol abloşummm...

    ஆdidemஆ
    Heheh amin kuzum :D Ay okuda yorumla blogunda bakalım aynı şeyleri düşünüyor olucaz mı .

    YanıtlaSil

𝓢ö𝔂𝓵𝓮, 𝓹𝓪𝔂𝓵𝓪ş, ç𝓸ğ𝓪𝓵𝓼ı𝓷 🍁