23 Ağustos 2013 Cuma

Çöpe Чollananlar -6- ஜ







Bakalım bu ay neler çöpü boylamış :-}





1-Avon tester rujlar;Uzun uzuuun zaman önce evvel zaman içinden beridir benim çekmecemde barınan avon ruj sürüsü varmış :)))Yazımdanda anlaşıldığı üzere kokuları baya bi değişdi ve ağzımda mide bulandırıcı bir tat almaya başlamıştım ki hemen çöpü boyladılar:S

-Çok ruj kullanan birisi değilmişim demekki ki bu zamanlara kadar gelmişler.Böyle rujlar üretseler keşke parasıyla satın alabileceğimiz,efendime söyleyeyim mac'dir diordur estedir bu markalar bu tarz küçük şeyler üretseler varyaa paraya para demezler !

-Zaten demiyorlar ihtiyaçları bile yok ama işte markaya kendilerini bişi sanıyorlar amann peeh ! pöööh:)

2-Farmasi sıkılaştırıcı vucüt losyonu testırı;Deneme boy bir üründü,bir kez kullandım,anlıkta olsa sıkılaştım bir gerginleştim etkisi güzeldi,kokusunu beğenmedim ama sorun değil.Farmasi satan birileri yok çevremde şuan olsaydı belki alabilirdim :S

3-Watsons pudra pomponu;Güzel bir pompondu,fekat arkasındaki güzel pembe şeritli parmaklarınızın arasına sokup işlev görecek şerit kolaycana yırtılıveriyor onun için o pembiş kurdelaya kanarak alcaksanız hemen bırakın :) Zamanla pamuklandı ciltte pamukçuk kılından tüyünden bıraktı.


 N-Nivea duşta vucüt Kremi;Vucutta bıraktığı koku ve yumuşacık hissi güzel.Kolaya kaçmak isteyen işi gücü olan vucuduna krem sürmekle uğraşamayanlar için çok süper :) Ama bizim gibi duştan sonra krem sürmeyi adeta zevk haline getirmişler için uygun değil.

D-Down under argan yağlı şampuan;Minik birşey olduğu için anlamadım ama,anlasaydımda tekrar gidip büyük boyutunu almazdım sanırım kullandığım bir şampuan varken yenisini alamam deneyemem,ve her saç tipine uygundur ibareli şampuanlara givenmiyorum.Kokusu güzel,verdiği temizlik hissini çok anlamadım.

P-Puren soft intim mendilleri;Rossmandakilerden sonra süper derece ucuz ve işlevini güzel yerine getiren bu mendilleri çok seviyorum.Sürekli bittikleri içinde alıyorum,eğer denemek isterseniz gidin bir alın derim.10 tane bulunuyor içinde 2 li paket halinde 3 TL gibi bir fiyatı var.

Bu ay baya baya peçete ürünü bitirdim ben,bir baktım bunlardan başkada birşey bitmemiş :D




Snıff;Bu mendilleri sevdiğimi söylememe gerek varmıdır bilmiyorum,desenli yeşil kedili olan mendilide bitirmiş bulunuyorum.Çok dikkatli kokladığınızda sanki çukulata kokuyor gibi geliyor bana birkaç kişiye daha koklattım aynı tepkiyi verdiler (: Severek kullanıyorum kalın olanlarını alıyorum baya kaliteliler normal fiyatıda 2tl.

Real meyveli ıslak mendil;Ellerimden çok göz makyajımı yapar iken hataları düzeltmek için kullandım bunu :S ve inanılmaz bir sonuçla karşılaştım.İnanın bu makyaj mendili çıkarıcısı değil ama çok güzel tahriş etmeden göz makyajınızı çıkarıyor!! Kokusu idare eder ama sanırım reale gittiğimde tekrar alacağım bir ıslak mendildir.Hem el hem gözler için tavsiyemdir;)

Appaks Pamuk;Smıle dende anlaşılcağı gibi berbat ötesi iğrenç bir ürün :-( Annem bimden alıp gelmiş onun yüzünden kullanmak zorunda kaldım.Tırnaklarımdaki ojeyi silmek için kullandım yoksa yüze müze sakın diyim,bildiğiniz pamukçuk tarlası gibi olursunuz:) Çünkü yüzünüzü bastırarak silmesseniz pamuk bırakıyor.

-Pamuğun yapısı,avuçlarınızla sıktığınızda gıcırdama sesi geliyor gıcır gıcır bir pamuktu gıcık oldum kendisine almayın aldırmayın,eğer eve alınıp gelmişsede  güle güle gıcık olun :))



1-Watsons ağız gargarası;Ağızdaki bıraktığı tat kötü olsada ben işlevini çok sevdim,rahatlatıcı ve temizleyici bir etkisi var.Yenisini aldım bile fiyatı 2tl zaten bence denemelisiniz.

2-Maybellıne Gloss;Artık bunaldım bu hiçbir işe yaramayan glosstan ve atmaya karar verdim siz siz olun alıp denemeyin bile bunu. Yazısını gelecek haftalardaki glosslar yazımda görebilirsiniz 
3-Crıstına aguıler;Kalem parfüm ama misler gibi kokan beni benden alan bir parfümdü bu 2 tl cik fiyatlı şey ! tekrar almayı düşündüğüm ilk kalem parfüm desem yeridir.Müthiş süper <3 kremsi pudramsı harika bir kokusu var anlatamam ! bayıldım bittim !





Bu ay çok az şey bitmiş :) Hiç şaşırmadım zaten gide gide daha az şey bitecek sanırım,yüz ve bakım ürünleri hariç makyajda hiç bitiremiyorum :/ Umarım makyaj malzemelerimdende biten olurda artık yenilerini vicdanım rahat alabilirim !





ѕєνgιℓєrιмℓє




10 yorum:

  1. Ohh mis gibi bitmişler, at gitsin ooh.. Ben gloss kullanamıyorum ya. Sevemedim yıllardır.

    YanıtlaSil
  2. canım hayırlı olsun bitenler yerine de yenileri gelsin bir an once. makyaj malzemleri ne yazik ki bitmiyor ya:)

    YanıtlaSil
  3. Benimkilerde bitmiyor böyle görünce için ferahlıyor walla :)
    hazioz.blogspot.com

    YanıtlaSil
  4. ben de bu ay tonca ürün bitirdim video çektim ama çok kötü oldu die videoyu sildim. bi baktım ben ürünleri de atmışım :S kafama sıkar giderimmm :)

    YanıtlaSil
  5. ★Nilgün★
    Aynen yahu oohhkk :) Bende ruj üzerine gloss uygulamasını severim nemlendirmek içinde glosslara muhtacım bazen :/

    ★Balboceği★
    Sağol balım :=) Gelcek gelcek yazısını hazırlıyorum sabret! :P

    ★Hazel★
    Baksana hergeçen gün dahada az ürün bitirmeye başladık durum vahim:(

    ★Sena★
    MiSss bebekler gibi rahatım özellikle bu kadar peçete ıslak mendil bitirdikten sonra hihi ((=

    ★Aysel★
    Of of ayselim naptın sen ya :( yayınla birdaha boşver kötü mötü olsun,ürünler hakkındaki yorumlar gerçekciyse silmiyivereydin,bak merak ettim şimdi ühühü...

    '-'

    YanıtlaSil
  6. down underin urunlerini cok merak ediyorum tam boy almak daha doğru minicik seylerde pek bisey anlasılmıo:) gelsin yeni urunler:)

    YanıtlaSil
  7. oh ne güzel yenilerine yerler açılmış bile,farmasinin ürünlerini bende beğeniyorum sırf o yüzden temsilcisi bile oldum :) sana az gibi görünse de pek çok şey bitmiş canım kısmet yeni bitenlere artık :)

    YanıtlaSil
  8. Watsons'ın ağız gargarasını ben de çok seviyorum :) Ama dediğin gibi tadı hiç iyi değil. Farmasi markasını hiç duymamıştım avon ve oriflame gibi satış temsilcileriyle çalışan bir marka mı?

    YanıtlaSil
  9. ★bricitsons★
    Bende serumunu merak ediyorum en çok yoksa şampuanı falan hiç iyi değil,
    Gelecek canım az kaldı :D

    ★Kozmetikdelisitube★
    Evet güzel şeyleri var,ama yakınımda satan yok işte artık o kötü oldu:(
    Az gibi ya diğer bitenlere nazaran,kısmet artık ivit :p

    ★Yasemin★
    (: Evet canım aynen öyle bir marka farmaside internetten araştırabilirsin siteleride var.

    YanıtlaSil

𝓢ö𝔂𝓵𝓮, 𝓹𝓪𝔂𝓵𝓪ş, ç𝓸ğ𝓪𝓵𝓼ı𝓷 🍁