2 Mayıs 2013 Perşembe

Ŧlormar ʍavi ve Ꮥiyah Ɠöz Ƙalemleri♦♦♦






 Mavi kalemin rengi güzel olmasına güzel ama ben kullanmadığım için bir süredir benimle fazla renkli kalemleri tercih etmiyordum ama bu aralar göz içime yeşil çekiyorum falan o kadar,sevmeye başladım biraz alışıyorum diyelim.


Biryere gidiceksem çıkmadan birkaç gün önce evde makyaj yaparım ogünkü giyeceğim kıyafete göre uygun olaraktan planlıyımdır o gün ne giyeceğimi ne süreceğimi önceden belirlerim.

Bu kalemlerin fiyatları  ucuz oluyor genelde 2Tl gibi bir fiyata almıştım sanıyorum.Batıkentte bilenleriniz vardır kesin gimsa diye alışveriş merkezi var oranın içindeki kozmetik ürünleri takılar tokalar çok uygun oluyor genelde,giderseniz bir uğrayın derim mesela normal kozmetikçilerde satılan flormar kalemleri 3,5 gibi bir fiyattayken gimsada aynı kalitedeki flormarı ve çeşitlerini 1'e 2'e bulabiliyorsunuz.

Bu renkte arayıpta bulamadım dediğiniz bir kalem varsa denemekte fayda var diyorum.



Flormar Ultra Black kaleminide belki akma  yapmaz diyerekten 1-2sene önce almıştım biraz kullandım kalemi rengi güzel yumuşaklığı iyi ama akma yapuyor benim gözlerimde akmayan 2 kalem markası var şuan onlardan başka bir kalem çare olamaz,yazıları gelecek sırayla.

Zannediyorum fiyatı 5Tl civarındaydı okadar ucuz değil bana göre çokta iyi bir kalem değil çünkü bilemiyorum sevenleri çoktur sevmeyenleride vardır elbet.

Benim kuru göz çevremde durması gereken kalemlerin akıp gitmesine akıl sır erdiremem genelde waterproof kalemler iyi geliyor çünkü malesef alerjik astımımdan dolayı yaz kış neredeyse hergün dışarı çıktığım an gözlerim yaşarır ve gün içerisinde birçok kez burnum akar hep bir mendille gezerim:/

Kısaca gözlerim aksada akmasada bu kalemde gözlerimden silinip giden bir kalemdir bilginize, belki siz seversiniz deneyebilirsiniz.


Konu ile ilgili sormak istediğiniz sorular olursa sorun çekinmeden içtenlikle cevaplarım,bütün kalem tanıtımlarım bitmiş bulunuyor,yeni bir göz kalemi alana dek görüşmek üzere hoşçakalın,sevgiler........








6 yorum:

  1. söylediklerine tamamen katılıyorum canım, flormarın ultra black serisini hevesle bir sürü rengini satın almıştım ama aktılar boşuna almışım dediğim ürünler kategorisindeler :/ halbuki o kadar övülüyordu hiçte haketmediklerini düşünüyorum.

    YanıtlaSil
  2. merhaba :)
    ben hep bu sorunu yaşıyorum. şimdiye kadar kullandığım ucuz pahalı bütün göz kalemleri hep aktı. seninkiler hangisi akmayan? belki bana da uyar. :)

    YanıtlaSil
  3. flormar ultra black eyeliner gerçekten çokk fazla övüldü. hatta ben bir zamanlar eyeliner olarak kullanmak için almayı düşünüyordum nasıl olsa akmıyormuş düşüncesiyle. iyi ki almamışım :)

    YanıtlaSil
  4. ★Renkli Masallar★
    Beğenenler nasıl beğeniyorlar canım acaba ben anlayamadım ama,sabitlenmiyorda resmen yumuş yumuş kolayca akabilicek nitelikte bir kalem aynen hiçççmi hiiiççç haketmiyor!!!
    Sevgiler(*-*)

    ★Aylin Ekşi★
    Merhabalar Aylin Günaydınlar olsun(:Malesef bende hep o sorunu yaşadım aylincim:/Birtürlüde bulamadım ama Cecilin bir kalemi var 18TL hatta gratislerde bolca görüyorum,kullanmadım ama onada iyi diyorlar muhtelemelen sevdiğim 2 kalem bittikten sonra onu alabilirim.Sevdiğim 2 kaleminde yazısını yazmıştım şurdan okuyabilirsin;
    Sevgiler(*-*)

    1-http://kzmtkkokos.blogspot.com/2013/04/ancome-suya-dayankl-siyahgoz-kalemi_25.html

    2-http://kzmtkkokos.blogspot.com/2013/04/mily-iyah-oz-alemi.html


    ★Buse Yavuz★
    Yok yok eyeliner olsa bile sevilmez bu kalem(:sakın deneme bile canım (:

    YanıtlaSil
  5. Tamamdır, hepsini okudum.
    Doğru bende Emily olanından var ama bir köşeye atmışım sanırım, tekrar ortaya çıkarma vakti geldi o zaman :)
    Lancome olanını da denemek istiyorum bu defa :) Çok Saol!!! :)

    YanıtlaSil
  6. Rica ederim nedemek;)Bütün yazdığım kalem yazılarının içinden yapı olarak çok iyidir emily çıkar bakalım deneyimlersin sonra okuruz bizde :]

    YanıtlaSil

𝓢ö𝔂𝓵𝓮, 𝓹𝓪𝔂𝓵𝓪ş, ç𝓸ğ𝓪𝓵𝓼ı𝓷 🍁