3 Mayıs 2013 Cuma

Çöpe Чollananlar -2- ஜ





Snail Yeniden Canlandırıcı Salyangoz Özlü Maskesi

Gratisten 2TL'ye almıştım deneme amaçlı denedim gördüm,maskesi incecik kağıt açarken dikkatli açmalısınız yırtılma ihtimali yüksek.

Benim yüzüme baya büyük geldiği için ben yırttım maskeyi paramparça yaptım yüzüme yama gibi yapıştırdım alnıma,yanaklarıma,boynuma bile yapıştırdım yani,görüntü çok komikti ama (:

Bazı yazılarda ''içinde salyangoz özü bile yok yeeeeea'' diyip yazdıklarını okudum,hayır tabikide içinde özellikle o ampul kısmında yoğunluk olarak salyangoz içeriyor.

2 çeşidi var bunların biri yeniden canlandırıcı biri ise cilt düzenleyici gibi birşeydi sanıyorum.

Etkisine gelince bir kere kullanmış olamama rağmen gözeneklerimde ve cildimin daha düzgün görünmesine sebebiyet verdi diyebilirim,ama şu indirimlerde tekrar alıp deneyeceğim ondan sonra tam net olarak kararımı vereceğim,bir deneyin tekrar şans verin derim.

Purederm Oksijen İçeren  Maske

2TL ve zaten iki kullanımlık çoook hoşuma giden bir maske oldu,jel kıvamında ama bir süre sonra traş köpüğü gibi pütür pütür kabarıyor cildinizde kendi kendine köpürüyor,cildi temizleyip aydınlık bir bitiş sağlıyor kokusunu ve kendisini sevdim belki tekrar alırım.

Down Under Argan Özlü Saç Maskesi
Hem bitkisel hemde normal parfüm gibi hoş bir kokusu vardı tek kullanımlık olan bu tanıtım amaçlı maskeyi  izmir caddesindeki watsonsda görevliden rica edip istemiştim vermek istemedi nedense bana''down under ürünü alana veriyoruz dedi ''Ne alaka yaaaa ürün almayana vericeksinki beğensin gelsin ürünün tam boyunu alsın demi !! Valla bütün satışdaki görevli kızların saçını başını yolasım geliyor!! Neyse...

Kullandım çıktım,saçlarımda normalde şampua'nın kremin vs...kokusu kalmaz gider ama bunun kokusunu saçımı kuruttuktan sonra bile alıyordum çok aman aman ahım şahım harika kokmuyordu  ama olsun yumuşaklığını o etkisini sevdim,almayı düşünüyormuyum hayır!çünkü
daha sırada bitmeyen saç ürünlerim var ve daha sonrasında şu yeni çıkartılan saçı ısıya karşı koruyuculardan almayı düşünüyorum.


Bunları bitenlere koymakla koymamak arasında kararsız kaldım ama bir kereciliğine koyayım bari dedim fikir olsun,tekrar bitenlere koymam ama iyi okuyun ona göre :)

Facelle rossmanlarda satılan intim mendillerinden biri vajinal temizleme mendilleri kısaca,öyle diyim.Diğerinide geçen ay watsonsdan 3'lü set halinde 6TL'ye aldım 2mendil ve 200ML temizleme sıvısıyla birlikte.

Facelle bitmek üzere sayılır diğerinin ise 1 paketini bitirdim bu 2.cisi en çok rossmanda 4TL gibi bir fiyata satılan facelle markasından memnunum bu kaçıncı alışım bilmiyorum ama hijyen sağlaması ! Temizliyor olması ! Mikroptan yada vs..Kaşıntı olduğu zaman onlara iyi gelmesi ! bence mükemmel.

Daily Protection çok sulu böyle sıktım resmen aktı yere su:/Temizleme sıvısıda şu şeklinde kolayca temizleyemeden yarısını alayım derken yere gidiyor,memnun kalmadım bu seriden.

Facelle bitmesin diye şu ara bol bol ondan kullanıyorum bir dahada almam bu markayı facelle'ye devam diyorum ve sizlerede tavsiye ediyorum sağlığınız ve hijyeniniz 1.sırada olmalı.

''Loreal Collagen''diye bir rimeldi buda güzeldi baya bir yakınım hediye etmişti orjinalmi değilmi bilemeyeceğim çokta sorun değil hediye sonuçta takmam fazla iyisi kötüsü olmamalı hediyenin.
Mutlu olmuştum neticede o önemli,yani rimel güzeldi baya kirpiklerimi ayırdı tek tek renginide güzel veren bir maskaraydı zevkle güzel güzel kullanıp bitirdim memnun kaldım.

Oriflame Vanilyalı Tender
Vazelin gibi zaten gibisi fazla zaten öyle,saçma bir üründü benim için fiyatınıda haketmeyen bir tender hani,dirsek dudak vs...yerlere sürülür yazıyordu benim vücudum kuru olduğu halde dirseklerim,dizlerim hiçbirzaman sert ve kuru olmamıştır.

İlk zamanlar dudaklarımda kullandım birde sonlara doğru tırnak etlerimi almak için yumuşatmada.

Dudaklarımda ağırlık hissi verdi bir süre sonra gıcık bir his nasıl anlatılır bilemiyorumki silmek istersinizya deli gibi öyle işte :P

Tırnak etlerindeki performansıda ehhh diyelim,ilk anda yumuşak sonraa sonraa sertleşmiş tırnak etleriyle karşılaşmak mümkün!

Uzatmıyacağım ben beğenmedim hatta tiksindim bundan almam birdahada 6-7TL'nize yazık!


Sesu Rolo'nun sir ağdalarını çok seviyorum bunuda yeni gördüm papatyalıymış kokusu çok hoş!

Vivetler gibi başlığı ağır kaymıyor bunun hemencecik akışkan olması ve kolay sürülebilir olması çok iyi on numara on yıldız !!

▶Yalnız rahatsız olduğum nokta kimi yerlede 3TL 8TL olduğunu bile gördüm yuhh ya kazıklamaya utanmıyorlar insanları gimsa alışveriş merkezinden 2 bazende 2,5TL'ye alıyorum ben bilginize,kağıtlarınıda 1 yada 2 tl ye alıyorum gene.

Eveline Dudak Dolgunlaştırıcı Gloss
En açık rengini şeffaf olanını almıştım,normalde eczanelerde fiyatı 40TL civarında ama ben dore kataloğundan 2 sene önce 15 yada taş çatlasa 20TL'ye almıştım.

Dudaklarım ince değildir normal standartlarda altla üst eşit kalınlıkta,azcık daha dolgun dursun diye almak istedim ürünü,bunu sürdüğümde acayip bir karıncalanma ay amanın sanki dudak felci oluyormussunuz gibi bir his geliyor hafif kabartıyorda neredeyse  hergün  kullanıyordum etkisini gördümmü görmedimmi anlayamadım belki ince dudaklara sahip olanlar anlayabilir ama yinede nemlendirmesi falan iyiydide 40TL den yukarı bir fiyatada alınmaz ürün yani.

Dibindeki ürüne ulaşayım diyede kapağını kırdım ama nafile çok azda olsa ulaştım ama en sonunda artık atayım dedim 2 seneye rağmen hala ilk günkü karıncalanma hissi devam ediyordu.

Piyasadaki birçok ay ben dolgunlaştırıyorum diyen ve aldığınızda karıncalanma bile yapmayan ürünlerden çok çok iyi deneyebilirsiniz.

 Almak bakmak isteyenler içinde resimi şu şekilde




Estee Lauder Advanced Nigh Repair
Annemin aldığı severek bitirmek üzere olduğu bir serumdu, bende bilseydim kullanırdım
(: Bu çok çok iyi bir serum yaş sınırıda yokmuş birkaç ay önce blogda okumuş yazısını ve kullanmadığım için üzülmüştüm keşke tadına baksaymışım diyorum fiyatı 200Tl civarlarında.

Desire Parfüm
Mütercim olan teyzemin yıllar önce ingiltereden aldığı ve dibinde kalan son damlasını bitirmiş olduğum parfümü birdaha ne bulduk ne ettik kokusu okadar harikaki anlatamam okadar araştırdımki bunu yok hiçbiryerde yok :(Böyle bir koku hiçbiryerde bulunmaz müthiş!!



I Love Mango/Papaya
Of ne iğrenç bir kremdir bu diye başlamak istiyorum ne kolay emilir!
Ne nemlendirme sağlar !
Ne kokusu güzel !
Ne yapısı güzel !
Hiçbir şekilde bu akışkan sıvı yapıdaki kremi beğenmedim watsonsdaki kızın sayesinde almış bulundum ve kullanamadan anneme verdim oda kokusunu ve yapısını beğenmedi ama çöpe gidiyor bu sayede !

Herkez bayılıp ölüyor bu seriye ama ben nefret ettim hiçbir ürününüde almadım birdaha!vediğim 6Lirayada acıdım üstüne.

Yapısına bakın yaa üstüne basan kayıp düşer o derece su gibi kayışkan ve akışkan berbatttttt!!

Havilland Yağsız Krem
Benim bilmediğim gibi siz yenilerde bilmezsiniz bu kremi ananenize yada annenize sorun onlar iyi bilir çünkü eskilerin bayılarak kullandıkları bir kremmiş bu banada annem söylemişti ananemin gençken bolca kullanıp tükettiği bu kremi o söyledikten sonra başladım aramaya etmeye.

İnternetten ankaradaki bütün eczanelerin telefonlarını aradım sordum :))En sonunda kumrulardaki bir eczanede buldum ve gidip almak için yola çıktım 3TL gibi bir fiyatada geçen sene yaz aylarında almış oldum,yağlı ve yağsız olanı mevcut,sonra eve geldim anneme gösterdim çok sevindi ve şaşırdı hala varmıymış kokusu değişmemiş dedi hafiften mutlu oldu kadıncağız:P

O sıralar nemlendiricim olmadığı için elime,yüzüme sürdüm beyaz olan yüzüm daha beyazlaştı sanki mumya misali :))zaten yağsız olanın beyazlatma etkisi olduğunu söylemişti bizim anniş.

▶Kısacası ananeniz hayattaysa ve bu kremden haberdar eski bir kokoşsa gidin alın sevindirin onu bi derim ben .

Avon Clearskin
Sivilcenin iltihabını almada ve kurutmada etkisi olan 15ml'lik bir jel.

Bitmesin diye gıdım gıdım kullandım,pahalıydı benim aldığımda şimdi varmı hala pahalımı bilemiyciğim,artık sona yaklaştı ve bitti sayılır belki bir kere daha kullanırım diye atmadım sivilcem çıktığında kesip üzerine sürebilirim.

Tavsiye ederim başka kullandığınız ürün yoksa ve bundan daha ucuz değilse alın deneyin.


Verita Beyaz Oje
Verita markasını nereden aldım hatırlayamıyorum birdahada önüme çıkmadı zaten bu marka ama çok çok kullanmıştım aldığımda sonra kurudu işte attım gitti çöpe :'/Tunalıdan almış olabilirim veritalar nerede satılıyor biliyorsanız söyleyin hemen.

Nivea Pudralı Deodorant
Nefret ! :) Yani bu kadarmı bir süre sonra sanki ter kokusuymuş gibi bir koku gelir çok kötüydü almam birdaha birde ucuz olsa neyse oluyor fiyatları 7-8 TL.

Klasik kokusundanda vazgeçmedi gitti şu nivealar kremde iyi hoşta deodorantlarda güzel değiller.

Oriflame Body Perfect Sıkılaştırıcı Losyon
Seviyorum hatta çok sevdim kendisini baya iyiydi aramız hergün düzenli düzenli karın bölgeme arada bacaklarıma sürüyorum gerçekten etkili karın bölgemde sertleşme ve daha düzgün bir görünüm oldu.

Daha öncede bu serinin bacak kremini almıştım oda çok iyi,mentollü yeşil bir kremdi,bacakları hafiften yakıyordu ferahlatma hissiylen.

Yalnız bu tarz ürünleri kullanmadan önce zayıf olmak gerekiyor 46 kiloda bir hatunum,karın bölgemde sorun yok o formu o düzgünlüğü korumak amaçlı kullanıyorum ben bu ürünü şuan kendisi bitti birde nive'nın sıkılaştırıcı ürününü deneyeceğim beğenmessem buna devam ve kesinlikle tavsiye ederim fiyatı 15TL'idi yani bu fiyata almıştım oriflame satıcısından.

Avon Little Black
İnanılmaz güzel kokusu var,sıkılınmıyacak bir koku bu 6-7Tl ye almış olmam gerek baya oldu yeni yeni bitiyor işte dibi gözükmediği için yan yapıştırdım görünsün ne kadar kaldığı diye.

Tekrar almak isterdim ama fiyatı 2-3TL olup beni cezbetseydi fakat gratisdeki vucüt spreylerine taktım gidip onlardan bir tane alıp deniyeceğim,ama siz bunu denemediyseniz alın deneyin diyorum  benim avonda fazla sevdiğim kokusu parfümü yoktur ama bunun kokusunu seviyorum nedense,acaba içinde vanilya olduğundan olabilirmi ki?evet olabilir kremsi hoş bir kokusu var(:


İşte kızlar benim bu aykimi diyim artık ne diyim bitenlerim bu kadar gördüğünüz üzere renkli makyaj  nağmına efendime söyliyim bir rujdur biiiir pudradır biiir aydınlatıcıdır hiçbiriside bitmek bilmiyor anca böyle düzenli düzenli kullandıklarım bitiyor napalım kısmet belki onlarda birgün biter :}


Bu melek fotosuyla veda edesim geldi bu sefer melekler gibi temiz ve saf kalın diyorum,onlar hep yanınızda kalbinizde olsun inşallah!
E hadi bir başka yazıyla ürünle görüşmek üzere Hoşçakalın 

20 yorum:

  1. Canim avonun sivilce kurutucusu var ama kabi degisip turuncumsu bir sey olmus . Fiyati da indirimde 6/7 lira civari :-)

    YanıtlaSil
  2. Aynısımı değilmi bir bakmak lazım ozaman içeriğide değişmiş olabilir:/

    YanıtlaSil
  3. Bir kaç parça derken epeyce bir şey bitirmişsin.Haydi bakalım yenilere sağlık.

    YanıtlaSil
  4. ne çok şey bitirmişsin. tebrik ederim. desire'ın kokusunu merak ettim. bi de tender care'leri tek sevmeyen ben miyim diye düşünüyodum :)

    YanıtlaSil
  5. ★Makyaj Kelebeği★
    Benim bitmesini istediğim ürünler değil bunlar ama
    :( Oyüzden tek tük şeyler bana göre bu bitirdiklerim.

    ★Turbo-Beauty Lover★
    Makyajda bitsede yenilerini vicdan yapmadan alsam :) Mükemmel bulursan banada haber et sanmam ama bulcanı :( Tender care demeye bin şayit çok iğrençti aklıma getirme şunu :))

    YanıtlaSil
  6. bitenler bayağı varmış canım tebrikler. facelle yi yazman iyi olmuş bende geçen gün karasız kalmıştım. alırım artık:))

    YanıtlaSil
  7. ★Yine çook sevip sevmediğim şeyler oldu bakalım birdahaki deneyimlerimde neler olacak.Utana sıkıla yazdım onuda ama işte maksat fikir olsun birdaha yazmam dediğim gibi,:P
    facelleyi 2 güne bir kullanıyorum watsons markalarından daha iyi (:

    YanıtlaSil
  8. bir sürü ürün bitirmişsin canım, darısı benim başıma :) Eğer karamel aromasını beğenirsen sana oriflamenin karamelli olan tender caresini tavsiye edebilirim, ben dudağıma sürdüğümde yiyesim geliyordu:) Sesuyu merak ettim aklıma yazdım. Ayrıca melek figürünü düşünmen ne incelik.

    YanıtlaSil

  9. Bitiyorda anca bu tarz şeyler bitiyor tatlım işte (: Yok aman aman okumadınmı yorumumu nefret geldi tenderından! Sesu güzel baya vivetten daha güzel yapısı var,beğenmene sevindim.

    YanıtlaSil
  10. Şu salyangoz özlü maskeye hep çekinerek yaklaşmışımdır :/

    YanıtlaSil
  11. Alana hatta Sürene ve kullanana kadar bende öyle yaklaştım ama sürüp etkisini gördüm gibi olduktan sonra fikrim değişti tekrar almayı düşünüyorum,korkma al birtane (:

    YanıtlaSil
  12. ben de kaç tüp bitirmiştim bu avondan, hep bitenler yazılarımda vardı ama artık değişti sanırım :(

    YanıtlaSil

  13. Değişiyorlar devamlı işte,kolonyalar kremler farklı farklı hep :/

    YanıtlaSil
  14. Ne çok şey bitmiş maşallah maşallah.Şu purederm aydınlatıcı maskenin aydınlatması gerçekten güzel ama yüzümde sivilce çıkardı ilk kullanışımda ve aşkımız orda son buldu. :(

    kardelen'den gördüm canım hemen geldim bloguna.Bende beklerim öptüm!

    tekaska.blogspot.com

    YanıtlaSil
  15. Evet haftayada alışveriş var sanırım bitince böyle oluyor :)Hadi beh!Tabi herkezde etkisi farklı olabilir her ürün için geçerli bu :/hoşgeldin canım yalnız izleyenlerim arasında yoksun şuanda heberin olsun ;)

    Kardelende gördüğün linki mailime atarsan sevinirim çünkü yazdığı yazıyı aradım göremiyorum bakamıyorum kaldırmış yada silmişmi anlıyamadımda !!!

    YanıtlaSil
  16. http://kardelenkardelen2220.blogspot.com/2013/03/bloglara-destek-2.html

    blogunda yanda gözüküyor zaten.

    YanıtlaSil
  17. ooh bu ay bir sürü şey bitirmişsin :) Salyangoz özlü maskeyi aslında merak ediyorum ama bende bir yandan da korkuyorum cildim hassas olduğu için :/

    YanıtlaSil
  18. €vet ama yakında birşey bitemicek kolay kolay çünkü bitcek ürün kalmıcak,:))Dene yinede sanki daha düzgün aydınlanmışım gibi hissettim,boyun bölgene dekolte bölgene koyarsın o kağıdı olmassa.

    YanıtlaSil
  19. Merhaba kumrularda hangi eczanede buldunuz benimde anneannemin kullandığı kremmiş, fakat anneannem hayatta değil ben de alıp annemi sevindirecegim ☺

    YanıtlaSil
  20. Tabiyi şuanda üzerinden 3 sene geçmiş eczanenin tam ismini hatırlamıyorum fakat,yer olarak tarif edeyim hemen; kumrularda levent kuruyemiş var oradan oyol hizasından dümdüz devam ederkenki hemen yan yana aralıklarla olan 2 eczaneden birisindeydi,Sen ikisinede sorarsın.

    YanıtlaSil

𝓢ö𝔂𝓵𝓮, 𝓹𝓪𝔂𝓵𝓪ş, ç𝓸ğ𝓪𝓵𝓼ı𝓷 🍁